icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

denca2d
25. dec 2016

@jarkajozo aaale hlavne nech je Adamko zdravy a spravite si Vianoce ked Vas pustia..no a co ked nebudu 24.12😉 drzim palce nech sa co najskor uzdravi a mozete utekat domov

alllexis13
25. dec 2016

Mne sa vcera tiez mala povracala 2hodiny po obede.Vysiel asi obed a bolo dobre.Potom vypila asi deci cajiku.A konecne zaciname stvornozkovat-jupiiiii!!!

18lula4
25. dec 2016

@jarkajozo 😘

ofinna85
25. dec 2016

@jarkajozo ajajaaaj to mi je luto(((a s coho to mal?pevne nervy skrore uzdravenie.

ofinna85
25. dec 2016

Mi sme od piatku horuckovali(takze malinky svoje prve vianoce nebol vo svojej kozi(zubky asi teda urcite ale ked som dobre kukla dva naraz horne

pahu
25. dec 2016

Babulky; Odky slinta a sopli strasne mooc. Uz ma hirne aj dolnr jednotky, mojli by mu ist teraz horne trojky? Lebo len tam ma nejaku hrcku viditelnu...

denca2d
26. dec 2016

@pahu kludne, mojmu vysli najskor dolne jednotky a potom horne trojky..tak teraz vyzera ako maly upir😊na horne jednotky stale cakame..

jarkajozo
26. dec 2016

A sme doma bol to boj aby nas pustili ale vyslo to 😊

orsi_h
26. dec 2016

@jarkajozo juch. Stastlive sviatky 😊

jarkajozo
26. dec 2016

@orsi_h dakujeme krasne 😍

18lula4
26. dec 2016

@jarkajozo a co teda? Zistili nieco?

18lula4
26. dec 2016

@pahu
@denca2d my mame tiez dolne jednotky a hornu dvojku. Cize dokopy 3 ale na spadnutie su horne jednotky aj druha dvojka...

mnamkacik
26. dec 2016
sticker
mnamkacik
26. dec 2016

Tesime sa s vami a Adamkom....doma je najlepšie
@jarkajozo .... posielame bozteky

sticker
18lula4
26. dec 2016

My zajtra tristvrterocnu poradnu, stale nesedime...plazime sa-lozime aktivne. Nestvornozkujeme. Som zvedava!!!..na tie reci...

pahu
26. dec 2016

@18lula4 kasli na reci, zi si vlastny zivot ;)😘

stanka2612
26. dec 2016

@jarkajozo super,parada,doma je doma 😘 krasne sviatky

stanka2612
26. dec 2016

@18lula4 Luci,kasli na reci,Viki je sikovna,ona si sadne,ked sa uz plazi,tak to bude coskoro 😉 inak,Lukas uz odvcera konecne zacal ignorovat plazenie a zacal stvornozkovat...uz nemam doma "umyvaca podlah" 😂😂😂

jarkajozo
26. dec 2016

@stanka2612 dakujeme 😊

@18lula4 nakoniec sme mali dajaku vyrozu dr nas ani pustit nechcela ju nezaujimalo ze uz je adamčo v poriadku a ze nezvracal viac jak 36hod...sak naco by nas pustala zbytocne vypisovacky by mala pocas smeny az som sa rozrevala a sestricka sla ju prehovorit tak dnes o 13.00 sme sa dockali 😃 ale adam jak vymeneny ☹ zly je ....a vy ako sa mate?

jarkajozo
26. dec 2016

@mnamkacik vy nase lasky 😍

18lula4
26. dec 2016

@stanka2612 ved to ze prestala cuvat a uz sa len plazi. Urobila som aj video, ale pise mi ze velky subor ☹ skoda ze nie je leto. Vtedy by to pre nich bolo tip-top. Gace dole a isli by ako sironi👍😉

18lula4
26. dec 2016

@jarkajozo nechapem na co vas tam chceli drzat? U nas chceli na sviatky prepustit co najviac! Hlavne ze ste v poriadku. Mne sa tiez za tie 4 dni naucila viac na tie rucicky, lebo sak aj ubolena, aj s infuzkou v ruke aby si ju nevytrhla a co tam vies robit? Iba na ruky a spat..ale uz sme zas vo svojom. Aktivne sa plazime a musime brat atb este tyzden kazdych 8 hod.takze stavame aj o 2 v noci no a po sviatkoch sa hlasit na nefrologiu. Tam ju budu este trosku pozorovat aj moc nosit a taak. Ale ze to mala zapal 1 stupna a vzniklo to ked sa pokakala a preslo jej to cez moc.mechur do oblicky a ta sa zapalila. Vraj dievcata su na to nachylnejsie a nemame pouzivat vlhcene obrusky. Idealne pri kazdom prebaleni umyt ritusu pod vodou😅s vynimkou dlhych ciest a na stev u dr. Vtedy su vlhcene povolene

ofinna85
26. dec 2016

Mi sme boli cez obed na pohotovosti radsej od piatku horickuke malinky no a ze ak sa vyhadze bude to 6choroba.ale ka si myslim ze zubky ved to crp mu vyslo na 5 a som.si otom citala ze to je v norme.a chudacil led place prve co urobi si chyti zubky alebo ma pokuse

18lula4
27. dec 2016

@ofinna85 ano, crp 5 je v norme. Ideal je 5-8. Ale do 10 je to celkovo ok 🙂

lenadka
27. dec 2016

@jarkajozo no ešte že vás nakoniec pustila, niektorí ľudia rozmýšľajú veľmi zvláštne 😒 ani sa nečudujem, že bol zlý, také zmeny, to je na takých krpcov priveľa. ale už bude len lepšie 😉

lenadka
27. dec 2016

Náš Miško dnes prešiel sám 3 krôčky 😀 postavil sa k stene, muž za ním natiahol ruky, že "poď" a on sa pustil steny a prešiel k nemu, ale odvtedy viac nie, je opatrný a na 4 mu to ide super, letí ako taká malá švola. Zúbky má už 4, spodné a vrchné jednotky-drží sa predpisov 😂
Strašne je zlatý, taký zvedavý, všade ho je, všade musí byť strčený, ale nie je mojkáč 😒 on na ruky len ak chce čosi vidieť, akonáhle to už nie je zaujímavé, ťahá sa dolu a už aj zdrhá čosi skúmať, vyťahovať, rozhádzať. môj 😇 😍

stanka2612
27. dec 2016

@lenadka tak to je super,pretoze Lukas sa po chvili stvornozkovania splha na mna a place a pyta sa na ruky... 😂 moj cecon maly 😂

pahu
27. dec 2016

@lenadka tak to mate supis! 😀 akurat ze uz si neposedis ;)

lenadka
27. dec 2016

@pahu práveže posedím, lebo sa už toľko na mňa neškriabe, teraz som prečítala knihu za 2 dni, čo mám voľno, no to aj preto, že sme všetci doma a má ho kto zabaviť, najradšej by bol stále s deťmi, ale oni dostali ďalšie lego to s malinkými kockami a chcú sa s tým hrať ,tak sa zavrú v izbe, aby malý náhodou nenašiel kocočku a nezjedol, tak malý sedí za dverami a búcha im ručičkou a nazerá cez sklo a tete mu z druhej strany posiela pusinky, tak celé oslintané 😀 teraz mm pozerá hokej a malého baví, zas voľno 😀