Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 tak to potom ano👍
Aj u nas uz stojime.ulozim ju do postielky a za par sekund uz na nohy ulozim ju do nasej postele za par sekund spi jak drevo.utekato jak voda mi uz prve meninky za sebou a ani sa nenazdame a uz budeme oslavovat rocik.rychlo to preleti.a tie 3 roky ani nevravim a pojdu nam do skolky.ach leti to vsetko tak rychlo.
@stanka2612 tak to mas super, lebo moj tiez z tych puzzli okamzite ujde a furt je studeny z dlazky..uz neviem co mu obliect..ed ho naobliekam tak sa mu nebude dat hybat🙈
@18lula4 kasli sa na cele centrum slniecko..mne aj doktrorka na poslednej poradni mudrovala ze uz mal maly sediet ze ho mam davat do sedu..no som si po cele potukala a pomyslela si svoje..
A stale nemame ziadny zub a miesto mama mi prve slovo povedala tata.aspon u chalanov som to slovko mala.
Kazde dietatko je ine 🙂 a vsetko je v poriadku, su deti kludnejsie alebo zivsie 🙂 a aj dr. ma kazda iny nazor ;) chcem vam len povedat, uzite si kym nelozia vsadeee a nestveraju sa postavit... to je divocina 😇😩😂 uz ma triafa slak..
@18lula4 aj moj je uz tak v kresielku a uz sa tak do sedu taha aj v autosedacke 😀
Nejde mi odpovedat na prispevky hmm
Baby uz neviem ako to mam vyriesit maly mi v noci sadne a vzdy sa vyvrati celom do tyciek na postielke 😞 robi to dovtedy kym sa mu nepodari lahnut na brusko vsetko toto robi zo spanku
Mne to iste ale uspavam na rukach polozim do postielky a za minutu je na bruchu na rukach a kuka(a tak sa budi aj v noci len teraz stale s mrncanim placom zoberem na ruky a stichne no ale musim mu dat cecat aby zaspal(
@ofinna85 aj maly sa budi no staci zapnut kolotoc najde si polohu a spi dalej ...on uz nevyzaduje mliecko v noci ale my sme na UM 😞 ja len s polospanku natiahnem ruku zacne hrat a uz spim dalej 😊 ja uz uspavam v kresielku na rukach uz nevladzem...a tak prelozim a spi no v noci si nevie najst polohu tak sadne a vyvracia sa na tycky a tym padom furt buchne hlavu kym sa nevyvrati na druhu stranu a spi dalej
Skusali ste uz davat surovu nastruhanu mrkvu?
@18lula4
@stanka2612 jablko uz jedol od zaciatku no o mrkve som nic nezistila tak urcite mu ju dnes spravim 😊
Baby strihala som malemu nechty a do krvi som mu zastrihla 😢😢🙉 to bolo placu...som musela zvysok dostrihat pri Fiha Tralala 😀 inak by sa nedal...
Dievcata, kolkokrat vam drobci v noci papaju?My sa kojime a v noci papa aj 4x.😥
@julovka2013 moj dva krat,ale dnes mal nejaku zlu noc,tak dnes tri krat a to bol aj od tretej do pol piatej hore...
Nestíham vás, Mišino mal zase uško zapálené, teraz pravé, pred mesiacom ľavé, nebol to zápal str. ucha, len zvukovodu, ale to vie tiež poriadne bolieť a aj je to nebezpečné lebo do toho zápalu str. ucha to prejde veľmi ľahko, pred mesiacom mu to za 3 dni prešlo a teraz 5 dní teploty!!! Síce klesajúce, po liekoch ľahko stiahnuteľné, ale ešte ani jedno dieťa mi nikdy neteplotovalo 5 dní v kuse, asi to bude tým, že to dostal tak krátko po očkovaní, ešte mal teploty z očkovania ked prišli sople a tie hneď do uška. Teraz spinkal 3 hodiny na terase tak som sem nakukla 🙂 Inka noci máme teraz fajné, okolo jednej čaj o 5-5.30 mlieko a spíme do 7.00 kým nezvoní budík 😍
@julovka2013 ani raz 🙂
@18lula4 uz aby som sa aj ja toho dockala 😃
@julovka2013 ako kedy, niekedy 2 niekedy 4... tiez by som rada zazila co to je spat celu noc vkuse :D
Aj my horor v noci od stredy ukrutne boje, dva dni teplota, podozrievam aj usko ze za to moze ,,, umrncany cez den v noci Ajajaj ☹

@18lula4 @stanka2612 @denca2d dievcata budte radi ze vase deticky nejdu tak rychlo dopredu nestihla somnsa spametat s lezenia a uz stoji pri predmetoch ☹ je to fuska ani na sekundu ho nemozem nechat sameho prve dva dni padal jak hruska hoava nehlava ...no uz sa naucil padat na zadok ale aj tak vzdy trpnem ked len na wc idem ☹ co by som dala keby bol este v perinke ...som rada ze je sikovny no uzivajte kym mozte