Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@jarkajozo ja teda v pepcu pre malého dosť kupujem a s tepláčikmi som nadmieru spokojná, horšie sú na tom body, jedni hneď nové po prvom praní roztiahli sa patenty, druhé tmavo modré farbí malého aj po xy opratiach ak sa spotí, som rada, že s neho už vyrástol, a z jedného sa mi spral obrázok, ale tepláčiky sú bez chýb zatiaľ všetky 🙂
Baby moj maly sa plazi ale tak trosku divne..kyve sa v bokoch pritahuje sa rucickami ale nozicky ma zdvihnute hore😊myslite ze na to pride ze ma pouzivat aj nohy?🙈
@jarkajozo
@lenadka
@denca2d
@1234lubka
tie z lidla teplaky sa v pase aj mne roztahali,uz ich ani malemu neobliekam...a pepco ja moc nemusim,malemu je tam vsetko male...minule som tam kupila teplaky 74 a uz su mu male,raz ich mal na sebe a to este prevazne nosi 68ky...ale tesco mam rada,na teplaky sa tam aj ja chystam,na take oranzove cestarske 😀
@denca2d aj moj tak na zaciatku,este aj hlavou sa o zem opieral 😂😂 neboj par dni a dojde na to
@stanka2612 onsa najskor zacne kyvat v pase sa tak rozbieha a potom prida ruky..uz to trva zo 4 dni..tak som zvedava😂
@stanka2612 ano ja s pepca kupujem vatsie uz 80su nam kratke..a tie za 2,50 kupujem abo do tych 5€ ....
Inak mame horucku 38,7 pravdepodobne dalsie vrchne zubky idu ☹ to budu zas noci
@jarkajozo chudak Adamko,ten si tie zuby odtrpi 😐 my zatial len dva dolne a ostatne su este v nedohladne
@stanka2612 Cože my už máme 8 zubů.4 hore a 4 dole.
@stanka2612 my mame tiez len 2 dolne ale 3dni je uz tak mrzuty..dnes som mu v puse zbadala 2 velke guce na mieste kde budu ocne zuby..takze asi nam dkor vyjdu ocne a lopatky potom
@skarabubu a jak to zvadate? Nam teraz ide 5a6 zub a cim dalej tym to je horsie
@stanka2612 neboj pojdu aj ostatne ☺ a ani nebudes vediet kedy a budu v puse tal dobre to zvladne Luky ☺
Dnes som vynechala vecerny 20min spanok ze aspon pojde skor spat no figu zaspal o 20:30 a po 20 minutach je hore čuly achhh kedy zas zaspi 😭
@skarabubu to uz je aky zubáľ 😉 super
Miško má stále len dva zuby, aj chvíľu slintal silnejšie, mysleal som že vyjdu horné a niiiíč a slintá zas menej, tak si to asi rozmysleli 😀
@lenadka
@stanka2612 ja uz nechapem napriek tomu ze ma horucku a este nespi je neskutocne akcny konecne zacal lozit 😀 o 22.00 😁 hned som budila mojho to jaky je zlaty jak kruti tou ritkou 😀 panadol doszal prvy krat v cipku podpal 20min a konec ☺ nevadi pojdeme spat neskor ☺
Ahoojte)no tu uz je kkub lezunov a zubadlov))no mi asu ani lozit nebudeme)ako sa da na brucho ,sekunda otocka a je na chrbte)zuby?spodne dva no idu dalsie lebo vsetkych nas kuse)mne sa zakusne do brady a este ma aj stipne))
@skarabubu nevadi ked bude pripraveny zacne aj my sme v chodaku najprv chodil dozadu a teraz vsetko bombarduje...najprv sa dal na 4 a sadol si cize uz nonstop sedi lozit zacal az vcera vecer 😀 zacne aj on este si uzivaj ze je tam kde ho polozis ☺ my tie zuby zvladame zle tuto noc zaspal o 23.00 o 5-6 bol hore ale. Budil sa viac krat ale spi este furt ...normalne som prekvapena ze este spi...

@jarkajozo nie lebo na teplaky som pozerala😁😁 2ks 9e myslim ze stali...ja do sekaca sa chystam😊