Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@gloria13 aj moja kamaratka to tak mala a nakoniec akcia bola...este vydrz,asi je este skoro...neboj,urcite bude akcia srdiecka 😉 budem na teba mysliet
@stanka2612 ach Stani v živote som nezažila väčší pocit bezmocnosti...ďakujem za povzbudenie..
Ahojte..iba som Vám chcela dať vedieť...😢😢😢 zázrak sa nekonal...bábätko nežije...😞😢 už len dúfať že to odíde samo..dakujem za podporu dievčatá.. Držte sa a krásne sviatky pokoja a lásky vašim rodinám, aby Vám detičky boli zdravé a robili radosť...
😢 😢 to mi je naozaj luto...
😢mrzi ma to
No mne sa dnes mala pred poobednajsim spankom pri kojeni pogrckala,ale islo to z nej prudom v priebehu hodiny asi na 5 x,este aj pocas spanku ju napinalo.Fuuu,ale tolko mooooc...no zlakla som sa,lebo nezvykla moc vracat ani ked bola babo...necakala som to ☹ Teraz je spokojna,vecer ju este prehnalo,ale nema ani teplotu...dufam,ze jej len nieco nesadlo a bude kludna noc..
@alllexis13 mne sa Lukas dogrcal trraz ale ze komplet postel,ja aj on ogrcany 😑 ale my sme chori,mal cely vikend 39ky horucky...dnes uz lepsie,ale no vyslo to z neho...napina ho z hlienov..
@stanka2612 drobcek maly..prajem skore uzdravenie😙
@denca2d dakujeme

@mnamkacik juj ta radost 😍😍 moj je chory,tak len tak pozera smutnym pohladom 😑
@jarkajozo
Si mala ist susede jednu pritankovat....
@stanka2612 to sa vyskieral lebo mama robila zo seba opicu a sasa 😂 ,aby mal Adam peknu mikulassku foto... ale ta radost ked zistil ze pod celofanom je nieco co sa da jest a ze je to mnam..... a potom ten rev ked mu mama nedovolila jest Mikiho 😢😢
@mnamkacik ten musel byt rozkosny 😊 rozdaval maminke pusinky 😘 si mu nedovolila mikiho.? Csss 😃 moj si neska slohol snickers a odstvornozkoval na podlozku a ja balila mikulasa on bol kludny otoceny chrbtom dajak dlho bol ticho ta som sa postavila a skoro ma porazilo on sa prekusal cez sacok ku cokolade nevedela som ci sa smiat abo co robit...ked ju stretnem uz jej poviem bo to furt toto tu je...som leniva si ist dat daco na seba 😃 aspon podprsenka by bola vhodna

Tak uz mam maleho upira🙊 mame 4ty zub..