Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Mne sa vcera tiez mala povracala 2hodiny po obede.Vysiel asi obed a bolo dobre.Potom vypila asi deci cajiku.A konecne zaciname stvornozkovat-jupiiiii!!!
@denca2d tu je slubeny link 🙂 https://www.aliexpress.com/item/2016-high-quali...
Mi sme od piatku horuckovali(takze malinky svoje prve vianoce nebol vo svojej kozi(zubky asi teda urcite ale ked som dobre kukla dva naraz horne
Babulky; Odky slinta a sopli strasne mooc. Uz ma hirne aj dolnr jednotky, mojli by mu ist teraz horne trojky? Lebo len tam ma nejaku hrcku viditelnu...
A sme doma bol to boj aby nas pustili ale vyslo to 😊

My zajtra tristvrterocnu poradnu, stale nesedime...plazime sa-lozime aktivne. Nestvornozkujeme. Som zvedava!!!..na tie reci...
@jarkajozo super,parada,doma je doma 😘 krasne sviatky
@18lula4 Luci,kasli na reci,Viki je sikovna,ona si sadne,ked sa uz plazi,tak to bude coskoro 😉 inak,Lukas uz odvcera konecne zacal ignorovat plazenie a zacal stvornozkovat...uz nemam doma "umyvaca podlah" 😂😂😂
@stanka2612 dakujeme 😊
@18lula4 nakoniec sme mali dajaku vyrozu dr nas ani pustit nechcela ju nezaujimalo ze uz je adamčo v poriadku a ze nezvracal viac jak 36hod...sak naco by nas pustala zbytocne vypisovacky by mala pocas smeny az som sa rozrevala a sestricka sla ju prehovorit tak dnes o 13.00 sme sa dockali 😃 ale adam jak vymeneny ☹ zly je ....a vy ako sa mate?
@stanka2612 ved to ze prestala cuvat a uz sa len plazi. Urobila som aj video, ale pise mi ze velky subor ☹ skoda ze nie je leto. Vtedy by to pre nich bolo tip-top. Gace dole a isli by ako sironi👍😉
@jarkajozo nechapem na co vas tam chceli drzat? U nas chceli na sviatky prepustit co najviac! Hlavne ze ste v poriadku. Mne sa tiez za tie 4 dni naucila viac na tie rucicky, lebo sak aj ubolena, aj s infuzkou v ruke aby si ju nevytrhla a co tam vies robit? Iba na ruky a spat..ale uz sme zas vo svojom. Aktivne sa plazime a musime brat atb este tyzden kazdych 8 hod.takze stavame aj o 2 v noci no a po sviatkoch sa hlasit na nefrologiu. Tam ju budu este trosku pozorovat aj moc nosit a taak. Ale ze to mala zapal 1 stupna a vzniklo to ked sa pokakala a preslo jej to cez moc.mechur do oblicky a ta sa zapalila. Vraj dievcata su na to nachylnejsie a nemame pouzivat vlhcene obrusky. Idealne pri kazdom prebaleni umyt ritusu pod vodou😅s vynimkou dlhych ciest a na stev u dr. Vtedy su vlhcene povolene
Mi sme boli cez obed na pohotovosti radsej od piatku horickuke malinky no a ze ak sa vyhadze bude to 6choroba.ale ka si myslim ze zubky ved to crp mu vyslo na 5 a som.si otom citala ze to je v norme.a chudacil led place prve co urobi si chyti zubky alebo ma pokuse
Náš Miško dnes prešiel sám 3 krôčky 😀 postavil sa k stene, muž za ním natiahol ruky, že "poď" a on sa pustil steny a prešiel k nemu, ale odvtedy viac nie, je opatrný a na 4 mu to ide super, letí ako taká malá švola. Zúbky má už 4, spodné a vrchné jednotky-drží sa predpisov 😂
Strašne je zlatý, taký zvedavý, všade ho je, všade musí byť strčený, ale nie je mojkáč 😒 on na ruky len ak chce čosi vidieť, akonáhle to už nie je zaujímavé, ťahá sa dolu a už aj zdrhá čosi skúmať, vyťahovať, rozhádzať. môj 😇 😍
@lenadka tak to je super,pretoze Lukas sa po chvili stvornozkovania splha na mna a place a pyta sa na ruky... 😂 moj cecon maly 😂
@pahu práveže posedím, lebo sa už toľko na mňa neškriabe, teraz som prečítala knihu za 2 dni, čo mám voľno, no to aj preto, že sme všetci doma a má ho kto zabaviť, najradšej by bol stále s deťmi, ale oni dostali ďalšie lego to s malinkými kockami a chcú sa s tým hrať ,tak sa zavrú v izbe, aby malý náhodou nenašiel kocočku a nezjedol, tak malý sedí za dverami a búcha im ručičkou a nazerá cez sklo a tete mu z druhej strany posiela pusinky, tak celé oslintané 😀 teraz mm pozerá hokej a malého baví, zas voľno 😀

@jarkajozo aaale hlavne nech je Adamko zdravy a spravite si Vianoce ked Vas pustia..no a co ked nebudu 24.12😉 drzim palce nech sa co najskor uzdravi a mozete utekat domov