icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

jarkajozo
23. dec 2016

Ahojte baby tak mame krasne meniny aj prve vianoce ☹ placem a placem a placem 😞 od 19.00 nam adamko vracal a vracal a vracal az bol dehydrovany...sme prijaty v nemocnici ☹ vam vsetkym a samozrejme marcovcatkam prajeme stastne a vesele prve vianoce 😘

saxana2006
24. dec 2016

@jarkajozo skóre uzdravenie prajeme nech ste rýchlo doma a hlavne zdravucky :-*

18lula4
24. dec 2016

@stanka2612 my davame tresku (filu) a zemiacky s masielkom. Vsetko vymiesam. Tresku papa uz od 7 mes. 🙂 a maminka tiez kedze kapra nelubi😍

18lula4
24. dec 2016

@denca2d asi takto. Uz vcera nas mali pustit, no nemali vysledky z mocu na zaklade kt.urcia ake atb.bude mat! Takze ja uz neverim nicomu. Hovorili vo stvrtok ak nie v piatok isto a dobre rano sobota!

18lula4
24. dec 2016

@jarkajozo jooooj!Dokelu! Tak uz aj vy? Coje toto novodoby system? U nas v nemocnici tiez stale prichadzaju-odchadzaju...co vam je? Drzim🙏

denca2d
24. dec 2016

@jarkajozo moj zlatusik..tak hadam sa malemu po infuzke polepsi a pustia vas dnes domov..a vsetko najlepsie mu prajeme k meninkam, budem na vas mysliet

sticker
18lula4
24. dec 2016

Dakujem za srdiecka babule. Aj Vam krasne Vianoce a hlavne veeeeeela zdravia a lasky a malo slziciek 😘

denca2d
24. dec 2016

@18lula4 ach jaj to ma mrzi..tak hadam dnes vas uz pustia..ved su vianoce musia😀drzte sa kocky😙

stanka2612
24. dec 2016

@saxana2006 ahoj,asi si si pomylila forum 😉 toto su marcovky ale 2016...my uz mame davno po 😘

jarkajozo
24. dec 2016

@18lula4 dakujeme a vracal nonstop tak sme sly a rovno si nas nechali...a teraz nas idu vysetrovat s coho to bolo odmieta jest jedna infuzia dotecie a hned ide dalsia..achh tak skoro domov nejdeme...aj vam skore uzdravenie a sup dnes domov 😘
@denca2d dakujeme krasne 😘

stanka2612
24. dec 2016

@jarkajozo boze,maly bobak krasny... 😑 prajem mu skore uzdravenie a nech ste coskoro doma... A Adamkovi krasne meninky,vsetko najlepsie 😘

stanka2612
24. dec 2016

@18lula4 joj Luci,to ma mrzi,zestale v nemocke 😑 snad vas uz dnes pustia,nechapem,naco vas tam tak dlho drzia...

stanka2612
24. dec 2016

Vsetkym marcovciatkam a ich maminkam prajeme krasne Vianoce 🎉🎁🎄 hlavne vsetkym vela zdravicka

alllexis13
24. dec 2016

@jarkajozo ja by som tiez plakala ☹ co dodat.....nech to nie je nic vazne a pustia vas domov!

alllexis13
24. dec 2016

A vsetkym prajem-ak sa da,pohodove a stastne vianoce!!!

jarkajozo
24. dec 2016

@stanka2612 ten je rozkosny 😘 na spapanie 😘

jarkajozo
24. dec 2016

Uz je nam trosku lepsie uz som sa aj trosku zahral a mamku nechal trosku dychat 😊 zevraj k nam pride jezisko tak sa tesim velmi 😊 milujem ho toho maleho bojovnika 😊 inak zupan mame s aliexpress za 10€ na slovensku som pod 20€ nenasla a je super jemnucky waaau

denca2d
24. dec 2016

@jarkajozo zlatusik krasny😍uz prisli na to co mu je? Uz bude len dobre hadam..drzte sa😘

denca2d
24. dec 2016

@jarkajozo ten zupan vyzera super..akurat nieco take zhanam..daj link prosim ta😊

stanka2612
24. dec 2016

@jarkajozo juj aj Adamko je velky fesak 😍😍😍 a ten zupancek je nadherny...a hlavne,ze Adamkovi je uz lepsie 😉 nech mu Jezisko donesie hlavne zdravie chrustikovi malemu 😘

stanka2612
24. dec 2016

@18lula4 a vy ste ako na tom?

nikussska123
24. dec 2016

Ahojte mamulky a drobcekovia prajeme Vám s Adeluskou šťastné a veselé sviatky... Je mi ľúto že sú tu drobcekovia ktorí trávia svoje prve sviatky v nemocnici ... Prajeme rýchle uzdravenie... Dlho som tu nič nepísala dakosi nestíhame 🙂 Adelka mala 11 teho 9 mesiacov je to malý lezun keď ju nechám v ohradke tak uz pobeha celú ohradku .. na zemi sa len plazi 😂 ako taký vojak ... Zúbky nás bantuju máme päť zubkov šiesty na ceste stále sa kojime a s papanicu bojujeme kazdodenne ... Užite si prvé Vianoce s našimi srdiečkami 😍💗💗

ofinna85
24. dec 2016

Štastné a veselé prajeme))

lenadka
24. dec 2016

krásna sviatky všetkýýým 🙂

sticker
orsi_h
24. dec 2016

@jarkajozo drz sa.. vsetko bude ok coskoro. 😙 vynahradite si vianoce!

18lula4
24. dec 2016

@stanka2612 boli to nervy a pustili nas az o 13.00, ale hlavne ze sme doma 🙂

stanka2612
24. dec 2016

@18lula4 no super 👏👏👍 vidim,ze Jezisko bol bohaty 😉

jarkajozo
24. dec 2016

@orsi_h dakujeme ☺ zatial infuzie nezaberaju ale snazia sa nieco ucine naordinovat ☺ uvidime ale hlavne ze sa uz aj smeje a momentalne som vdacna ze aj pluje ☺ aspon viem ze ho vtedy nic neboli

@18lula4 jej vy uz ste doma☺ aspon ste mali nakoniec krasne sviatky 😘🎄🎁 hlavne ze vam je uz omnoho lepsie 🎈

18lula4
24. dec 2016

@jarkajozo ved toto. Hlavne dobrat este 8 dni atb.po sviatkoch sa hlasit na nefrologii a v utorok pani pediatrovej ppviem ze to bolo zo zubov. KEFA! A vy ako sa Jarka drzite? Uz vedia co je malemu? Robili crp test?

jarkajozo
25. dec 2016

@18lula4 vsetky mozne testy mame za sebou ☺ zevraj nejaka viroza tak som zvedava vcera dvakrat vracal raz po vianocke a raz po ryzi tak som zvedava co povedia dnes ☺ ale smutne vianoce su za nami a ideme dalej hlavne aby bol maly v poriadku ...vam drzime palceky aby od tych dr ste mali pokoj ❤