Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@18lula4 diki za tip,uz som objednala dve bodynka 🙂
@stanka2612 ano? Ktore? Ja tiez len body odtial 😂dnes mi prisli dvoje. Podla mna super cena na ne...a este termo obal za 5e som objednala, uvidime ci posluzi
@18lula4 moja babicka je proste jednicka a mami,tati,som vase zlaticko 😘
@18lula4
@stanka2612 aj ja uz vyberam bodynka😊
@lenadka na perinbaba.sk Lucka dala tip 😉
@stanka2612 aj my mame to mami, tati..😉😉😉 a este to mama +ocko=ja
@18lula4
@stanka2612 inak objavila som aj taketo napisy..celkom podofbne ceny su tam
http://www.antonyfashion.sk/eshop/vtipne-napisy
Konečne som prišla na to, prečo mi bolo tak teplo, stačilo si oholiť nohy 😀 😎 a ako tak depilujem, vravím si, ako ten môj Miško krásne spinká 😵 , stačilo vypnúť depilátor, aby som začula, že nie 😀 ešte, že som to nepočula, že je už hore, chodiť s jednou depilovanou nohou pri tom poraste-však by som krívala 😀 🤐
Taak dievcata, my sme dnes mali brokolicu. Ako vzdy moj srotovnik zje vsetko a chutilo a o pol hodiny bola brokolica v plienke. To boli smrady, jeziiis😂som nastupila do auta a ze kua do coho som skocila. Ale problem bol inde. Kukla som Vikuske do plienky a bolo to jasneee😤
Mamulky vaši drobcekovia nemajú problém s kakanim odkedy im dávate prikrmi?
@nikussska123 moj nie nastastie,moj si uz nekakanie uzil pri kolikach ☹ teraz mu to klop-klop krasne funguje 🙂
Ahojte marcofky! Tak nas Osky ma zapal pluc...neprechladol, je bez teploty, pri pocuvani dychania nic nezistili. Az rontgen... Vraj mohol niekde vdychnut bakterie, chlamydie,... Tak davajte pozor na tych svojich prdkov malych.
@nikussska123 moj kaka pravidelne doobeda okolo 11tej a sem tam aj druhy krat vecer pred spanim..ale kaka kazdy den..davam mu olej do kazdeho jedla a pije vodicku okrem kojenia..
@pahu a ako to zistili?sa ti nieco nezdalo?ci pri poradni?
Ďakujem baby za odpoveď ja zatiaľ dávam len zeleninku a vždy pridám olivový olej ale napríklad dnes sme kakali po dvoch dňoch minulé po troch a to za pomoci :( ach som z toho smutna keď sme boli čisto kojeny tak kakuskala pravidelne teraz nôžky zdvíha prdka ale nič v plienke :(
@pahu jooj skóre uzdravenie stuplikovi prajem. Ja keď som bola ako dvojročná som mala 3 x studený zápal pľúc taktiež nevedela Doktorka až keď mamina si vysypala rontgen tak zistili že mám obojstranný zápal. Rýchle uzdravenie
@nikussska123 nie kaká ukázkovo a teraz už každé ráno do šerblíka, dnes 2x do šerblíka, uprednostní kakať inkde ako do plienky 😵

@18lula4 A poslala by si mi to prosím tě?Na moj mail jenofefa@centrum.sk