icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

jarkajozo
20. nov 2016

@lenadka vies co lepsie v kresielku bo na rukach mi je tazky a dlho to trvalo ☺

vierkal
20. nov 2016

babenky sa mi zda ze moj drobec ma tuhu stolicu a to pije stale cajik vodu .kakusa jak srnecka bobky tvrde . je to normalne?

lenadka
20. nov 2016

@jarkajozo celkovo myslím to vaše uspávanie-ťažké, už by som na to asi nemala nervy, Miško je v tomto za odmenu, dcéry sme uspávali trošku ťažšie, najstaršia mala také energaiser stavy po okúpaní večer niekedy a mala obdobie od pol roka do roka pár mesiacov, že sa v noci zobudila a 2-3 hodky sa kotúľala v postielke, alebo stála a poskakovala držiac sa postieľky 😀

18lula4
20. nov 2016

@vierkal no to teda nie je. Je zapeceny

gabuchah
20. nov 2016

@jarkajozo jarka,mne takto nespaval gabriel..spaval do roka a pol v kociku,ako som ho prelozila bol hore...byvali sme hore aj do 5rana velakrat...upravilo sa mu to v 2rokoch...proste nepotreboval spat...ono to ptejde,len treba vydrzat..aby z neho nebol nakoniec hyperaktant ako z mojho 🙂

gabuchah
20. nov 2016

@vierkal ak mu davas pecivo,skus na cas vysadit..tiez mrkvu a banan,u nas bolo to iste...

18lula4
20. nov 2016

@jarkajozo Jarka, nechcem strasit, ale podla mna uz je v tomto pripade akakolvek rada zbytocna, ( uz je dost velky aby mal rezim a naucit ho nan uz je asi neskoro) aj ked by som ti priala aby tak nebolo a aby si sa mohla vyspat✊✊✊👍Sesternica ma syna co ma 2 roky a 5mesiacov a presne tolko sa nevyspala. Povedala ze chodi ako naj*b..😂chalanisko ma v noci den a cez den noc. Normal aj 6x hore cez hlboku noc. Vyskoci na postel, zasvieti si, beha po schodoch...hovorila to aj doktorke, no ta jej nedala prenho nic na spanie ani nic. Vraj z toho musi len vyrast...ale bodaj by sa Adamko otocil na spravny rezim😚mozno ma len blbe obdobie, vies ako o 16 je uz tma, mozno je z toho pomyleny.

18lula4
20. nov 2016

@jarkajozo inak ja ako dieta som bola taka ista, ba este horsia. O 19 ma mama ulozila o 21 som bola vyspata. A to sme museli ceeeluuu noc svietit, akonahle sa zhaslo, bola som hore. Ked nieco puklo, zas som bola hore. Proste mne aj davali liek na spanie potom, lebo mne stacilo za 24 hodin, 5 hod.spanku. To sa mi mama smiala ze ak mala bude po mne, tak sa mam na co tesit. Nastastie klopem je to anjel

jarkajozo
20. nov 2016

@lenadka to poznam uz to dufam mame za sebou ze v noci aj dve hodky hore ☺ musim mu najst dajaky system aby zaspal aspon o 20.00-21.00 to by sa este celkom dalo ☺ ale dakujem 😘

@gabuchah tak to si teda tiez mala co robit obdivujem ta...vies co moj spal dve alebo tri noci v kociku aj to ked sly zuby on spanok potrebuje lebo spi 2-3x za den a ked ide spat o 23.00-24.00 tak aj rano dlho spi do 10-11 to je dlho ....musim mu to dajak posunut ..zatial skusam vsetko mozne
@18lula4 dakujem dnes som skusila ho zobudit na obed aby dlho nespal tak spal len hodinku a tym padom spanok pred nocnym nedal o 18.00 ale dal o 15:40 a asi to tak budem robit lebo mlady pan sa uz o 20.00 pytal spat ...ale podarilo sa nam ho ulozit az o 21.00 itak da sa povedat uspech ☺ dufam ze nezarieknem ...asi mu len treba poposuvat spanky ☺ ale dakujem a sesternicu obdivujem premna tie tri tyzdne su az az ...

stanka2612
21. nov 2016

@jarkajozo Jarka mozno to s tymi spankami aj ciastocne pomaha,Lukas sice v pohode chodil spat okolo 21:00 no niekedy zaspaval aj pol hodinu a nie a nie ho uspat...niekedy aj hodinu...tiez som mu vynechala vecerny spanok polhodinovy vecer okolo siwstej a cuduj sa svete,maly je o 21:00 tuhy,zaspi hned...tak ma tesi,ze spanky pomohli...
A noc bola aka?spal od tej 21:00?

jarkajozo
21. nov 2016

@stanka2612 hej aj ja som si myslela no nepomohlo vecerny spanok dal raz o deviatej a po 30minutach bol hore vyspaty 😐 ja uz neviem a noc? Katastrofa do jednej som maleho furt uspala bo sa budil od jednej do tretej sme spali a potom sa do 5hrali...budem to uz musiet riesit s doktorkou..lebo ani vodu mi pit nechce ani caj nic

stanka2612
21. nov 2016
mnamkacik
21. nov 2016

Ja uz.nemozem Adama nechat ani na 5 sekund sameho.... co by som niekedy dala za to , ze mam aspon 10sekund ticho....no teraz sa bojim aj ked na 3sekundy ostane v byte ticho...VID CO DNES STIHOL VYSTROJIT

pahu
21. nov 2016

@mnamkacik hahaaaaa! Potreboval stopce ;)

stanka2612
21. nov 2016

@mnamkacik este ze si neublizil,bobak zlaty 😍

akdalv333
21. nov 2016

Ahojte, ake capacky detom kupujete? dajte tip ake znacky su dobre... dakujem 😉

ofinna85
21. nov 2016

@akdalv333 lodger capacky!!najlepsie

ofinna85
21. nov 2016

@mnamkacik no paraaada))uz sa to zacina)))demonštrátor)

mnamkacik
21. nov 2016

@pahu
@stanka2612
@ofinna85 baby to dieta je po maminke takze " no coment " ale.ked nieco vystruha keby ho to (skaredo to vyznie a aj dost hnusna som) aspon lizne aby sa poucil ze to nerobit.... ale nie ... zasuvky som uz dala krytky ,tak vyhadzuje vsetko zo suplikov, ale nie z tych do ktorych vidi ,ale tie co su mu na urovni ociii , alebo otvara skrinky ale nie kuchynske ale obyvackove ktore su padacie a vazia ako hovado a vzdy nastastie dopadnu vedla jeho nozky,,,

jarkajozo
21. nov 2016

@mnamkacik laska nasa chcel pomoct mamke s vesanim ☺ to mu nemozes zazlievat

ofinna85
21. nov 2016

Ach ja zla noc uz zas to vyzera.pekne zaspal o 19 pred som mu dala sirupcek lebo bol aj dnes ocko prevenarom a uz to zacalo budenie sa placom.zodvyhnem na ruky a ako kebu si chcel puknut alebo odgrgnut a nic .ani flasa len cecok((pomaha

vierkal
22. nov 2016

@gabuchah prave banan mu nedavam vobec nechcem mu davat ovocie co nerastie u nas, mrkvicku mame radi

denca2d
22. nov 2016

@lenadka prosim ta prisla ti uz z ali ta mikina ci bunda na nosenie?lebo som to 6.10 objednala a stale nic..odvtedy som uz x veci objednala a vsetky prisli..este pockam tento tyzden a potom to uz budem asi riesit s cinankom

stanka2612
22. nov 2016

@denca2d daj potom foto ako to vyzera realne prosim...a link mi nevies poslat na tu bundu?

jarkajozo
22. nov 2016

@denca2d vzdy na Radka myslim ked maly pluva 😀 ze aky bol rozkosny ☺ nas sa to naucil len teraz no opluva aj nas 😀

denca2d
22. nov 2016

@jarkajozo no moj pluje furt ale teraz o ruku..presiel na iny level😁

denca2d
22. nov 2016

@stanka2612woman coat 2016 New Baby Carrier Casual Autumn Winter Hooded Zipper Coat For Pregant Women Thickened Baby Wearing Coatplus size
http://s.aliexpress.com/eUvieiEn
(from AliExpress Android)

Objednala som si tu purple ale od ineho predajcu..ten ju uz nema v ponuke

stanka2612
22. nov 2016

@denca2d @jarkajozo
Aj moj pluje uz dlho 😀 a moja mama sa na nom strasne smeje

jarkajozo
22. nov 2016

@stanka2612
@denca2d ja mu furt hovorim nono ale dajak nezabera :D vzdy ma radsje spluje a to sa neda nnom nesiat mi len par dni to robime

18lula4
22. nov 2016

@denca2d myslis take prdenie o ruku? 😂to je u nas topka a vcera mi povedala zr kiwi😂tak ja ze nemame kiwi mame jablcko🙂