icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

jarkajozo
14. nov 2016

@stanka2612 si ma potesila 😀 hihi

denca2d
14. nov 2016

@stanka2612
@jarkajozo uz tuto noc bol riadny..nam svieti celu noc do spalne😠ani svietit nemusim

jarkajozo
14. nov 2016

@denca2d jemin nam tiez do detskej kde spime s malym ☹ asi zostanem este u mamky 😀

18lula4
14. nov 2016

@stanka2612 Stanka, je perfektny. My cakame na povianocne zlavy🖒🙄

lenadka
14. nov 2016

@stanka2612 dá sa stiahnuť na uložto tu je link https://www.ulozto.sk/hledej?q=Kazde+dieta+sa+v...
spí a zaspáva pekne cez deň doobeda 2hod. poobede 1.5-2h a aj večer sám pekne zaspí aj v noci som ho odučila jesť, najskôr spal lepši a potom ochorel a odvtedy síce zaspí sám, v noci neje ale budí sa tak 2x že naozaj a medzi tým sa stane, že pomrnká, prehadzuje sa a s tým kniha nepíše, že čo sa dá robiť 😀

stanka2612
14. nov 2016

@lenadka diki skusim to stiahnut,snad to pojde 😉 moj dnes doobeda spal hodinu a pol a poobede dve a pol,som kukala jak puk 😀 a teraz uz spi,co vcera este ani nahodou...uvidime,co noc,ale kazdopadne moj este dva krat v noci papa mlieko...

stanka2612
14. nov 2016

@18lula4 Luci,aj tento bol v zlave,tento tyzden bolo v tom obchode zlava 20% na vsetko 😉 a dakujem,som s nim fakt spokojna a hlavne ma nafukovacie kolesa,co bola moja priorita

mnamkacik
14. nov 2016

@stanka2612
@jarkajozo ja by som chca vase deti,,moj uz od 6-max 6:20 hore....a vydrzi do 10, 10:30 hore

mnamkacik
14. nov 2016

@stanka2612 co je to za kocik

jarkajozo
14. nov 2016

@lenadka dakujem uz citam no neviem sa od toho odtrhnut zajtra bidem pokracovat ☺ dufam ze nam to pomoze ☺
@mnamkacik to moke by si urcite nechcela on chodi spat o 22.00-23.00 zazo tak dlho spinka

ofinna85
14. nov 2016

@jarkajozo no sak aj ja tak))ale keby aspon tak kludne plakal))ale on hned amok)hukootuuu )))radsej nech si susedi nemuslia ze ho tyram)no dnes ho varoval priatel a zakon schvalnosti je?ta dovolila som si odist do mesta,ze nech ho uspi a postara sa.maly za 2 min.mu zaspal a spal 2 hodiny ((

mnamkacik
14. nov 2016

@ofinna85 u nas presne minule fo isttw,ja Adama nechala s tatikom a ja prisla po 2hodinach a on este spal

ofinna85
14. nov 2016

@mnamkacik a ja ho natrasam dlho a spi mi 20 minutovky.(((a teraz sa prsi aky on je otec)))hlavne ze neprebaluje))!

mnamkacik
14. nov 2016

@ofinna85 moj prebali rano este v posteli,,to hodim po nom plienku,,,a inak len ked sa chce pred niekym ukazat,alebo vyslovene mu donesiem maleho a vsetko na prebalenir

beba30
15. nov 2016

@ofinna85 to nie je zakon schvalnosti...tak presne sme to urobili s muzickom,na par dni som sa v noci prestahovala do obyvacky a on uspaval malu v postielke.pri mne vzdy rycala,kym som jej nedala cici-v noci aj kazdu hodku.podarilo sa,pochopila,ze v noci sa spinka a nepapa- dnes spala 9 hod v kuse.potom sa este zobudila na snicek,trochu poplakala a spala este hodinku- ziadne nosenie na rukach,ziadne cicikovanie.konecne spi-v nasom pripade bol ocko riesenie na Miskin spanok.ked som ju uspavala ja,vymyslala,pri tatikovi proste vie,ze nic z toho,tak bola kludna a zaspava raz dva.my sme s tym zacali v pondelok minuly tyzden,teraz je tata odcestovany a pohoda...👶

beba30
15. nov 2016

Cez den ju este uspavam hocijako,na rukach, nna cici, v kociku, v nosici...rada by som,keby zaspala v pohode sama v postielke ako Misko napriklad.Takze este toto sa musime nejako naucit

stanka2612
15. nov 2016

@mnamkacik petite&mars znacka,typ kocika Street,je to ceskoslovenska znacka vyrabana pre siet obchodov vsetkopredeti.sk...v Bratislave je ten obchod,tam som ho kupila,kde su este dalsie obchody,netusim,no maku aj netovy obchod,da sa objednat 😉

jarkajozo
15. nov 2016

@ofinna85 tak to sikovny ocko musim vyskusat dakde zdrhnut ☺ ale neveeim ze to dokaze ukazuje sa ze maly je namna strasne naviazany furt len zamnou pozera led ho ma dakto iny place achh a doteraz chcel zostat pri kazdom 😐

mnamkacik
15. nov 2016

@stanka2612 aj ja som pozerala potom taky isty v B.Bystrici, este otazka kolko stal?

lenadka
15. nov 2016

Máme super noc za sebou 😵 ak na neho takto vplýva superspln tak by mal byť fúúúrt 😀 Spal do 4.15 a to aj vtedy som ho asi ja zobudila, som precitla, že nejak dlho spíme, že idem ho skontrolovať, tak som sa miesila, posvietila na neho mobilom a už bolo mrnkanie, no nie som blbá? 😅 tak som mu dala mliečko a spal ešte do 6.10 🙂

stanka2612
15. nov 2016

@mnamkacik kocik 160 euro,ale predava sa s hrkacimi koleckami,nafukovacie sa k nemu dokupuju stoja 79,90 euro a strieska (vyber z viacerych farieb) 29,90 eur...este som si aj plastenku do dazda dokupila za 8,90 eur...dostala som 20%zlavu a dokopy ma stal 225,83 eur

jarkajozo
15. nov 2016

@stanka2612 super cena nato co vsetko si dokupovala ☺ mna vysiel britax na 259€ a to bez vsetkeho nanoznik plastenka taska atd dalsich 70€ cize si kupila super

jarkajozo
15. nov 2016

Dnes sme kupovali darceky a aha naco som natrafila nam v zime bude teplucko h&m krasne veci maju tesko ma sklammalo

denca2d
15. nov 2016

@jarkajozo 😍😘krasny je

stanka2612
15. nov 2016

@jarkajozo uprimne,aj cena zohrala svoju ulohu v kupe kocika 😀 ten britax sa mi asi rovnako pacil ako tento,takzse po cene bolo rozhodnute

stanka2612
15. nov 2016

@jarkajozo krasny je a to tricko sa mi tiez paci 😘

jarkajozo
15. nov 2016

@stanka2612 k tricku este aj take teplaciky su ☺ to sme dostali od priatelovej mamky ☺

jarkajozo
15. nov 2016

akurat som objednala malemu zupan s ali 🙂 dam vediet coto dojde

ofinna85
15. nov 2016

@jarkajozo no ja to iste,vacsinou sak len ja som snim sama ja len uspavam a vsetko pan otec ma gaucik!a ked sme sami maly v behaku ja idem na wc konecne a zacne mrncat.len co zajdem uz ma vykuka.ach chcelo by to chlapa s telenovely)

ofinna85
15. nov 2016

@pahu a este k tomuto)mysleli sme rovnaku tu levandulu?ja ma 100%olej tak ten mu mozem potriet zvnutra dasna?