Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
ahojte mate us niekto vibraty darcek pre drobcov
@kiss999 my kupujeme sportovy kocik (resp. uz sme ho kupili 😉 ) na ktory sa zlozili vsetci clenovia rodiny + ja som dala malemu urobit piskacie bodycko na leto velkost 86 😉
oo to je super as teras pocujem o tim piskacim tricku
@kiss999 ked sa maly zobudi,odfotim ti ho 😉 spi mi totiz na rukach,takze som priputana na gauci 😂😂😂 vyraba ich velmi mila pani,stranka sa vola popka.sk
@stanka2612 na rukach zaspal ....... dobre ja us neviem mojemu co kupit manzel sa smeje ze je este malicki ze staci mu drobnost ale ved to su jeho prve vianoco tak neco pekne som mu chcela zeby to aj potom viuzil
@mnamkacik na kontrole s uškami sme boli v piatok a ešte to nemal ok. že brať atb tých 10 dní, v nedeľu bol 9-ty deň a on dostal do rána horúčky 39.4, no skro som sa poserkala od strachu, ráno k Dr. krytý atb a takáto horúčka? Cez deň mu to vyliezlo až na 39.9, normálne som už zúfalá 😢 som síce treťomatka, ale takto som sa v živote o dieťa nebála, len som od stresu behala na wc a krpca nosila a stískala od strachu. Dr. na ňom nič nevidela, že ušká nezhoršené, stále jedno celkom nie ok, ale ani horšie, videla len začervenalé hrdielko a chrápal, chrchal-pritom mu nič neodsajem, proste sople sa stratili. Idú mu vrchné zuby, ale Dr. tvrdí, že tie teploty sú moc vysoké na to aby to boli zuby a ja si to značím ako mu to meriam, tak si to pozerala, že na zuby ten priebeh teplôt nesedí, tak máme druhé atb, že to vyzerá na mykoplazmy. Dávam foto pusiny zuby už vidím ako presvitajú, dúfam, že ma to len ako správny chlap štorcuje, zuby vylezú a bude ok-tým sa ukľudňujem. 😔
Inak je prdlina moja zlatá keď má čípok a teplota klesne, smeje sa , hrá, papá. Krásne už reaguje, keď prídeme do obývačky ukazuje na TV a vraví "wuáva, wuáva"-preklad "lá-la" akože mám pustiť spievankovo 😀, ťapne mi po ruke keď mu poviem, robí brm brm pusinkou-prštekom, najskôr to robil celou rukou, ale už vie aj ukazováčikom, smeje sa keď mu začnem variť kašičku, lebo vie, že ho pošteklím na konci-je hrozne šteklivý 😀, robíme baran-buc, naučil sa dávať pusinky, ale mne dal len asi 2x, no baby pusinkuje, ke mu poviem pod búvať, tak si demonštratívne dá hlavičku na vankúš čo má v obyvačke na deke, keď mu je smutno, alebo sa udrie, mrnčí a štvornožkuje zamnou a mrmle si "mama-mama", reaguje na pomenovanie predmetov napr. opýtame sa kde je lampa, alebo havo, tak sa na to pozrie. Stále ho neprešiel záujem o psa, tá naša Zora má s ním našťastie trpezlivosť 😀 Zajtra bude mať 9 mesiacov už to začína byť zábava 🙂
@jarkajozo to su Vianoce uz nie? 😉😂 aj u nas bol vdaka babkam a krsnym a nam Mikulas bohaty 😂😂😂
@stanka2612 aj u nas vdaka babke a krstnemu 😃 som zvedavavco bude na vianoce 😀 a super ti dal maly darcek 😊 krajsi ani nemohol sikovny 😊
@mamkalubka ved ma mikulasa 😝
@stanka2612 a nemusela ani celý rok poslúchať, keď je tu len od marca 😁
@18lula4 krasny,aj ja som chcela bud tento,alebo ten co mam 😉
Inak ako mala Luci?uz sedi?stvornozkuje?
@stanka2612 nesedi, ale v kresle sa natahuje do sedi a tak je aj 5 min.a ked ju ja posadim tak vydrzi, no sama si nesadne a ani nestvorkuje, iba sa plazi a dviha ritku do stvornozky a tak sa hojda dopredu dozadu a cuva😂
@18lula4 tak s tym sedenim to ma ako Lukas,ten si sam sadne iba v ohradke,inac nikde 😂😂 a tiez namiesto stvornozkovania uprednostnuje plazenie 😂😂
@lenadka ta jeho fotka pusinky, to ako Adamova,,,tiez nam takto svietia dolne.a horne ako u vas..... to je normalne ze sa bojis ... no ja by som este asi nedavala malemu atb....preto sme to riesili kvapkami.... a kedze v lekarni mi znama poradila ze najlepsie je davat vzdy kvapky na strafik ktory na seba spatne natiahne zapal...a tie sopliky tiez sme chrcali a nic som nevedela odsat, bolo mi vysvetlene ze to ma zvacsenu mandlu nosnu preto treba sucasne davat aj nasivin a fenistil aby mu to uvolnilo.... prajem skore zotavenie a rychle uzdravenie...a teploty nech idu od vas najdalej....
@jarkajozo odkial si nakoniec zohnala to choditko? Ja som dnes musela Adamovi davat rost v postielke dole dvakrat po sebe sa mi v nej postavil,,,tak som sa bala aby nevypadol....nakolko som spolubyvajucemu uz vyse tyzdna hucala do hlavu aby to urobil...nakoniec som musela sama...najprv sa mi pol postielky podarilo rozobrat ale napokon som vsetko zlozila ako sa ma.... som PANI :-P
@mnamkacik no bála by som sa nedať atb, keď mu teplota lietala na 39.9, našťastie dnes celý deň už teplota nebola.
Baby okúpala som ho ráno v čistci, lebo už som fakt nevedela že čo s ním v noci zas horúčka vyletela hore, tak sa zrazil ako ešte v živote u žiadneho môjho dieťaťa a od vtedy teplotu nemá 😲 akože verím, že tá rastlinka čosi do seba má, ale na také bosoráctva ako že má dieťa z očí-zas až nie, ale asi začnem 😅

@jarkajozo tak dobrych 5 minut cmukal...bol ako kapor otvara zatvara pusinku vtedy chce pusinku ,,,, ked prida aj zvuk papa -je hladny.... dnes som si dokonca vsimla ze povie mama a caka ci zareagujem ...a dookola...