Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@jarkajozo Jarka taketo dni ja dobre poznam,uzila som si ich mnoho ☹ tiez ma napadlo,ked si uska chyta,ci ho nebolia...a ked ma aj sopliky...Nemoze ich mat zapalene?
Inak velmi mi je luto,ze je maly uplakany ☹ tie nase babence by nemali plackat od bolesti,ale smiat sa od radosti...
A v noci spal?
Zubky to nesu 😕 mame uz aj teplotu 😖 dnes sme boli u dr.tak na krv a tak krcne mame zapal a s toho boli usko 😤 tak mame antibiotika
@mnamkacik co dobreho mal?
@jarkajozo joj tak skore uzdravenie prajem
@stanka2612
@lenadka jablko,mrkva,cvikla....a chutilo mu "ehhhm" som ho naucila tak napil sa vody a utrela som mu pusu,,,,a Adam si eate aj zatlieskal
Dnes celkom dobre bolo bolinsmebu prababky mala somniste povinnosti u nej tak sa s nim aspon vyhraala...fala nam dvoje atb jedny kvapkx do uska a nosteka a potom amoksiklav tie som ani nevybrala viac krat som ich mala aj ja a zda sa mi ze je na ne este malicky tak mam cely vikend na to ...ked sa to nezlepsi pojdem ich vybrat a samozrejme nasadim davam paralen sirup a tie kvapky tak dufam ze to bude stacit ☺ malicky uz spinka tak dufam ze v noci mu teplota nevystupi ☺ ahh prva choroba musime zvladnut
@denca2d fuha,to neni moc dobre,bude dehydrovany malinky 😒 keby aspon vodicku pil...a poobede ako?uz lepsie?
Inak prave sme dosli so "zurky" kamarat oslavoval narodky 😀 a malemu sa pacilo 😀 bude po rodicoch 😀 tak dnes isiel spat neskor,mohol by rano dlhsie potiahnut 😀
@stanka2612 podvecer sa konecne rozpil..som mu nedala pokoj, furt som mu to prso pod nos davala😂
@denca2d veru,super,len tak dalej
Dnes sme zkusily prvýkrát mrkvičku a šlo nám to fajn snědl asi pulku tak stredné mrkve a pak se dopil mliekom.Zajtra na obed zase skusíme.Ale sranda ho sledovat,jak se tváril,že co to je 😖
Maminky, ako vam spinkaju deticky cez den? Lebo ten nas sice potiahne v noci 11 hodin (samozrejme asi so siestymi zobudeniami), ale cez den spi len 2-3x po 30 minut. Vidim, ze je mrzuty, ale ani za svet spat dlhsie. :-/
@lucretia7 moj tiez tak cez den spi...3×pol hodina...ale vie dat aj dve hodiny no len mne na rukach,takze som prikovana na gauci 😀 a este spi v manduce,tiez na mne,vtedy si ale zase nesadnem 😀 noci nastastie prespi klop-klop...
Dakujem dievcata. No vidim, ze to maju asi vsetky podobne. Ked tak daju jeden dlhsi spanok a potom uz len male slofiky. Nas spi najlepsie doma v posteli. Co ma vsak prekvapilo, ze aj v satke alebo nosici spi iba pol hodinku, dokonca niekedy len 20 minut. Doma v posteli dal parkrat uz aj hodinu. 😁
A ako sa uspavate? Mne zaspaval drobec na prse, potom som ho musela este aj na rukach hojdat na tom prse a v poslednom case nevie zaspat, zacne sa prehybat a vymyslat, ked sa napapa. Musim ho dat do postielky trochu pojedovat a az potom mi na prse zaspi.

@mnamkacik a cena je aká?