icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

ofinna85
7. sep 2016

@jarkajozo presneeee)))

stanka2612
7. sep 2016

@jarkajozo zahlasovane

ofinna85
7. sep 2016

@jarkajozo koralky mame kratko no ruky a sliny idu v plnom prude)horucku nema mam mu davat cipky?moc by som nechcela davat lieky ak nema horucku.neplace nic len strqsne az to snim sklbe ked si dava rucku.kusatka nechce ja uz neviem.jedny radia daj mu liek druhy ze nie .mama ze oni nedavali ked sme boli malinky

jarkajozo
7. sep 2016

@ofinna85 v tomto ti ja neporadim ci liek abo nie...ja som davala na noc aby sa vyspal aspon trosku tak neviem musis ty vediet abo zajtra zavolaj dr

ofinna85
7. sep 2016

@jarkajozo v noci neplacr nic len co papaval raz teraz papa kazde 2-3 hodky aj cez noc.no uviidme zatial pockam a ked asi uz to bude moc nanho potom mu dam cipok.mate niekto skusenost s viburcol?

jarkajozo
7. sep 2016

@ofinna85 mne vstaval kazdu pol hodinu no nechcel mlieko ☹ zato nam doktorka povedala ze paralen sirup na noc ...

ofinna85
7. sep 2016

@jarkajozo ah no lebo on sa pricucne jedna radost a normalne az dudle tak ho musim odohnat)

jarkajozo
7. sep 2016

@ofinna85 aha tak potom je hladny asi...☺ maly labuznik 😎 tak prajeme kludnu noc ☺

nikussska123
8. sep 2016

Maminy pooooomoc som zúfalá z tej mojej bambulky... 😥 Doteraz mi spinkavala tak že po polnoci sa zobudila 3x max 4x buď som jej dala cicik ale dudusku. No od víkendu to je zúfalá do polnoci sa zobudí dva krát dudlik nechce vyplýva dám cicik trošku pocecka a zaspí tak ju preložím a od polnoci pomaly každú pol hodku hore a to tak že začne mrncikat dám jej cicik a hneď zaspí alebo si trošku večne dudlik nechce chytiť ale cez deň v pohode dnes som to už o piatej nevydržala a dala som ju do postieľky a tam sa hrala s dudlikom. Myslíte že môže byť hladná že by jej nestacilo moje mliečko? Alebo je nervózna zo zúbkov? Zatiaľ ešte nemáme vonku ale dasienka si brhli o dušu a vždy sa snaží pohryznut keď je na rukách dávam jej sem tam aj gelik na dasienka vtedy sa trošku skludni ale v noci uz neviem čo mám robiť 😥

stanka2612
8. sep 2016

@nikussska123 to budu na 100% zubky,moj tiez taky bol ☹ no vyriesila som to tak,ze so mnou uz tyzden uz tyzden spava v posteli a je to lepsie,v postielke je mrchavy

lenadka
8. sep 2016

@denca2d tak dnes super noc 😀 Miškovi večer vravím, Miško, keď v noci nespím som potom mrzutá, mrchavá, nechce sa mi s tebou hrať, nechaj ma vyspať, hneď bude svet krajší, tak ťa potom budem ľúbiť, že až 😀 A tak sa Miško zobudil i pol jednej a potom hádajte kto sa zobudil o 3.00 a 5.00? No mama a Miško spal 😀 Tak som ho o tej piatej prebalila a dala mu mlieko, však ked už som hore a potom spal ešte do 7.30 🙂 A zobudil sa bez plaču, len si hrkútal v posteli. To už som dávno deti do školy a škôlky vychystala a menšiu aj odviedla a robila som si kafe. Ono im to treba len vysvetliť 😎

nikussska123
8. sep 2016

@stanka2612 som zvedavá kedy to prejde od piatku je taká nervózna celá však to si ju nechávam aj ja uz pri sebe po nejakom 3 razi keď ju beriem z postieľky lebo to by som nič ine nerobila len vstávala ku postieľke ... Som zvedavá kedy vykukne ten huncut ... Ja už som rozmýšľala že jej skúsim dať na noc UM ale je mi to ľúto lebo svojho mám dosť tak hladná by nemala byť

lenadka
8. sep 2016

A takto sa tu teraz plazí, dám ho do stredu deky a o chvíľu mi je pod nohami 😵

stanka2612
8. sep 2016

@nikussska123 ak chces,skusit to UM mozes,ale myslim,ze v mlieku to nebude 😉 musime si tie zuby vydrzat

stanka2612
8. sep 2016

@lenadka sikuliak 👍👏

jarkajozo
8. sep 2016

@nikussska123 my sme na UM a toto mi robil kym nebol zub vonku ☺

nikussska123
8. sep 2016

@jarkajozo takže sú to tie zúbky jaaajha drobci maličký nech už majú potom...zabku malé ...

denca2d
8. sep 2016

@lenadka inak aj moj bol tuto noc ukazkovy..to nieco musi byt vo vzduchu😂

jarkajozo
8. sep 2016

@denca2d kunam to asi nedoslo kym maly neprisiel kumne do postele sa prehadzoval akonqhle som ho dala kumne spal a to az do osmej ☺ poslite aj nam vzduch aspon trosku

jarkajozo
8. sep 2016

Dievcata moj telefon padol za obet maly mi ho vybil s ruky ta radost to bola ze sa nanho ani nehnevam 😀 cely displey rozbity

stanka2612
8. sep 2016

@jarkajozo aj moj spi posledne noci pokojne len pri mne

lenadka
8. sep 2016

@jarkajozo jój už fúka na východ, do večera to tam máš 😉

@stanka2612 môj tiež spáva už len somnou.

ofinna85
8. sep 2016

@denca2d neviem asi bola nejaka vesmírna noc.aj mna nehal vyspat)20.30 zaspal a o 3 papal))a to som ho pozerala ze co sa deje))a pak to iste o6.30 ze haloo ha nanho)))no asi zaberala.nahrdelnik)

jarkajozo
8. sep 2016

@lenadka mne staci len vanok 😀 neze vychricu tu poslete 😃 no hej ale ked je v posteli spanok to uz nieje lebo ho furt kontrolujem...
@stanka2612

denca2d
8. sep 2016

@jarkajozo no mojmu sa tiez telefon paci..furt sa za nim nacahuje..tiez cakam ze mi ho vyrazi z ruky..aspon budem mat konecne novy😂

denca2d
8. sep 2016

@jarkajozo ja spim s mojim od narodenia v postely a uz ho nekontrolujem..on je ako taky psik nalepeny na mne celu noc..ja aj ked sa posuniem tak o chvilu je pri mne😍

jarkajozo
8. sep 2016

@denca2d tak to je dobre no mne strach nedovoli spat kludne...sak to ze ja mam novy telefon 😃 couz sak priatelovi koncil pausal ta zobere mne telefon namiesto seba 😁 a uz ho dam poistit 😁 pri tom mojom smolkovi...aj on furt telefon by chcel

stanka2612
8. sep 2016

@jarkajozo ja som si tiez myslela ze sa nevyspim,ale spim s nim ako babatko 😀 a kolko krat mu v noci len tak vytiahnem cicku a ja driemem dalej 😀

stanka2612
8. sep 2016

@denca2d @jarkajozo

Mojmu sa paci aj telefon,aj tablet aj telka...bude z neho maniak 😀 😀 😀

18lula4
8. sep 2016

My spavame uz len na brusku. Alebo na boku a po nejakom case sa prehupne na brusko a tak spime. Dnes jedla o 1.50 a potom vstala 9.15 😀 ide jeeeej