Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 😙😙😙😙 ved aj Lukasko je bubavik malicky sikovny. My si to s vami vieme tak pekne porovnat ( aj ked jasne ze kazde je ine) ale ked Lukinko robi presne to iste co my🤗
Ahojte zienky,,,tak trosku e vas zanedbali,,,boli sme stale niekde inde len nie doma,,, ale.polepsime sa,,,posielame s Adamkom pusinky vsetkym kolegovcom marcovym a samozrejme aj mamkam....
Od posledna sa nezmenilo nic 2zubky dolu, tocime sa pp zemi ako vrtula a plazime sa len na posteli -zdrapne sa plachty a potiahne za rukami....hryzjeme,pretrhavame kvety a nahaname nasho chlpaca
@mnamkacik v tom motyliku je na zjedenie 💜💜 a tie oci 😍😍😍 fesacisko jeden 😘
@stanka2612 :-* diky,on je xichtik,, a ked ho fotia tak struha xichty,oci puci alebo sa vyskiera...aj vcera hviezdil na stuzkovej za tych par hod...Bol kuknut krstnu
Dakujem vam baby moje))lebo niekefy az ma zhrozi ze boze to ozaj som tupa?))nesmiem asi riesit a robit podla seba a hlavne neciiitat!)))lebo raz je tak potom inak)ale dakujem vam)
@pahu a este asi blba otazka kde sa tie olejceky daju kupit?...
@ofinna85 ty si mama a ty vies najlepsie ty si s tym dietatkom 24hod..ty vies co robi a co nerobi ...tabulkami sa neriad kazde babo je individualne ☺ neboj aby si nebola prekvapena ze zachvilku mas doma lezuna ☺ on ked bude pripraveny pusti sa do toho ☺ zatial si to uzivaj ze nemusis vsade za nim behat my mame zaludu sa pchat pod stolik v obyvacke no von uz nevie ☺vzdy som v strehu este nemame detske poistky vsade
@ofinna85 nic si s toho nerob aj ja uspavam maleho na rukach abo v kociku inak to nejde som s toho na nervy kazdy vecer no co ine mam robit inak sa neda...a tak ho prekladam do postielky kde spi do rana sem tam sa zobudi zapnem kolotoc a spi..doteraz spal v posteli no uz sa bojim ze mi zlezie a spadne ...
@pahu pri týchto siliciach ale treba dať pozor na alergickú reakciu, ešte kým som bola v práci mali sme školenie ohľadom kozmetiky - hodnotenie bezpečnosti/robím dozor nad kozmetikou/ a zdôrazňovali nám pri hodnotení rizika pri siliciach je vysoké s toho dôvodu, že ak nie hneď, tak pri dlhodobom používaní spôsobujú alergické reakcie /napr. maséri v salónoch, kozmetičky/ a tak takéto výrobky majú pripočítaný vysoký koeficient z hľadiska zdravotnej bezpečnosti, odvtedy si pri deťoch dávam pozor nato, na masáži na na olejček s esenciou nenahovoria a aj pupík na bruško sme používali s rezervou.
Baby pomoc od deviatej uspavam a este nespi!!! Teraz prevzal stafetu manzel...
@lenadka aku to mas knihu?aj ja chcem aby Lukas tak zaspaval ako tvoj Misko
Uz spi konecne,resp.uz spia obaja 😀 😀 😂
@ofinna85 my sme teraz u mojej mamky a ze ide ho uspat ze musi ist skor spat hovorim vela stastia ja konecne relax pri telke az dosla zamnou o 22.30 ze to sa neda 😀 jasne ze som chodila nacuvat ci neplacka atd...par krat prisli zamnou a potom ni ho uz zufala doniesla 😀 tak ja sup s nim na ruky a skakala som aby som ho kus ukludnila strasne sa prehyba v chrbatiku bbolo 23.00 a konecne spi 😀 aj ja kym nebudem mat ruky pozem a budem vladat uspim ho radsej tak ako keby mal plackat a trapit sa...
@stanka2612 neboj ma zlu noc alebo vela zazil za den a nevedel zaspinkat..ale manzel zlaty ze isiel k nemu...my zaspali az 23.00
Ach to bola noc..neviem ci za to moze ten super spln alebo ocne zuby😩 2 dni mal na noc cipok viburcol a celkom dobre spsl..vcera som si povedala ze mu ho teda nedam..asi to bola chyba😢kazdu chvihlu bol hore a mrvil sa..dala som cici a zadriemal..o chvilu znova hore..ja som pomaly zadriemat nestihla😩chcem spaaat😢
@jarkajozo tvoj Adamko rano aspon dlho spi,moj je od pol osmej hore 😀 a dnes v noci malo papal z cecka tak rano som si odsavala a este stale mam v pravom bolestivu hrcu,take boli naliate...
@denca2d ja uz tiez neviem co je s malym...zaspavanie poslednu dobu hroza,no aspon v noci relativne dobre spi...
@stanka2612 ten je krasny 😘 taky som este nevidela malemu sa v nom fajne spinka ☺ ...aspon ze pospi to mas pravdu ..do 6rana sa mrvil budil a od 6 spal az do 11 ☹ co to zas bude za den ...prehodeny cely rezim
@jarkajozo dakujem,je super ten kocik,som spokojna 😉
Inak mozno to bude tym splnom a vraj dnes ma byt nejaky mesiac neviem aky,som citalana FB a ze deti a senzitivni ludia na to reaguju podrazdeno,maju poruchy spanku a tak... 😒

@18lula4 Luci tvoja mala je sikovnica krasna 😘