Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@18lula4 joj moja,drzte sa nech ste co najskor doma...
@stanka2612 dakujeme Stanka. Zda sa mi ze od vcera vecera uz teplotu nema. Uvidime ked budu teraz merat. Aj pospala viac. Vcera vnoci kazde 2 hod.hore a teraz o polnoci bola a o pol 6 som ju ja zobudila co som jej nostek vytrela a sa napapala a spi🙏
Dakujem za srdiecko😘
Adamko robi obrovske pokroky, 5.januara urobil svoje prve kroky uplne sam ,,,vcera a dnes uz aj cez 3/4 miestnosti ,skusa sa otacat,,zastane a dalej pokračuje....no radost s nim obrovska 😉
Prerezali sa nam 2zubky horne, teda uz mame 4 a dalsiee uz sa ukazuju ze idu von tiez....chodi s otvorenou pusou a krici "auuu auuu"
Chorym drobcekom zelame skore uzdravenie

@denca2d este nie🙄vcera vecer zas mala zvysenu teplotu, 37,4. Dnes je zatial bez. Ale vyzerala omnoho lepsie, farba, nalada...sopliky uz sa odsat nedaju, len vytieram, ale ma okolo cervene a suche a dycha ustami aj nosom, pokasliava. No uz 4 diagnozu za 4 dni mame. Po novom mykoza. Ake ma susurku dost skaredu, dostali sme roztok-vytierame. Som prekvapena lebo s ATB som davala aj probiotika a aj tak dostala mykozu. Teda zajtra z mocu sa to ma definitivne potvrdit alebo vyvratit, ale vyzera to ze to bude vončo lebo fakt to nevyzera pekne 😕 a to sme sem prisli bez toho!
@pahu dakujeme🙂ved zajtra sme mali ist na neurologiu, no musela som ju preobjednat, lebo nas isto nepustia. Na vizite ze sopliky uz su vzadu a chrapci z toho tak antibiotika dostane take antimykoticke co budu liecit aj spodok aj sopliky. Inak na neurologii mi sestra cez telefon povedala ze teraz je toho veeela. Kazde druhe dieta chore
Mam taku otazocku.. neviete odkedy sa moze knedla? 🙂
@mnamkacik vau,sikovnicek jeden 😘 tak uz beha ☺ ja budem rada,ked bude Lukas behat co najneskor,uz teraz mam dosta to len stvornozkuje a vylieza vsade kde sa da 😂😂
@18lula4 boze Luci,uz nech vas pustia,stale sa vas tie pliagy drzia 😑 drzim palce,nech uzzajtra liecis malu doma,ved domace prostredie je najviac...drzte sa a daj vediet,ako ste na tom 😘
@ofinna85 @jarkajozo @18lula4
Baby,nas Lukas uz tolko krat spadol...vela krat sa mu podarilo aj na hlavku trochu( zo sedu,alebo aj zo stoja,kedeste v zaciatkoch nemal taku stabilitu...)...sa cudujem,ze este nemal otras mozgu...a to som nonstop pri nom,no to je sekunda... Normalne zvazujem kupu helmy ☺
Baby inak my dnes poradna ( pred ptazdninami sme nestihli,bo dr. Nam vravela nech nechodime,ze je vysoka chorobnost)
Lukas ma 78cm a 9290g ( schudol,odkedy stvornozkuje 😂 ) pat zubov (hore tri a dole dva) a dalsie sa tlacia 😨😨 a ja ze preco je taky mrzuty,hlavne v noci...no uz viem 😉

@dankaferenc nemusí to dostať, v lete mali obe staršie črevnú virózu vracali 6 hodím v kuse, ale malý to nedostal ani dospelý.