Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Ahojte, my dnes uz poradnu zdolali,,,vraj motoricky Adamko sa vyvija tak ako ma, sedi vraj ako dubak,ze niektore 9-10mesacne deticky tak.nesedia,,,, vazime 9500g ,78cm obvod hlavky 45cm ....DR vyplazoval jazyj,narobil krik v ordinacii
Dnes mame 7 mesiacov tak sme boli kupit darcek,,,,najviac sa mu pacia snurky
@lenadka keby ja mala tretie tak to tiez tak riesim,no ja mam prveho,tak ja si to doslova uzivam,ze si ho paradim 😀
A ten rozhlas...aj u nas mi maleho par krat zobudil...a u nas hlasia spravy hoci kedy
@mnamkacik krasne botky 👍 ja som na ne tiez maniak,mam asi sest parov capaciek
@stanka2612 no na mojho by to aj sedelo po tatovi😀
@stanka2612 😂 ma viac topanok jak ja..boze moj ma len jedny aj to ich vobec nenosil lebo sa mu neskutocne nohy potia..ja neviem co budem cez zimu s nim robit😁
@stanka2612 si nasla aj tie sive nike? Super 😍
@denca2d môj má aktuálne dvoje 😀 letné capačky mal pár krát tiež kvôli tomu poteniu nožičiek a teraz mu prišli také hrubé kožušinkové-to keď ho mám v manduce keď ideme so strednou do škôlky tak na overalík chlpatý, ten je všade chlpatý len na nôžky dali tenkú bavlnenú látku a protišmykové "labky" tak aby mu zima nebola 🙂
@lenadkanew Hot Selling Babay Carrier Jacket Casual Autumn Winter Hooded Zipper Coat For Pregant Women Thickened Baby Wearing Coat
http://s.aliexpress.com/Zf67FrA3
(from AliExpress Android) ja chcem ist toto teraz objednat
@jarkajozo Jarka tu na konikovi 😀
@lenadka krasne,daj tip odkial su
@skarabubu aj moj tak cita 😀
Ved dobreeeee, pekne ste ma tu vynechali z tejto diskusie. To tu vsetci maju chalanov? Okrem Mati a ta tu uz ani nepachne...😑
@mnamkacik Peti,zajtra idem do Lidla v Malackach,ak mi napises cislo a o aky mas zaujem,mozem pozriet a ked bude ti kupit a poslat 🙂

@jarkajozo jeewmine aky zlatunky😊 ja som este von nebola teraz ako je chladno sak furt prsi😥 mam overalik, fusak vestu taku teplejsiu..len je na 12-18mes...ale nebudem este zhanat vetrovku...asi zbytocne....natrepem ho do vesty sak az taka velka mu snad nebude...starsi ju nosil v novembri a rok mal az koncom januara...