icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

18lula4
12. jan 2017

@stanka2612 Stanka na to rizikove musime chodit do 1r.. kazde 3 mes.takze uz len raz a skrt💃 ake primar malu posadil a povedal"dobre" a ja ze dobre? A on, ano dobre. A ja ze lebo si sama este nesadne. Vobec neriesil! Nema ziadnu hypotoniu ani nic.

jarkajozo
12. jan 2017

@lenadka @pahu kedze mna bavi tvorit vyskusala by som lenze uz s ten materskej som demet asi si objednam na prvy rok dajake 😁 namiesto toho aby som daco robila ked maly spi tak si lezim na gauci 😭 a potom som nervna ze nic nestiham

18lula4
12. jan 2017

@emilia25 pravdu mas😉 moja tiez sedi ked ju posadim, inak sama este nic. A konecne tento rok na to zatial nikto este nepinda😝😀

18lula4
12. jan 2017

@pahu @denca2d ja mam este jeden...klaknete si. Dieta date chrbtom k vam tiez klaci na kolienkach. Vasimi nohami mu fixujete jeho nozky. Ruky mu date dole vedla seba a spolu idete na zem az kym hlavami nie ste na zemi a ked ste rychlo ho chytite za ramena aby rucky vybralo a tym zaujme polohu. Odfotim...

emilia25
12. jan 2017

Tiez oooom bola z toho nestastna prvy 2 alani vsetko v pohode a maly 3 takto .a ked mi doktorka pivedala tak tak som bola v pohode ze do 2 rokov to je nic.a ako vravim prvy krok mi urobil llvecer o 10co uz mal spat si zmyslel ze mamicku konecne riadne prekvapi.no a mala ta sa momentalne uci drzat rovnovahu tak uvidim kedy sa rozbehne ale to tiez bude kolo roka a mama za ptca nepovienepovie.sorry za preklepy ale strasne mi blbne tab
Tiez oooom btablet.ola z toho nestastna prvy 2 alani vsetko v pohode a maly 3 takto .a ked mi doktorka pivedala tak tak som bola v pohode ze do 2 rokov to je nic.a ako vravim prvy krok mi urobil llvecer o 10co uz mal spat si zmyslel ze mamicku konecne riadne prekvapi.no a mala ta sa momentalne uci drzat rovnovahu tak uvidim kedy sa rozbehne ale to tiez bude kolo roka a mama za ptca nepovienepovie.sorry za preklepy ale strasne mi blbne tablet

lenadka
12. jan 2017

@jarkajozo tie farby dostať aj v knihkupectve pantha rei

pahu
12. jan 2017

Aj ja vacsinou polihujem s kavickou v ruke na gauci. A vecer sa cudujem aky bordel 🙂

18lula4
12. jan 2017

Slubeny cvik na stvornozkovanie...

pahu
12. jan 2017

Aaano, velmi podobny je ten moj cislo dva 🙂

denca2d
12. jan 2017

@18lula4 @pahu no zajtra zacina u nas drezura🙈😂🙊

jarkajozo
13. jan 2017

konecne nasnezilo aj u nas ☺ tak sme boli trosku vonku 😘tesila som sa ja aj maly 😎

stanka2612
13. jan 2017

@jarkajozo uau 😉 u nas je uz zo snehu len clapkanica,vsetko je prec 😐 uzite si nadielku

stanka2612
13. jan 2017

Baby,snad to nezakriknem,no tato noc bola uzasna 😍 panko sice zaspal az o pol desiatej,ale zobudil sa iba raz o tristvrte na tri na mlieko a potom spal az do pol deviatej...ja som sa tak dobre uz davno nevyspala 😁 snad mu to tak ostane

18lula4
13. jan 2017

Uz jej moc nechyba, co poviete?

pahu
13. jan 2017

Dalsi cvik na posilnenie sikmych brusnych svalov:
Babatko polozit na chrbat na podlozku a hrackou ist v zornom uhle od stredu az do prava na zem, tak aby sa babatko snazilo chytit hracku na zemi. Ked uz sa snazi pretocit na bok, chvilu ho podrzat v tej pozicii.

pahu
13. jan 2017

A este na fit lopte:
Polozit na fit loptu na brusko, chytit ppd zadockom za stehna prillacenim o loptu a hybat dopredu aj dozadu, aj do oboch stran. Ked toto zvladne, kruzit. Je to kvoli tomu, aby sa zapieralo rucickami...neskor prejdete uz len na fixovanie pod kolienkami..
Porozmyslam co este...

18lula4
13. jan 2017

@pahu tento mame aj my od cvicitelky. Ten je lahucky 🙂 ja ich mam este kooopec

denca2d
13. jan 2017

@pahu no na tej fitlopte sa mi otaca..tam nechce byt potvora, to sme uz skusali, otaca sa mi na chrbat😨

18lula4
13. jan 2017

Ja by som vam tu baby aj popridavala videa z cviceni ale mi pise ze velky subor

denca2d
13. jan 2017

@18lula4 a vies mi to poslat na sukromny email prosim ta?

pahu
13. jan 2017

@denca2d tak skus naklonit az na taku uroven aby rucky museli byt oprete 🙂 a pomaha ak niekto cupi oproti a na fit loptu bucha a spieva... my sme mali pesnicku "na cesticke rohac, chrobacisko ruuuci..."
Babatko musi ppsilnit okrem bruska tie bocne svaly. Aj mne Osky brusakoval a nechcel nic ine..az tymito cvikmi zacala behat po styroch a teraz uz skusa stat...
Ale kazde dieta je ine. Jeho bratranec zacal chodit az v 18ticj mesiacoch... takze optimizmus!!

denca2d
13. jan 2017

@pahu on je oprety na rukach ale po chvilke hned jednu zdvihne nad hlavu, hlavu zakloni a otaca sa na chrbat😠

pahu
13. jan 2017

@denca2d navazit viac dopredu aby sa musel podopriet. Pripadne diagonalne na stranu ktoru rucku zdvihne 🙂

denca2d
14. jan 2017

@pahu dakujem skusim😊

skarabubu
15. jan 2017

Aj my saňkujeme

skarabubu
15. jan 2017

No my už stojíme a kolem gauči a nebo stolika chodíme.O cokoliv se postavíme tak je super.

nikussska123
16. jan 2017

Ahojte mamičky ... Aj vy máte doma takých loptosikov ako ja ? Naša žabka je uz všade ... Nič ine nerobím len jej beham za ritkou 😂 najväčšiu záľubu ma otvárať skriňu vychádzať veci a sedieť vo vnútri ... Už zistila že môže špekulovať... Kde ss mi vytratilo to malé bábätinko🙈

18lula4
16. jan 2017

Baby aj vam deti teplotovali pri zubkoch? Kolko mali najviac?

lenadka
16. jan 2017

@18lula4 Miško neteplotoval od zúbkov, bohužiaľ to boli zakaždým ušká, teraz sa mu režú vrchnú dvojky a nič, len častejšie kaká.

denca2d
16. jan 2017

@18lula4 moj vobec..len bol trosku nervoznejsi, inak ziadne priznaky..