icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

lenadka
17. sep 2016

@mnamkacik ja som sa tiež až pri deťoch stala odborník na detské choroby 😀 ale mne radila pri prvej Dr. je celkom fajn, dokonca má každý večer pohotovosť na ambulancii svojej od 19-20.00 a ak tam nie je je non stop na telefóne a príde hocikedy mimo ordinačných hodín domov, keď jej zavoláš. Na mňa len raz skúsila hovadinu, najdśtaršia mala alergiu na BKM a ona zahlásila, že jej mám dávať nízkotučné mlieko, tak som na ňu kukla, že či jej nešibe 😀 a pýtala si odporučenie na gastro, aby mala krpka HA mlieko na predpis, už mala 2 roky. Odvtedy vidí, že niesom na hlavičku a až preháňa s vyšetreniami pri mojich deťoch. 😝
Inak nás v ambulancii skoro nevidí, koľko krát aj rok-dva, lebo už k nej nechodím s hocičím, musí to byť fajnotka, alebo nás nasilu zavolá, ja volám že krpaňa grcia, nech jej to zapíše do karty, poviem jej čo jej dávam, ona povie že ok, ale prídite mi ju ukázať a jej jej na to, že netreba 😀, že ak to nebudeme zvládať prídeme, aj s kiahňami nás tam ťahala a ja že načo??? Veď prídeme po týždni až na kontrolu, že v čakárni nakazia ďalšie deti ak by išli hneď. Som za to, nech radšej ležia v posteli a liečia sa ako majú trpieť v čakárni zbytočne, keď viem čo s tým aj doma. Takže vidím to tak aj u teba, mamy najlepšie vedia, ale pri prvej by som mala bobky, tak ak sa ti dá zmeniť, po pol roku sa už dá.

lenadka
17. sep 2016

@denca2d to som už viac krát počula, že ked idú zúbky, tak nechcú papať, dokonca ani piť mlieko z fľaše, jedine dojčené deti som ešte nepočula, že by v tom čase odmietali prso, skôr naopak. Hádam už vylezú a bude dobre, baby tu píšu ako si deti nechajú nanášať gélik, moj ma do pusy k tým zúbkom nepustil, gél skončil kade tade, len nie na ďasnách.

lenadka
17. sep 2016

@mnamkacik juj aký je zlatý v tom košíku 🙂 😵

lenadka
17. sep 2016

Ten môj lezúň už odchádza z obývačky, viac menej sa ťahá len rukami, nožičky občas podsunie, teda ale je rýchly a tie ramená bude mať ako rambo s toho plazenia, však keď nespí väčšinu času sa plazí, už minie energie, predpokladám, že sme skončili s rapídnym priberaním 😀

denca2d
17. sep 2016

@lenadka to by sa uz mohol aj moj plazit nech trosku schudne ved ma 9kg😂ale uz su tam naznaky s nozickami len rucky este nezapojil..som zvedava kedy na to pride😂

stanka2612
17. sep 2016

@lenadka @denca2d aj ten moj sa tu teraz hra s hrackou a uz je mimo podlozky 😀 ale nepohybuje sa,on sa tak otaca okolo osi a tym sa pohybuje 😀 ale ak to takto pojde dalej,aj moj sa o chvilu asi zacne plazit...teraz sa zacina jedovat,ked mu "ujde" hracka a on sa k nej nevie dostat

18lula4
17. sep 2016

A tak sme sa fotili 🙂

pahu
17. sep 2016

Prdolky! Vy teda mate sikovnickov 🙂 ale co, ved osky nam preskocil az na aprilove babatko. Dobehneme 🙂 aspon sa vela dozviem vopred od vas...hihi...
Este by som chcela hwlp, taky papier odfoteny tu bol na prikrmy... neviem sa k nemu dolistovat 🙂

18lula4
17. sep 2016
siska122
17. sep 2016

@18lula4 neda sa to trosinku lepsie odfotit, aby tam bol cely text?

18lula4
17. sep 2016

@siska122 bohuzial ja to mam tiez iba v tejto forme

siska122
17. sep 2016

@18lula4 sloda, ale aj tak dakujem 😉

stanka2612
17. sep 2016

@18lula4 krasavica 😍😘

18lula4
17. sep 2016
lenadka
17. sep 2016

@stanka2612 no presne toto robil môj len nedávno, strašne rýchlo postupujú, zachvíľku príde na to ako sa plaziť, hlavne jedoši 😀 keď chcú hračku 😀

lenadka
17. sep 2016

@18lula4 zlatunká je, modelka malá 🙂

denca2d
17. sep 2016

Som skoro infarkt chytila..maleho som okupala a dala na do stredu postele ako vzdy..ved aj tak sa nehybe tak si rychlo odbehnem na wc..bola to minutka a pridem do spalne a malemu polovica tela nohy viseli z postele..on sa zacal plazit ale dozadu🙈..keby pridem o par sekund neskor tak je na zemi trtko..no uz viem ze musim na neho davat bacha..ale ze sa tak cez den nepredviedol co dokaze potvora mala😂

stanka2612
17. sep 2016

@denca2d no pekne 😮😮 nastastie sa nic nestalo...mne tak tiez skoro maly spadol,tiez som ho nechala na posteli,ved sa vie otocit len na brusko,naspat nie...nastastie som bola pri nom,bo on sa pretocil na brusko,potom hned na chrbat,ja som nastavila v sekunde ruky a padol mi do narucia...keby tam nie som,padne na zem 🙊🙈

denca2d
17. sep 2016

@stanka2612 su to spekulanti maly..som zvedava co zajtra predvedie😂

mnamkacik
17. sep 2016

@stanka2612 nasa dr blba a neschopna, druha uz ide na dochodok

mnamkacik
17. sep 2016

@lenadka predsa nadarmo sa nehovori ze matka najlepsie citi ze co je pre jej dieta najlepsie.

mnamkacik
17. sep 2016

@lenadka kym som roztiahla gauc, a tatko vytiahol veci z auta ,,,kde dam dieta aby nespadlo...a maly spokojny ani nechcel von odtial

mnamkacik
17. sep 2016

@18lula4 nadherna je :-*

18lula4
17. sep 2016

@mnamkacik dakujeme😚
@lenadka 😙

stanka2612
18. sep 2016

Baby dnes od rana des 😒 to bol len rev,rev a rukot...teraz konecne zaspal,idem dat kafe a dufam,ze sa mlady pan vyspi do dobrej nalady...

18lula4
18. sep 2016

Dievcata, ako je to s tym ockovanim? V 3, 5, 11 mesiaci a potom??

denca2d
19. sep 2016

O boze my sme mali noc..stale plakal zo spanku..a ked som ho zobrala na ruky tak sa trosku utisil ale tak pomrnkaval aj tak..teraz zasa zaspinkal a zasa mrnci zo spanku..co to je??mozu to byt tiw protivne zuby??ach zblaznim sa..

jarkajozo
19. sep 2016

To bola noc 😞 maly spal a ja jak bludna ovca zaspala o 4 rano...neskutocne ma bolel zub...a aj boli...bola som oblecena ze pojdem na pohotovost no bala som sa ist sama...😞 dnes nevladzem volala som na zubne tak zajtra mam prist a zajtra sa aj ockujeme 😭 to bude den 😢 asi to nezvladnem

stanka2612
19. sep 2016

@jarkajozo ale zvladnes neboj 😉 nam mamam dal ten tam hore neskutocnu vydrz 😀 tebe opravia zubok a maly zvladne ockovanie raz-dva 🍀🍀 ved je to maly sikovnik 😘 a daj si kludne od bolesti ibalgin,netyraj sa...a este mne na zub pomaha rozkrojeny cesnak prilozeny na bolavom zube (zakusnes troska don a nechas ho v puse ucinkovat)