icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

skarabubu
24. aug 2016

@stanka2612 A jaké druhy zeleniny si mu dávala?A tři dny každú?

denca2d
24. aug 2016

@stanka2612 ani mne po ockovani nechchcel nic..potom sa vecer rozjedol😊

skarabubu
24. aug 2016

@denca2d A jaké očkování.My už máme jedno za sebou do obou nožičiek?

denca2d
24. aug 2016

@skarabubu no my sme boli uz na druhom v 5tom mesiaci do obidvoch noziciek

stanka2612
24. aug 2016

@skarabubu tak ako pise denca,aj my sme boli na druhom v piatom mesiaci

stanka2612
24. aug 2016

@skarabubu mrkva,kalerab,karfiol,zemiak,petrzlen,cuketa,spenat,patizon (ten som nedavala),tekvica,petrzlenova vnat (tu som tiez nedavala)
Ovocie: jablko,hruska,broskyna,marhula

Kazde som tri dni skusala,okrem zemiaku mu nic nevadilo zatial

18lula4
25. aug 2016

@skarabubu
@stanka2612 my sme mali mrkvu, ryzu, zemiak, tekvicu, cuketu a karfiol. Kazde som dala po 2 dni. Nechutila nam ryza, ostatne ok. Robila som aj mix.zemiak s cuketkou dnes mame zemiak s karfiolom. Zajtra ideme na kalerab a kypila som aj ryzovu kasu nemliecnu. Odsajem mliecko a zmiesam. To bude mnamka. Inak po karfioliku trooolinka mrnky, to zduva takze sa tazsie kakalo a bude to tak aj pri kalerabe aj brokoloci ale co uz musia skusat...

18lula4
25. aug 2016
lenadka
25. aug 2016

@18lula4 to ti dala Dr? Čítam tam uvariť jabĺčko, no pri oboch starších som dlho varila ovocie a teraz ošúpem a pomixujem surové a mňam tak mu to chutí, raz som nedostala nič kúpiť poriadne a tak som dala kupovanú a nechutilo mu to a ešte sa aj vyhádzal na druhý deň. Ako na potvoru nám tento rok zamrzli marhule, jablká, čerešne zožrali drozdy a sliviek je tam tiež len pár pomrzlo všetko 😝

pahu
25. aug 2016

@18lula4 Nemohla by si mi to odfotit cele a ppslat na mail prosiiim! pahulienka@gmail.com

aber
25. aug 2016

@18lula4 prosim mohla by si aj mne poslať? Sestrička my dala s úplne slabym tonerom

denca2d
25. aug 2016

@18lula4 aj mne prosim..ja som nedostala nic od doktorky😕

18lula4
25. aug 2016

@denca2d ani ja som nic nedostala od doktorky 😔
@pahu
@aber toto mi poslala kamoska a ona to ma tiez od nejakej dalsej kamosky, takze mame len tuto verziu 😔😔

18lula4
25. aug 2016

@lenadka nie, to mi kamoska poslala, my zarial vsetko papame bio zo starkinej zahradky (teda okrem karfiolu) 🙄ale tiez to mame napodobne slivky neviem neviem ci co bude, jablk tohto roku tiez pomenej. Iba ribezliam sa dari kazdym rokom😂😂

mata0312
autor
25. aug 2016

@18lula4 aj ryzu 😀 kopcim od teba haha 😉

mata0312
autor
25. aug 2016

@18lula4 ale.ja davam vsetko ovocie surove, robila som tak aj pri malom a pohoda a mala uz papa aj broskyne a marhule

18lula4
25. aug 2016

@mata0312 😀 veru ta nestastna ryza-ta nam nechutila, ved ani mne nechuti 😀 snad pomohlo aspon trosku pre motivaciu...

mata0312
autor
25. aug 2016

@18lula4 a si jej ju mixovala alebo ako? My uz aj maso len musim zacat nieco nove pridavat 😀 a karfiol.este nemala

18lula4
25. aug 2016

@mata0312 tak ono do 7 mes.ma dieta vraj vyskusat vsetko a je fajn ze to vyslo takto pekne na leto. My uz to asi nestihneme s marhulami atd. Uvidim. Kamoska ma 11 mes.dceru a hovorila ze chce dat malej vyskusat orechy. Ja osobne by som nedala ale kazdy to ma inak nastavene 🙂 a tiez sa divim ze uvarene ovocie podla mna ked nastruham jablcko na najjemnejsom trielku tak to bude ako presnidavka😆a ja len tak pomimo malej davam obliznut oblatku, roztek....

18lula4
25. aug 2016

@mata0312 vies aka mnamka je karfiolik joooj. V troske vody som uvarila ryzu alebo zemiak, karfiol atd.dala som do toho rascu a ked to bolo makke tak som to len vidlickou popucila aj s tou vodickou aby to bolo riedke. A hned mas kasicku👌

mata0312
autor
25. aug 2016

@18lula4 rozok mala uz ohryza jedna radost 😀 aka zabava a.az place ked.jej ho chcem zobrat 😀 len mala mi nic.nezje ju napina ked.je.to nezmixujem na.kasicku ☹ vsak vyskusm, vsak my u zajtra 6 mesiacov

18lula4
25. aug 2016

@mata0312 ved toto ze ako to leti, uz mate zubky? My este nie. No vyskusaj to v tej vodicke. Nam tak chuti, nema konca kraja stale otvara tu pusinu to davam len kostovky aby moc nezatazovala zaludok este 😞

18lula4
25. aug 2016

Maminky poznate stranku perinbaba.sk? Odporucam👍👍👍👍

mata0312
autor
25. aug 2016

@18lula4 vsak ja to tiez tak vo vode a aj s vodou mixujem 😉 dokonca jej do tekvice a zemiaka pridam mlieka 😉 neznasa ked su tam kusky , jedine banan nemixujem ale skrabkam na lyzicku 😀 zuby este nemame ale uz sa tam cosi tlaci 😀

vierkal
26. aug 2016

@stanka2612 ako tak citam o vrestatkach smejikam, ja mam uzasneho drobca zaplace len ked je hladny lebo hned musi mat flasu ako sa co i len ozve ked vstavame. pri cudzych ludoch usmevy hadze a ja sa s nim rehocem furt rano ked vstane usmev ako dar. ale zas aj ja som bola kludna ked som bola tehotna som spala jedla a behala okolo domu a onje takyisty nohami kope tak ako keby siel behat maraton .vecer ide spat prespi 8 hodin, napapa po spaicky a spi dalej a stale sa vo sne smeje xixixixixi bohvie co sa im sniva on sa smeje akj ked papame uz kasicku tak mame vsade kase

stanka2612
26. aug 2016

Baby,ja mam doma takuto tabulku ak by niekomu pomohla...

stanka2612
26. aug 2016
lenadka
26. aug 2016

Dnes som krpcovi spravila kombináciu: batat, mrkva, cuketa + čl oleja, no pre mňa to bolo sladké a nechutilo mi, krpec prvé 2-3 lyžičky komplet vyplul, ale potom na počudovanie, zjedol zas celý pohárik. Batat som pri strednej skúsila viac krát a neosvedčil sa, ale malému chutí, navyše vtedy bývali také kone obrovské, 2ks v balení a malo to pol kila, krpaňa to nechcela a tak potom zvyšok vyhodiť, teraz som ho kúpila len preto, že som dostala kúpiť vo veľkosti stredne veľkých zemiakov, však babat my doma normálne nejeme-neviem ako vy a si hovorím ak ho on jesť nebude nevadí.
Ešte nemal petržlen, pór s tých čo sú odporúčané a z ovocia hrušku, banán mal len kúsok raz zatiaľ, mala som pocit, že ho s neho bolí bruško, tak som dala pauzu a vyskúšame teraz niekedy znova.

denca2d
26. aug 2016

@lenadka u nas je kombinacia batat+mrkva+cuketa asi top..tak ma poslusne ruky vedla tela a otvara pusu ako vtacik😂 batat ked primiesam do hocicoho tak to vsetko spraska ten mu veru chuti..

stanka2612
26. aug 2016

Baby,mne zase maly zacal bojkotovat prikrmy 😒 musim mu robit opicky,aby vobec otvoril pusu...dnes mal jablcko s piskotkami a nic...musela som robit opicky a ked sa zasmial,pichnut lyzicku,inak mal zavrete usta a bojoval 😀