icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

stanka2612
12. nov 2016

@18lula4 Luci tvoja mala je sikovnica krasna 😘

18lula4
12. nov 2016

@stanka2612 😙😙😙😙 ved aj Lukasko je bubavik malicky sikovny. My si to s vami vieme tak pekne porovnat ( aj ked jasne ze kazde je ine) ale ked Lukinko robi presne to iste co my🤗

mnamkacik
12. nov 2016

Ahojte zienky,,,tak trosku e vas zanedbali,,,boli sme stale niekde inde len nie doma,,, ale.polepsime sa,,,posielame s Adamkom pusinky vsetkym kolegovcom marcovym a samozrejme aj mamkam....
Od posledna sa nezmenilo nic 2zubky dolu, tocime sa pp zemi ako vrtula a plazime sa len na posteli -zdrapne sa plachty a potiahne za rukami....hryzjeme,pretrhavame kvety a nahaname nasho chlpaca

stanka2612
12. nov 2016

@mnamkacik v tom motyliku je na zjedenie 💜💜 a tie oci 😍😍😍 fesacisko jeden 😘

mnamkacik
12. nov 2016

@stanka2612 :-* diky,on je xichtik,, a ked ho fotia tak struha xichty,oci puci alebo sa vyskiera...aj vcera hviezdil na stuzkovej za tych par hod...Bol kuknut krstnu

jarkajozo
12. nov 2016

@mnamkacik moja laska mala krasna 😘 uz nasi adamkovia bx si mohli dat konecne aj serus ☺

ADAMKO zas taha ale moje nervy ☹ furt nespi ahhh co s neho vyrastie dufam ze nebude viest nocny zivot 😐😀

pahu
12. nov 2016

Slubene info o tych olejcekoch...zatial som skusila len levandulu priamo na dasienko, tak uvidime. Chystam sa este skusit matu ns chodidlo na stiahnutie teplotky 🙂

ofinna85
12. nov 2016

Dakujem vam baby moje))lebo niekefy az ma zhrozi ze boze to ozaj som tupa?))nesmiem asi riesit a robit podla seba a hlavne neciiitat!)))lebo raz je tak potom inak)ale dakujem vam)

jarkajozo
12. nov 2016

@pahu a este asi blba otazka kde sa tie olejceky daju kupit?...

@ofinna85 ty si mama a ty vies najlepsie ty si s tym dietatkom 24hod..ty vies co robi a co nerobi ...tabulkami sa neriad kazde babo je individualne ☺ neboj aby si nebola prekvapena ze zachvilku mas doma lezuna ☺ on ked bude pripraveny pusti sa do toho ☺ zatial si to uzivaj ze nemusis vsade za nim behat my mame zaludu sa pchat pod stolik v obyvacke no von uz nevie ☺vzdy som v strehu este nemame detske poistky vsade

ofinna85
13. nov 2016

@jarkajozo tak zas z jednej strany aj dobre ze este nelozi)ale zas ked sedka padne a mrnci )teraz sa ho znazim odnaucat uspavat od ruk,ale tak strasne place pritom ze fuu asi ho nudem uspavat na rukach do 3 rokov radsej)

jarkajozo
13. nov 2016

@ofinna85 nic si s toho nerob aj ja uspavam maleho na rukach abo v kociku inak to nejde som s toho na nervy kazdy vecer no co ine mam robit inak sa neda...a tak ho prekladam do postielky kde spi do rana sem tam sa zobudi zapnem kolotoc a spi..doteraz spal v posteli no uz sa bojim ze mi zlezie a spadne ...

mnamkacik
13. nov 2016

@jarkajozo ideme sa stretnuuut?

denca2d
13. nov 2016

@ofinna85 aj ja furt uspavam na rukach..uz to neriesim

lenadka
13. nov 2016

@pahu pri týchto siliciach ale treba dať pozor na alergickú reakciu, ešte kým som bola v práci mali sme školenie ohľadom kozmetiky - hodnotenie bezpečnosti/robím dozor nad kozmetikou/ a zdôrazňovali nám pri hodnotení rizika pri siliciach je vysoké s toho dôvodu, že ak nie hneď, tak pri dlhodobom používaní spôsobujú alergické reakcie /napr. maséri v salónoch, kozmetičky/ a tak takéto výrobky majú pripočítaný vysoký koeficient z hľadiska zdravotnej bezpečnosti, odvtedy si pri deťoch dávam pozor nato, na masáži na na olejček s esenciou nenahovoria a aj pupík na bruško sme používali s rezervou.

pahu
13. nov 2016

@lenadka fakt? Dobre vedieť. Som skúsila len raz levandulu na dasienko a Osky sa naozaj ukludnil. Ostatne neviem . Takže ty radsej neodporúčas?

lenadka
13. nov 2016

@pahu určite z rezervou, krátkodobo môžu mať prínos, ale používať dlhšiu dobu neodporúčam.

jarkajozo
13. nov 2016

@mnamkacik kde kedy a okolkej ☺

mnamkacik
13. nov 2016

@jarkajozo nejaky navrh?

stanka2612
13. nov 2016

Baby pomoc od deviatej uspavam a este nespi!!! Teraz prevzal stafetu manzel...
@lenadka aku to mas knihu?aj ja chcem aby Lukas tak zaspaval ako tvoj Misko

stanka2612
13. nov 2016

Uz spi konecne,resp.uz spia obaja 😀 😀 😂

ofinna85
13. nov 2016

@jarkajozo na Damca ani kolotoc nezaberal))jedine co ho cely obuchal o stenu)tak som ho musela odmontovat)nacahoval sa za nim az ho chytil a bolo))ja nadavam stazujem sa,ale potom si poviem ved je malinky este to zvladnem ho natrasat))

ofinna85
13. nov 2016

@pahu na dasienku zvnutra si natrela?ja ze z vonka to sa ma kde bokia zubky tak tam priblizne nie do ust

pahu
13. nov 2016

@ofinna85 mne povedali v tom obchode ze mozem priamo 🙂

jarkajozo
13. nov 2016

@ofinna85 my sme teraz u mojej mamky a ze ide ho uspat ze musi ist skor spat hovorim vela stastia ja konecne relax pri telke az dosla zamnou o 22.30 ze to sa neda 😀 jasne ze som chodila nacuvat ci neplacka atd...par krat prisli zamnou a potom ni ho uz zufala doniesla 😀 tak ja sup s nim na ruky a skakala som aby som ho kus ukludnila strasne sa prehyba v chrbatiku bbolo 23.00 a konecne spi 😀 aj ja kym nebudem mat ruky pozem a budem vladat uspim ho radsej tak ako keby mal plackat a trapit sa...
@stanka2612 neboj ma zlu noc alebo vela zazil za den a nevedel zaspinkat..ale manzel zlaty ze isiel k nemu...my zaspali az 23.00

denca2d
14. nov 2016

Ach to bola noc..neviem ci za to moze ten super spln alebo ocne zuby😩 2 dni mal na noc cipok viburcol a celkom dobre spsl..vcera som si povedala ze mu ho teda nedam..asi to bola chyba😢kazdu chvihlu bol hore a mrvil sa..dala som cici a zadriemal..o chvilu znova hore..ja som pomaly zadriemat nestihla😩chcem spaaat😢

stanka2612
14. nov 2016

@jarkajozo tvoj Adamko rano aspon dlho spi,moj je od pol osmej hore 😀 a dnes v noci malo papal z cecka tak rano som si odsavala a este stale mam v pravom bolestivu hrcu,take boli naliate...

stanka2612
14. nov 2016

@denca2d ja uz tiez neviem co je s malym...zaspavanie poslednu dobu hroza,no aspon v noci relativne dobre spi...

stanka2612
14. nov 2016

Baby kocik kupeny a uz aj odskusany,je super...a hlavne zaberie len stvrt kufra,kdezto ta trojkombinacia cely 😂😂

jarkajozo
14. nov 2016

@stanka2612 ten je krasny 😘 taky som este nevidela malemu sa v nom fajne spinka ☺ ...aspon ze pospi to mas pravdu ..do 6rana sa mrvil budil a od 6 spal az do 11 ☹ co to zas bude za den ...prehodeny cely rezim

stanka2612
14. nov 2016

@jarkajozo dakujem,je super ten kocik,som spokojna 😉
Inak mozno to bude tym splnom a vraj dnes ma byt nejaky mesiac neviem aky,som citalana FB a ze deti a senzitivni ludia na to reaguju podrazdeno,maju poruchy spanku a tak... 😒