Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 dnes som si už tabletku nedala, tak 2x cuckal, ale frajer najskôr nechcel 😝
@stanka2612 chcel sa pochváliť a ty si nič nevidela, tak revááál 😀
@lenadka ale ako chudak,zistila som to tak,ze cinkala lyzicka,nic totiz nemal,ani hrbolcek,ani biele na dasne,proste nic...dostal pol paralenoveho cipku a teraz mi spi na rukach 😀 poobede ideme na navstevu,tak dufam,ze zaberie ✊✊
@stanka2612 my sme tiez tak prisli k zubu, iba bola 2 tyzdne stale podrazdena, este svokra mi hovorila ze to bude zubok a ja som sa len smiala a myslela svoje, kedze nic nemala opuchnute .... a zrazu zub vykukal 😀
@lenadka neboj nic, nrs5atis mlieko a ani nezabudne sat za par dni. Len ty pekne odsavaj. Ako viem, ze paralen mozes aj 3x denne dlhodobo uzivat, ale ten ti veru pri takejto bolesti nepomoze. Aj brufen sa moze, ale vo velkych mnozstvach by sa nemal. Len pekne odsavaj co najcastejsie, aby si neprisla o mliecko 😉
Mamky dnes som si sla vymenit tricko bo sme sly von a maly zostal na podlozke pridem do izby a chrobak na stred obyvacky a sa smeje tak neviem ci sa odplazil abo pregulal...brusko,chrbat,brusko...nasla som ho cca dva metre dalej 😊 potom som ho dala na podlozku pretocil sa na brusko tak na chrbat a buchol hlavu do podlahy to bolo revu nebolo to silne len tuknutie...tak vazne neviem asi ho uz budem davat na voditko 😊
@stanka2612 neboj aj ja som si myslela sak sa pretoci len na chrbat ked place a sup necham ho na minutku sameho a sup uz ide zamnou 😃 keby ze ho necham dlhsie mozni aj do spalne dojde...tak stanka si uzivaj bo mam uz so @akdalv333 zlate dobre chvilky skoncili 😃 ale je to rozkosne len asi na vsetky podlahy dam penove puzzle aby sa nepoobijal 😊
@jarkajozo alebo helmu na hlavu 😀
Ako vam cez noc papaju deticky?kokso malinky mi zaspaval o 20 a jedol o 3-4 a teraz uz tyzden den co noc kazde 2-3 hodiny papa((((v noci sa zacne zabarat hlavku do vankusa,alebo hned oci otvori,alebo na brusko otoci a dviha sa.dam cecnut a zaspi dalej a takot celu noc od 20 co zaspi((zubky su dovod?
@ofinna85 no moj tiez uplne zle...tak krasne spaval na jedno kojenie a teraz?zaspi o pol desiatej,o dvanastej uz je hore,potom o pol tretej...no posledne dve noci si ho uz o tej pol tretej po nakojeni beriem k sebe do postele,bo pri mne spi cely cas v kuse aj do osmej,pol deviatej...ale spanok sa mu jednoznacne pokazil 😒 a verim,ze to su asi tie zubky...
Nam idu uz asi horne zas a znovu riedka kyslo zapachajuca stolica no som zvedava akobto doma prve dva az na sopliky a usko v pohodicke 😊👶
@jarkajozo mi mame takuto stolicu vacsinou cim to je?dr.mi povedala ze to je kojenim ale mne je to divne.ved som skusila vsetky plienky a ked spusti no prekaka mi za minutu vsetko(prerezavaju sa mu uz .nieco tam vidim)a slinta a rucky si skre az.davam mu geliky,citron horucky nema neplace.ale to nocne papanie no neviem co to je.
No moj je v noci uz tyzden kazdu 1.5hodiny..zaspi vecer o 8mej a do 1dnej je podchvilou hore..cucne a spi..potom uz tak kazde 3 hodiny a vstava okolo 8mej rano..takze este ste na tom stale dobre so spanim vsetky😊hadam to budu zuby a vrati sa to potom do normalu..
@ofinna85 ano my sme uz mali formovanu kedze prikrmujem a teraz co sly prve dva zubky stolica riedka a kyslo zapachala a zlta..potom sa to ukludnilo a teraz zas ani kojene deti maju riedku no toto je extrem podla mna 🤢 hnusne to smrdi...moj si maleho dam na hrudnik a jak ho od seba oddelil mal cele tricko pokakane 😁 je to take vodnaste ked je toho vela vytecie s kazdej plienky ☺ skus mu lyzickou pobuchat po dasienku a ked zacinka zubky su prerezane..nemusis to citit na rucke ...mne nasa doktorka povedala ked je nrzuty dat polovicnu davku paralenu sirupceku ze pre nich to je velka bolest ked sa prerezava dak aj ked nas bolli zub tak katastrofa...tak som davala len na noc paralen a super ☺ tak dufam ze su to zubky a rychlo sa to zmeni
Nuz aj Oskymu sa pokazilo spanie, ale stale je to ok. Mozno je to vsak kvoli tomu zapalu pluc. Uvidime, lebo uz je mu akoby vidiet jeden spodny zubok, ale este necinka ;) zrazu zacne uplne rumazgat, akoby ho nieco bolelo. Pomasirujem dasienko, pofnuka, nakojim a zaspi 🙂
Baby mojmu chudakovi sa oba spodne naraz prerezali,preto ten rev vcera 😂😠😢 davame gel aj kusatko z chladnicky+vcera som tiez dala pol paralenoveho cipku lebo uz nevladal od placu chudak...ale kupila som ajnurofen sirup
@stanka2612
@jarkajozo no chudence male taku bolest musia prezivat..ja cakam kedy sa u nas objavia,lebo maly furt mrnci a len na rukach chce byt..ako som uz pisala zubky na dasienku vidim len ich nie je citit prstom..tak neviem kedy sa chcu prerezat potvory..
@denca2d veru chudence a najhorsie,ze ten moj plynule presiel z bolestivych kolikovych placov do placov zo zubkov ☹ inak tvoj maly sa sprava tak isto ako moj,cakaj zubky kazdu chvilu...
My sme uuuplne v pohode. Ja si malu uzivam kazdou minutou. Tomu fakt hovorim materska, ani neviem ze ju mam. Vecer zaspava medzi 20-21 a budi sa mi raz nad ranom. Napapa a spi tak do 7.45 az 8.30. Dnes sme stavali 8.30. Zubky mame 2 a bezproblemove. Vysli bez placu, teploty, soplika ci prehanania...no apokone dieta. Sama sa zahra, porozprava, papa excelentne🤗🖒👪👍
@stanka2612 Stani, ako si spokojna s body???
@18lula4 Luci,zatial este ich mam nachystane na pranie a nakolko som kupila az 74-ku tak su mu este velke 😀
Preco,ty si nespokojna?
Inak baby,dnes mi to maly prvy krat urobil,ze sa pretocil v spanku...uspala som ho konecne na posteli a po piatich minutach strasny rev,tak som nabehla a on na bruchu 😀 no zlaty bol...musela som ho na ruky vziat a znova uspat 🙂
@stanka2612 stani prvy krat to je super ale ked to bude robit v noci je to na nervy 😀 my uz lem raz do tyzdna cca sa pretocime teraz mame zabavku ze prepchava nohy cez tycky na postielke..a tak spi mantinel mame len na polke postiéky 😁

Inak baby,dnes maly sialene reve uz od rana,no zistila som pricinu...mame prvy ZUB 😀 😀 👍👍👍