Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@pahu aj ja chcem takeho supermana 😉😀 moj superman je uz v praci ked my rano vstavame...
@pahu to mas supeeeeer chlapa,ticho zavidim(v dobrom).
Nebojte sa, ma aj muchy 🙂
@stanka2612
@pahu skusali ste savat kasu? My davame o 20.00 kasu, za tym mlieko( to uz moc ani nechce) a spiiii celu noc. Ale samozrejme spavala aj predtym 🙂
@18lula4 Ano Luci tu davam od ukonceneho siesteho mesiaca a aj tak cica dvakrat za noc 😂 ale nevadi,verim,ze raz aj Luky prespi celu noc 😉
@denca2d
@stanka2612 ja davam od hami. Inak nepozeram ci s lepkom ci bez, resp.zlozenie...hami nejak tak prislo pri keksikoch a tak som aj kasu kupila a dobre. Robim na vecer z 50ml vody. Takze len taku chutovku. No berte to tak ze chlapi su chlapi a hlad je hlad😃
@18lula4
@stanka2612
@denca2d jedna pani mi poradila namiesto prsnika dat cajik vydrzat aj ked sa bude budit castejsie no po par nociach si uvedomi ze sa mu neoplati vstavat koli cajiku a prespi noc ...ona kojila a zabralo jej to my sme skusili a tiez budi sa asi 2x no nie na hlad zapnem kolotoc a spi dalej...ked sa naje o 20-21 kasu a tak po polhodke mliecko tak papa az rano ked sa prebudi
My sme skusali asi kazdu kasu no najviac top je u nas od nestle stracatela...tej by zjedol aj dve misky 😊
@mnamkacik pri ušku zareaguje pri stlačení dolu pri lalôčku smerom dovnútra uška akoby a nevedia spať po ležiačky, len zvysle, lebo vtedy vraj ušká bolia viac, keď bolí uško to sú deti ako čertíci umrnčané až zlostné, nemôžu za to , lebo nachápu prečo ich to tak bolí a teplota vyskočí v priebehu pár hodín hore.
@pahu a v priebehu dna ti ako casto papa a co? Lebo my papame rano mliecko, tak pol hodku az hodku za tym chlebik s maslom a cajom, alebo vianocku, alebo bananovu kasu +kukuricne chrumky. Na obed huste kase (masko, zemiak, zeleninka+kompot) pred spankom mliecko, olovrant ovocie( niekedy s piskotkou)ku veceru jej nieco zas dam zobnut take lahke bud piskotku namacam do caju, alebo teraz som kupila ryzove chrumky a vecer krupicova kasa a mliecko. Ono zalezi aj ako papa cez ten den, ci je dost zasyteny
My zaspavame okolo 20.40, aj vcera a teraz este spi...
@pahu jasne,vsetko,co si pisala,ze papa,moze 😉
@stanka2612 to ano. Len ci moze chlebik s maslom alebo vianocke, piskoty...ved to obsahuje aj vajecny bielok, kvasnice, cukor...je to ok??
@pahu ja uz take davam a maly je v pohode 😉 okrem teda masla,to este nie,s mliecnymi vyrobkami chcem az po roku zacat,nakolko kojim a ma maly moje mliecko
@pahu vseetko davaj . Jasne aj masielko. Ved do jedla mu co davas? Bud olivovy olej alebo maslo nie? Teda aspon ja ano. Cim.skor ho naucis tym lepsie, to ti povie kazdy doktor. Davam maslo a aj kojim a vsetko je v uplnom poriadku. Dokonca aj cervenu sosovicu uz mala a aj zemiaky na pokyslo, ale miesto octu som tam kvapla 4 kvapky citronu a zije. A zahustila som to s 1 dc polotucneho mlieka a trolinkou muky a to ma mala 8 mes.a ani nie 8kg ale za to huce aj za styroch😅nepozeraj na to co to obsahuje, potom by si sa z toho zblaznila. Raz musi zacat so vsetkym, nebudeme davat len bio...pokial nema priblemy s crievkami, tak davaj vsetkeho potroske. Lepok ma dieta ochutnat dokonca do 6mesiaca! To mi hovorili na odd.rizikoveho novorodenca kam chodime kazde 3mesiace do 1 roka. Takze zajtra na desiatu sup sup vianocku 🙂
Dievcata,idem sa pochvalit trosku...dnes dal Lukas tatinovi najkrajsi meninovy darcek...zacal stvornozkovat 😍
@stanka2612 sikulkooooo... tak uz iba nas lenoch zaostava 😀 on sa zo sedu dava na 4 ale potom zase radarj spat.... zato za ruky brha ako divyyy
@mnamkacik vobec nie je lenoch,ani nezaostava 😉 Lukas zase este stale nesedi,iba sa plazi a stvornozkuje...este sa boji sadnut,uz by aj chcel a aj tak sa vzdy vrati na styri 😂😂 su to nase sikulky a vsetko daju,ked budu pripraveni 😘

Oskar spinka od 20,00. Budi sa okolo 00,00-01,00 na kojenie, potom okolo 3,00 zase na kojenie a potom okolo 6,30-7,00 kedy uz vstava. A kedze zijem so SUPERMANOM, rano ho zoberie, uvari mu kasu, nakrmi a ppzabava. Prinesie mi ho az okolo 8,00-8,30 kedy este vydrzi asi pol hodinku a ide spinkat na dalsiu hodinu. A ja s nim ;)