Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@jarkajozo skóre uzdravenie prajeme nech ste rýchlo doma a hlavne zdravucky :-*
@stanka2612 my davame tresku (filu) a zemiacky s masielkom. Vsetko vymiesam. Tresku papa uz od 7 mes. 🙂 a maminka tiez kedze kapra nelubi😍
Dakujem za srdiecka babule. Aj Vam krasne Vianoce a hlavne veeeeeela zdravia a lasky a malo slziciek 😘
@saxana2006 ahoj,asi si si pomylila forum 😉 toto su marcovky ale 2016...my uz mame davno po 😘
@jarkajozo boze,maly bobak krasny... 😑 prajem mu skore uzdravenie a nech ste coskoro doma... A Adamkovi krasne meninky,vsetko najlepsie 😘
@18lula4 joj Luci,to ma mrzi,zestale v nemocke 😑 snad vas uz dnes pustia,nechapem,naco vas tam tak dlho drzia...
@jarkajozo ja by som tiez plakala ☹ co dodat.....nech to nie je nic vazne a pustia vas domov!
A vsetkym prajem-ak sa da,pohodove a stastne vianoce!!!
@stanka2612 ten je rozkosny 😘 na spapanie 😘
@jarkajozo juj aj Adamko je velky fesak 😍😍😍 a ten zupancek je nadherny...a hlavne,ze Adamkovi je uz lepsie 😉 nech mu Jezisko donesie hlavne zdravie chrustikovi malemu 😘
@18lula4 a vy ste ako na tom?
Ahojte mamulky a drobcekovia prajeme Vám s Adeluskou šťastné a veselé sviatky... Je mi ľúto že sú tu drobcekovia ktorí trávia svoje prve sviatky v nemocnici ... Prajeme rýchle uzdravenie... Dlho som tu nič nepísala dakosi nestíhame 🙂 Adelka mala 11 teho 9 mesiacov je to malý lezun keď ju nechám v ohradke tak uz pobeha celú ohradku .. na zemi sa len plazi 😂 ako taký vojak ... Zúbky nás bantuju máme päť zubkov šiesty na ceste stále sa kojime a s papanicu bojujeme kazdodenne ... Užite si prvé Vianoce s našimi srdiečkami 😍💗💗
krásna sviatky všetkýýým 🙂

@stanka2612 boli to nervy a pustili nas az o 13.00, ale hlavne ze sme doma 🙂
@18lula4 no super 👏👏👍 vidim,ze Jezisko bol bohaty 😉
@orsi_h dakujeme ☺ zatial infuzie nezaberaju ale snazia sa nieco ucine naordinovat ☺ uvidime ale hlavne ze sa uz aj smeje a momentalne som vdacna ze aj pluje ☺ aspon viem ze ho vtedy nic neboli
@18lula4 jej vy uz ste doma☺ aspon ste mali nakoniec krasne sviatky 😘🎄🎁 hlavne ze vam je uz omnoho lepsie 🎈
@18lula4 vsetky mozne testy mame za sebou ☺ zevraj nejaka viroza tak som zvedava vcera dvakrat vracal raz po vianocke a raz po ryzi tak som zvedava co povedia dnes ☺ ale smutne vianoce su za nami a ideme dalej hlavne aby bol maly v poriadku ...vam drzime palceky aby od tych dr ste mali pokoj ❤

Ahojte baby tak mame krasne meniny aj prve vianoce ☹ placem a placem a placem 😞 od 19.00 nam adamko vracal a vracal a vracal az bol dehydrovany...sme prijaty v nemocnici ☹ vam vsetkym a samozrejme marcovcatkam prajeme stastne a vesele prve vianoce 😘