Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 ani mne po ockovani nechchcel nic..potom sa vecer rozjedol😊
@skarabubu tak ako pise denca,aj my sme boli na druhom v piatom mesiaci
@skarabubu mrkva,kalerab,karfiol,zemiak,petrzlen,cuketa,spenat,patizon (ten som nedavala),tekvica,petrzlenova vnat (tu som tiez nedavala)
Ovocie: jablko,hruska,broskyna,marhula
Kazde som tri dni skusala,okrem zemiaku mu nic nevadilo zatial
@skarabubu
@stanka2612 my sme mali mrkvu, ryzu, zemiak, tekvicu, cuketu a karfiol. Kazde som dala po 2 dni. Nechutila nam ryza, ostatne ok. Robila som aj mix.zemiak s cuketkou dnes mame zemiak s karfiolom. Zajtra ideme na kalerab a kypila som aj ryzovu kasu nemliecnu. Odsajem mliecko a zmiesam. To bude mnamka. Inak po karfioliku trooolinka mrnky, to zduva takze sa tazsie kakalo a bude to tak aj pri kalerabe aj brokoloci ale co uz musia skusat...
@18lula4 to ti dala Dr? Čítam tam uvariť jabĺčko, no pri oboch starších som dlho varila ovocie a teraz ošúpem a pomixujem surové a mňam tak mu to chutí, raz som nedostala nič kúpiť poriadne a tak som dala kupovanú a nechutilo mu to a ešte sa aj vyhádzal na druhý deň. Ako na potvoru nám tento rok zamrzli marhule, jablká, čerešne zožrali drozdy a sliviek je tam tiež len pár pomrzlo všetko 😝
@mata0312 tak ono do 7 mes.ma dieta vraj vyskusat vsetko a je fajn ze to vyslo takto pekne na leto. My uz to asi nestihneme s marhulami atd. Uvidim. Kamoska ma 11 mes.dceru a hovorila ze chce dat malej vyskusat orechy. Ja osobne by som nedala ale kazdy to ma inak nastavene 🙂 a tiez sa divim ze uvarene ovocie podla mna ked nastruham jablcko na najjemnejsom trielku tak to bude ako presnidavka😆a ja len tak pomimo malej davam obliznut oblatku, roztek....
Maminky poznate stranku perinbaba.sk? Odporucam👍👍👍👍
@stanka2612 ako tak citam o vrestatkach smejikam, ja mam uzasneho drobca zaplace len ked je hladny lebo hned musi mat flasu ako sa co i len ozve ked vstavame. pri cudzych ludoch usmevy hadze a ja sa s nim rehocem furt rano ked vstane usmev ako dar. ale zas aj ja som bola kludna ked som bola tehotna som spala jedla a behala okolo domu a onje takyisty nohami kope tak ako keby siel behat maraton .vecer ide spat prespi 8 hodin, napapa po spaicky a spi dalej a stale sa vo sne smeje xixixixixi bohvie co sa im sniva on sa smeje akj ked papame uz kasicku tak mame vsade kase
Dnes som krpcovi spravila kombináciu: batat, mrkva, cuketa + čl oleja, no pre mňa to bolo sladké a nechutilo mi, krpec prvé 2-3 lyžičky komplet vyplul, ale potom na počudovanie, zjedol zas celý pohárik. Batat som pri strednej skúsila viac krát a neosvedčil sa, ale malému chutí, navyše vtedy bývali také kone obrovské, 2ks v balení a malo to pol kila, krpaňa to nechcela a tak potom zvyšok vyhodiť, teraz som ho kúpila len preto, že som dostala kúpiť vo veľkosti stredne veľkých zemiakov, však babat my doma normálne nejeme-neviem ako vy a si hovorím ak ho on jesť nebude nevadí.
Ešte nemal petržlen, pór s tých čo sú odporúčané a z ovocia hrušku, banán mal len kúsok raz zatiaľ, mala som pocit, že ho s neho bolí bruško, tak som dala pauzu a vyskúšame teraz niekedy znova.
Baby,mne zase maly zacal bojkotovat prikrmy 😒 musim mu robit opicky,aby vobec otvoril pusu...dnes mal jablcko s piskotkami a nic...musela som robit opicky a ked sa zasmial,pichnut lyzicku,inak mal zavrete usta a bojoval 😀

@stanka2612 A jaké druhy zeleniny si mu dávala?A tři dny každú?