icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

18lula4
30. aug 2016

@stanka2612 nevadi, aj to bude☺😉

lenadka
30. aug 2016

Dufam, ze malemu vyjdu zuby neskoro ako najstaršej, v 10 mes. prvy zub.

stanka2612
30. aug 2016

@lenadka @18lula4 ani ja sa nikam neponahlam 😀

mnamkacik
30. aug 2016

@stanka2612 😉 no veru,,,ak budu zubaky mat co budeme robit..

stanka2612
30. aug 2016

@mnamkacik 😀 😀 😂😂😂😂😂😂 😘😘

mnamkacik
30. aug 2016

@stanka2612 počuj moja,,Adam ma také hrčiská na spodnom ďasne, a hore ostre dasno.... mi je až do plaču namiesto neho ☹ ☹ ☹ ☹ a sa nečudujem že plače a len to najtvrdšie čo najde pchá do pusy 😖

stanka2612
30. aug 2016

@mnamkacik joj malinky 😒 ☹ tak nech sa mu skoro prerezu...predpokladam ze mas aj mast aj chladive kusatko...nepomaha to aspon na chvilu? Moj inak tiez vsetko zurivo kuse,aj dudel najnovsie,no zatial na tych dasnach nic nevidim,iba ich ma take tvrdsie...ale mrchavy je stale 😒

mnamkacik
30. aug 2016

no masticku davame cez den,,,, ked place,,,,,,
ale ked v noci tak davam Camiliu leboo ine nezaberie...ako myslis chladive kusatko
lebo mááá ale ako co s nim

stanka2612
30. aug 2016

@mnamkacik mojmu to celkom pomaha,asi preto,ze je to studene...upokoji ho to

stanka2612
30. aug 2016

@mnamkacik myslis,ze co to je?lebo neviem,ci som pochopila 😖 to je take kusatko ktorew je naplnene tekutinou a dava sa do chladnicky,tekutina sa schladi a dlhsie drzi chlad a to sa dava kusat babatku

mnamkacik
30. aug 2016

@stanka2612 hej mam.take kde je myslim voda abo co to je

stanka2612
30. aug 2016

@mnamkacik ano 🙂 tak mu ho skus dat,mozno pomoze

18lula4
31. aug 2016

@stanka2612 my uz mame 2 zuby 😀

katariso
31. aug 2016

@18lula4 uau tak to je super.Ako dlho sa vsm prerezavali???

18lula4
31. aug 2016

@katariso my ani nevieme. Zo dna na den bol zubok von, ani nemala navrete dasienka ani nic 😊

katariso
31. aug 2016

@18lula4 tak to je fakt parada...Nas je uz mesiac aj nieco nervny a stale nic😯

18lula4
31. aug 2016

@katariso nebooj, ono sa to rozbehne. Ale viem si predstavit ako ho to tam drazdi
Ale pockaj potom na tu ulavu ked konecne vyjde👍

stanka2612
1. sep 2016

@katariso moj tiez tak 😒

katariso
1. sep 2016

@stanka2612 joooj ta kedy sa im objaví prvý zúbok??Ja už by som chcela... 😯

miskakolacikova
1. sep 2016

@mata0312 ahoj mame rovnaky termin porodu🙂 ake vysetrenia si uz absolvovala?

denca2d
1. sep 2016

@miskakolacikova 😊myslim ze ona uz porodila

miskakolacikova
1. sep 2016

@denca2d uz som si aj vsimla ze 2016😂 Ale co uz ked sa mi sprava neda vymazat

mata0312
autor
1. sep 2016

@miskakolacikova ahoj v pohode 😀 ja uz mam pol rocnu dcerku 😀

denca2d
1. sep 2016

@miskakolacikova to nic😀 tak hlavne nech ti vsetko dobre dopadne nech si ty aj to male klbko zdrava😘

skarabubu
2. sep 2016

Ahojte kočky tak my už máme tretí zubok a další se ještě tlačí.A dneska spapal na obed dva menší kalerábiky s mrkvou rozmixované.A pak zaspal ako špalek.

lenadka
2. sep 2016

Čaute, mám strašnú dilemu, veľmi ma bolí krčná chrbtica, už je to fakt na neznesenie, nemôžem normálne fungovať preto, spať, malého nosiť, tak som si dala lieky proti bolesti-brufen-ten viem, že môžem aj pri kojení však v pôrodnici ma tým pchali, no ale aj dorziflex, obvodná mi povedala, že pri tých liekoch nikto nič nezaručí, tak som malému moje mliečko od včera nedala, práve som odsala, nech ho celkom nestratím a vylejem, len či prcek nezabudne sať? Mám výčitky teraz, som blbá úplne, ale na obstreky sa už dnes a celý víkend nedostanem a desím sa ako ho vôbec prežijem kým sa dostanem bud k neurológovi alebo ortopédovi budúci týždeň 😝

lucretia7
2. sep 2016

Náš je taký mrzutý a v noci každú chvíľu vystrája že ráno vždy očakávam pusu plnú zubov. Ale nemá nič zatiaľ. 😀

stanka2612
3. sep 2016

@lenadka vobec nemaj vycitky,co si...ved musis fungovat,starat sa o deti aj maleho a to v bolestiach nejde...myslim,ze na tych par dni mu flaska neuskodi 😉 este stastie,ze ti ju neodmieta,ja by som mala problem...nech ti lieky zaberu a v pondelok sup ho k lekarovi...popripade aj na pohotovosti ti vedia dat obstreky

lenadka
3. sep 2016

@stanka2612 volala som s Dr. obvodnou je to moja kamoška, chvíľu sme spolu robili a povedala mi, že mi na pohotovosto obstreky nedajú, že by ma akurát zhučali čo tam chcem s chrbticou, max. injekciu proti bolesti by mi dali a ten obstrek len v nemocnici a aj to len ak by som mala šťastie, že tam bude niekto normálny. No včera som si to naťahovala, dala lieka, mlieko odsala, dala mačaťu-pilo 😀 a dnes je to trolinku lepšie, hlavne na noc tabletka zabrala a skoro vôbec to nebolelo, čo sa strašne teším, lebo v noci to býva najhoršie. Ráno som dala malému trocha cucnúť a zvyšok odsala. Ešte dnes si dám tabletky a uvidím, zajtra možno nie a budem kojiť.

stanka2612
3. sep 2016

@lenadka aha bo ja chodim na pohotovost do BA do nemocnice a tam robia vsetko...no ale super,ze je lepsie,podla mna mozes kludne malemu dat svoje mliecko 😉