Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@pahu @denca2d ja mam este jeden...klaknete si. Dieta date chrbtom k vam tiez klaci na kolienkach. Vasimi nohami mu fixujete jeho nozky. Ruky mu date dole vedla seba a spolu idete na zem az kym hlavami nie ste na zemi a ked ste rychlo ho chytite za ramena aby rucky vybralo a tym zaujme polohu. Odfotim...
Tiez oooom bola z toho nestastna prvy 2 alani vsetko v pohode a maly 3 takto .a ked mi doktorka pivedala tak tak som bola v pohode ze do 2 rokov to je nic.a ako vravim prvy krok mi urobil llvecer o 10co uz mal spat si zmyslel ze mamicku konecne riadne prekvapi.no a mala ta sa momentalne uci drzat rovnovahu tak uvidim kedy sa rozbehne ale to tiez bude kolo roka a mama za ptca nepovienepovie.sorry za preklepy ale strasne mi blbne tab
Tiez oooom btablet.ola z toho nestastna prvy 2 alani vsetko v pohode a maly 3 takto .a ked mi doktorka pivedala tak tak som bola v pohode ze do 2 rokov to je nic.a ako vravim prvy krok mi urobil llvecer o 10co uz mal spat si zmyslel ze mamicku konecne riadne prekvapi.no a mala ta sa momentalne uci drzat rovnovahu tak uvidim kedy sa rozbehne ale to tiez bude kolo roka a mama za ptca nepovienepovie.sorry za preklepy ale strasne mi blbne tablet
Aj ja vacsinou polihujem s kavickou v ruke na gauci. A vecer sa cudujem aky bordel 🙂
Aaano, velmi podobny je ten moj cislo dva 🙂
@jarkajozo uau 😉 u nas je uz zo snehu len clapkanica,vsetko je prec 😐 uzite si nadielku
Baby,snad to nezakriknem,no tato noc bola uzasna 😍 panko sice zaspal az o pol desiatej,ale zobudil sa iba raz o tristvrte na tri na mlieko a potom spal az do pol deviatej...ja som sa tak dobre uz davno nevyspala 😁 snad mu to tak ostane
Dalsi cvik na posilnenie sikmych brusnych svalov:
Babatko polozit na chrbat na podlozku a hrackou ist v zornom uhle od stredu az do prava na zem, tak aby sa babatko snazilo chytit hracku na zemi. Ked uz sa snazi pretocit na bok, chvilu ho podrzat v tej pozicii.
A este na fit lopte:
Polozit na fit loptu na brusko, chytit ppd zadockom za stehna prillacenim o loptu a hybat dopredu aj dozadu, aj do oboch stran. Ked toto zvladne, kruzit. Je to kvoli tomu, aby sa zapieralo rucickami...neskor prejdete uz len na fixovanie pod kolienkami..
Porozmyslam co este...
Ja by som vam tu baby aj popridavala videa z cviceni ale mi pise ze velky subor
@denca2d tak skus naklonit az na taku uroven aby rucky museli byt oprete 🙂 a pomaha ak niekto cupi oproti a na fit loptu bucha a spieva... my sme mali pesnicku "na cesticke rohac, chrobacisko ruuuci..."
Babatko musi ppsilnit okrem bruska tie bocne svaly. Aj mne Osky brusakoval a nechcel nic ine..az tymito cvikmi zacala behat po styroch a teraz uz skusa stat...
Ale kazde dieta je ine. Jeho bratranec zacal chodit az v 18ticj mesiacoch... takze optimizmus!!
Baby aj vam deti teplotovali pri zubkoch? Kolko mali najviac?

@stanka2612 Stanka na to rizikove musime chodit do 1r.. kazde 3 mes.takze uz len raz a skrt💃 ake primar malu posadil a povedal"dobre" a ja ze dobre? A on, ano dobre. A ja ze lebo si sama este nesadne. Vobec neriesil! Nema ziadnu hypotoniu ani nic.