icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

1234lubka
10. nov 2016

@jarkajozo nie lebo na teplaky som pozerala😁😁 2ks 9e myslim ze stali...ja do sekaca sa chystam😊

denca2d
10. nov 2016

@jarkajozo od vcera do nedele maju 20% zlavy na vsetko oblecenie😉

lenadka
10. nov 2016

@jarkajozo ja som dnes bola v tescu ale u nás v PD a výpredaje detské žiadne, resp. mali pár letných kompletov vo výpredaji pre dievčatá a dospelácke boli v zľavách ale deti zatiaľ vystavené všetko ako nová kolekcia-bábätká, pre staršie od 3r. už boli nejaké zľavy.

lenadka
10. nov 2016

@denca2d našla si aj pre našich prďúchov? lebo ja som dnes hľadala a zistila že skoro všetko je v zľavách okrem bábätkovských vecí, čiže Miško je mimo a baby majú handier, že ani nevynosia.

jarkajozo
10. nov 2016

@lenadka
@denca2d
@1234lubka dakujem tak si este pockam 😀 abo tie dvoje zbehnem kupit do pepca ☺

lenadka
10. nov 2016

@jarkajozo ja teda v pepcu pre malého dosť kupujem a s tepláčikmi som nadmieru spokojná, horšie sú na tom body, jedni hneď nové po prvom praní roztiahli sa patenty, druhé tmavo modré farbí malého aj po xy opratiach ak sa spotí, som rada, že s neho už vyrástol, a z jedného sa mi spral obrázok, ale tepláčiky sú bez chýb zatiaľ všetky 🙂

denca2d
10. nov 2016

@lenadka pri pokladni ti odpocita zlavu 20%

denca2d
10. nov 2016

Baby moj maly sa plazi ale tak trosku divne..kyve sa v bokoch pritahuje sa rucickami ale nozicky ma zdvihnute hore😊myslite ze na to pride ze ma pouzivat aj nohy?🙈

jarkajozo
10. nov 2016

@lenadka ja tiez teplaccky mam stamad aj body no je pravda ze stamad nekupujem tie s obrazkami ...praveze mne s lidlu tie akonkeby leginky sa ponatahovali..v pase ...

1234lubka
10. nov 2016

@jarkajozo ja co mam z pepca teplacky tak...niesom velmi spokojna...po dvoch praniach samy žmol...ci tie drahsie trochu su lepsie? Muzovy som stamad trebars kupovala teplaky a su super. Za 6e

stanka2612
10. nov 2016

@jarkajozo
@lenadka
@denca2d
@1234lubka
tie z lidla teplaky sa v pase aj mne roztahali,uz ich ani malemu neobliekam...a pepco ja moc nemusim,malemu je tam vsetko male...minule som tam kupila teplaky 74 a uz su mu male,raz ich mal na sebe a to este prevazne nosi 68ky...ale tesco mam rada,na teplaky sa tam aj ja chystam,na take oranzove cestarske 😀

stanka2612
10. nov 2016

@denca2d aj moj tak na zaciatku,este aj hlavou sa o zem opieral 😂😂 neboj par dni a dojde na to

denca2d
10. nov 2016

@stanka2612 onsa najskor zacne kyvat v pase sa tak rozbieha a potom prida ruky..uz to trva zo 4 dni..tak som zvedava😂

jarkajozo
10. nov 2016

@stanka2612 ano ja s pepca kupujem vatsie uz 80su nam kratke..a tie za 2,50 kupujem abo do tych 5€ ....

Inak mame horucku 38,7 pravdepodobne dalsie vrchne zubky idu ☹ to budu zas noci

stanka2612
10. nov 2016

@jarkajozo chudak Adamko,ten si tie zuby odtrpi 😐 my zatial len dva dolne a ostatne su este v nedohladne

skarabubu
10. nov 2016

@stanka2612 Cože my už máme 8 zubů.4 hore a 4 dole.

denca2d
10. nov 2016

@stanka2612 my mame tiez len 2 dolne ale 3dni je uz tak mrzuty..dnes som mu v puse zbadala 2 velke guce na mieste kde budu ocne zuby..takze asi nam dkor vyjdu ocne a lopatky potom

jarkajozo
10. nov 2016

@skarabubu a jak to zvadate? Nam teraz ide 5a6 zub a cim dalej tym to je horsie

@stanka2612 neboj pojdu aj ostatne ☺ a ani nebudes vediet kedy a budu v puse tal dobre to zvladne Luky ☺

Dnes som vynechala vecerny 20min spanok ze aspon pojde skor spat no figu zaspal o 20:30 a po 20 minutach je hore čuly achhh kedy zas zaspi 😭

stanka2612
10. nov 2016

@skarabubu to uz je aky zubáľ 😉 super

stanka2612
10. nov 2016

@denca2d
@jarkajozo ja som v poho,kedy vyjdu,vtedy to bude...aj tak je krasny s tymi dvoma zubami,ne h je takto co najdlhsie 😀
A Adamkovi prajem dobru nocku a sladke snicky 😘 uz spinka?

lenadka
10. nov 2016

Miško má stále len dva zuby, aj chvíľu slintal silnejšie, mysleal som že vyjdu horné a niiiíč a slintá zas menej, tak si to asi rozmysleli 😀

lenadka
10. nov 2016

@jarkajozo ale ho tie zuby poriadne trápia, až taká teplota 😝 šup ten panadol a hádam pospí čosi 😒

jarkajozo
10. nov 2016

@lenadka
@stanka2612 ja uz nechapem napriek tomu ze ma horucku a este nespi je neskutocne akcny konecne zacal lozit 😀 o 22.00 😁 hned som budila mojho to jaky je zlaty jak kruti tou ritkou 😀 panadol doszal prvy krat v cipku podpal 20min a konec ☺ nevadi pojdeme spat neskor ☺

lenadka
10. nov 2016

@jarkajozo tak gratulujem k lozeniu 😀 to je podľa mňa najkrajšie bábätkovské obdobie, keď tak chrobáčikujú po dome 😵

jarkajozo
10. nov 2016

@lenadka no je len akurat rozmyslam co zajtra budem musiet vziat s dosahu aby si neublizil ☺ ale ide dajak naopak najprv sa naucil sediet a tak lozit? Hmm...dufam ze si to obdobie uzijeme 😀 este len teraz budeme kupovat teplaky 😀

ofinna85
10. nov 2016

Ahoojte)no tu uz je kkub lezunov a zubadlov))no mi asu ani lozit nebudeme)ako sa da na brucho ,sekunda otocka a je na chrbte)zuby?spodne dva no idu dalsie lebo vsetkych nas kuse)mne sa zakusne do brady a este ma aj stipne))

skarabubu
11. nov 2016

@jarkajozo Tak to je super,moj ani sám nesedí,ale v choditku běhá jako šarkan. Ale roste ako z vody meria 75 cm a 8,73kg.

jarkajozo
11. nov 2016

@skarabubu nevadi ked bude pripraveny zacne aj my sme v chodaku najprv chodil dozadu a teraz vsetko bombarduje...najprv sa dal na 4 a sadol si cize uz nonstop sedi lozit zacal az vcera vecer 😀 zacne aj on este si uzivaj ze je tam kde ho polozis ☺ my tie zuby zvladame zle tuto noc zaspal o 23.00 o 5-6 bol hore ale. Budil sa viac krat ale spi este furt ...normalne som prekvapena ze este spi...

skarabubu
11. nov 2016

@jarkajozo No mi ty zuby zatial zvladame.Vsak doufám že bude na chvilku pokoj,zatial 8 stačí.

katariso
11. nov 2016

@skarabubu 6co?????už 8.??