icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

1234lubka
6. okt 2016

@jarkajozo jeewmine aky zlatunky😊 ja som este von nebola teraz ako je chladno sak furt prsi😥 mam overalik, fusak vestu taku teplejsiu..len je na 12-18mes...ale nebudem este zhanat vetrovku...asi zbytocne....natrepem ho do vesty sak az taka velka mu snad nebude...starsi ju nosil v novembri a rok mal az koncom januara...

mnamkacik
6. okt 2016

Ahojte, my dnes uz poradnu zdolali,,,vraj motoricky Adamko sa vyvija tak ako ma, sedi vraj ako dubak,ze niektore 9-10mesacne deticky tak.nesedia,,,, vazime 9500g ,78cm obvod hlavky 45cm ....DR vyplazoval jazyj,narobil krik v ordinacii
Dnes mame 7 mesiacov tak sme boli kupit darcek,,,,najviac sa mu pacia snurky

lenadka
6. okt 2016

Takto náš dneska spinkal na terase 🙂

lenadka
6. okt 2016

No a ak chcem byť teraz na nete, tak len za jeho asistencie a obetovať minimálne kábel 😀

denca2d
6. okt 2016

@lenadka haha to poznam..moj ma tiez furt v ruke kabliky😂

jarkajozo
6. okt 2016

@1234lubka maly uz ma vetrovku no ppd nou tenku mikinku a body...aj to len dnes kosa je neskutocna...a sme u babky mojej mamky tak sme sly busom tak radsej som ho naobliekala...

@lenadka Misiacik maly aky je krasny a tiez uz ako vyrastol 😘

@mnamkacik moj malicky aky je krasny v tych topanockach 😘

mnamkacik
6. okt 2016

@jarkajozo musela som na hrcku uviazat,lebo rozsnuruje a zacne sa smiat,,,,

mnamkacik
6. okt 2016

@lenadka jeeeej dalsie baby co chce byt online :-*

lenadka
6. okt 2016

@mnamkacik ešte, že má lne dva zuby, keď budú aj oproti, tak sme s hryzením káblov skončili 😀

18lula4
6. okt 2016

@lenadka moja oblubuje vsetky vysacky na hrackach, podbradniku...nic ine ju nezaujima😉

mnamkacik
6. okt 2016

@lenadka u nas,,, ziaden tak sa este tesim aj z kojenia,,aj ked niekedy cvakne

My sme uz v lidli nestihli overal maly uz len 2,a to majvacsie velkosti

stanka2612
6. okt 2016

@denca2d @jarkajozo

Krasavcov mate malych 💜😘 juj bobacikovia,aki su v tych fusakoch zabaleni 😉

stanka2612
6. okt 2016

@lenadka keby ja mala tretie tak to tiez tak riesim,no ja mam prveho,tak ja si to doslova uzivam,ze si ho paradim 😀
A ten rozhlas...aj u nas mi maleho par krat zobudil...a u nas hlasia spravy hoci kedy

stanka2612
6. okt 2016

@mnamkacik krasne botky 👍 ja som na ne tiez maniak,mam asi sest parov capaciek

stanka2612
6. okt 2016

@denca2d @lenadka buduci IT-ckari 😉

denca2d
6. okt 2016

@stanka2612 no na mojho by to aj sedelo po tatovi😀

stanka2612
6. okt 2016

Tot botnik mojho syna 🙈😂😂 a dalsie boticky su na ceste 😀

denca2d
6. okt 2016

@stanka2612 😂 ma viac topanok jak ja..boze moj ma len jedny aj to ich vobec nenosil lebo sa mu neskutocne nohy potia..ja neviem co budem cez zimu s nim robit😁

jarkajozo
6. okt 2016

@stanka2612 si nasla aj tie sive nike? Super 😍

lenadka
6. okt 2016

@denca2d môj má aktuálne dvoje 😀 letné capačky mal pár krát tiež kvôli tomu poteniu nožičiek a teraz mu prišli také hrubé kožušinkové-to keď ho mám v manduce keď ideme so strednou do škôlky tak na overalík chlpatý, ten je všade chlpatý len na nôžky dali tenkú bavlnenú látku a protišmykové "labky" tak aby mu zima nebola 🙂

denca2d
6. okt 2016

@lenadka take nieco potrebujem aj ja do nosica..odkial ich mas prosim?

denca2d
6. okt 2016

@lenadkanew Hot Selling Babay Carrier Jacket Casual Autumn Winter Hooded Zipper Coat For Pregant Women Thickened Baby Wearing Coat
http://s.aliexpress.com/Zf67FrA3
(from AliExpress Android) ja chcem ist toto teraz objednat

skarabubu
6. okt 2016

Milujeme číst časopisy.

stanka2612
6. okt 2016

@jarkajozo Jarka tu na konikovi 😀

stanka2612
6. okt 2016

@lenadka krasne,daj tip odkial su

stanka2612
6. okt 2016

@skarabubu aj moj tak cita 😀

stanka2612
6. okt 2016

@denca2d @lenadka pocujte a ako to objednavate?mozno som trubka,no ja neviem spanielsky 😂😂

18lula4
6. okt 2016

Ved dobreeeee, pekne ste ma tu vynechali z tejto diskusie. To tu vsetci maju chalanov? Okrem Mati a ta tu uz ani nepachne...😑

stanka2612
6. okt 2016

@mnamkacik Peti,zajtra idem do Lidla v Malackach,ak mi napises cislo a o aky mas zaujem,mozem pozriet a ked bude ti kupit a poslat 🙂