icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

nikussska123
16. jan 2017

@18lula4 mne zakaždým malička mala zvýšenú teplotu ale max mala 38,2 máme 5 zúbkov ale vždy som jej od teploty dala cipok až keď presiahla teplota 38

stanka2612
16. jan 2017

@18lula4 Lukas pri zuboch neteplotuje,len je nervozny,mrchavy a placlivy...

jarkajozo
16. jan 2017

@18lula4 my sme mali max 38,7 pri zubkoch ☺

jarkajozo
16. jan 2017

@18lula4 ale zvycajne som pred spanim dala panadol alebo nurofen a viac teolotu nebol vzdy sa nam v tu noc po teplote prerezal...

pahu
16. jan 2017

Baby pomoooc! Uz mam pocit ze chudak chlapec ma taku nudnu stravu..
Ranajky kasicka
Desiata ovocie
Obed zeleninka s masko
Olovrant ovocie alebo chlebik
Vecera kasa

A do toho kojiiiim...ale dajte nejake napady na desiate a olovranty prosiiiim!

margarita
16. jan 2017

@pahu
presne tieto pocity az lahke vycitky som riesila pri detoch cca do roka, kedy este to a tamto nemozu, ale neboj casom sa to prudko zlepsi...vezmi si, ze prve mesiace mal teda inak nudnu a jednotvarnu stravu 🙂 same mlieko x krat denne, a vidis, ako pises, zjavne mu to este stale chuti...co je super.

no moj jedava asi to, co Tvoj plus ale ja som uz dala aj jogurt biely, a najlepsie to frci ze jogurt s bananom popucenym, alebo inym ovocim co mam, pripadne nastruhane jablcko s mrkvou, pripadne kuskus s kadecim, od ovocia po zeleninu, chrumky s jablkom .... a to je asi aj vsetko.

asi som az tak moc nepomohla...

jarkajozo
16. jan 2017

@pahu ja malemu zvyknem dat piskotky s cajom, jogurt, chlebil maslo lekvar,ovocie, niekedy mu dam suchy robok nech si ho sam papa...kedy ako skudam davat postupne uz viacere veci 👶🏻

akdalv333
16. jan 2017

@pahu som na tom rovnako... ochvilu tu bude leto a viac ovocie zeleniny, drobci budu moct vsetko, snad nam to odpustia 🙈😂👍🏻 plus chlebik s maslom sam rad papa a moj teda zje vsetkooo ale jogurt mu nechuti.. 🙈😂

18lula4
17. jan 2017

Tak ja uz neviem. V nedelu sme dobrali atb a vecer zas 38,5. Dala som cipok, nic nic a teraz mala 37,7. Vsetko sa mi javi ako zuby. Stale tie vrchne tri ( ma ich velmi navrete a na dotyk uz ich ani necitim, uz su to hrce)Viac sa budi, hrozne slinta, vsetko kuse, sem-tam jej vytecie voda z nosa, kasel ma este z nemocnice trosku na to davam ambrobene a menej papa. Olovrant uz vobec nemala...mna porazi zas ak to je nieco ine!

18lula4
17. jan 2017

Teraz o 8 36,4 a zuby nevysli😖

ofinna85
17. jan 2017

@pahu ja som natom zufalstve rovnako.mne ani chlebik nee masielko dzem prt.vecer po dlhsej pauze trolilonku som mu dala a tak sa zgrcal ze az(malu kusok ho strasne napina pritom ma 6 zubov a roztek pyskotka spapa pekne.az ked si to cele nevopcha do ust.inak dokola -prso ,stuhane jablcko s pyskotkami,prso,slepacia al zelen.polievka denno denne!!tu zbasti az sa zaprasi.a okolo17 zase polievka ale hustejsia al.kasa.a prso a spat!nic ine nechce!!zltko,jogurt ryza rozvarena nic(((

ofinna85
17. jan 2017

@18lula4 pozri na moje zubadlo))a to nespime stale.a na citrom uz je odolny,si ho zuzle ako sladkost))ale na dasienka najlrv pomahal potierat.ziadne gely nie(

margarita
17. jan 2017

inak aj mne dve deti strajkovali najprv ze cisty biely jogurt eee,
ale ta finta davat najprv s bananom a kadejakym inym ovocim, prip. dobrym domacim dzemom od svokry, zabrala...a neskor zjedli v pohode 250g Hollandiu cistu v kociku na posedenie...

inak, tie biele jogurty plnotucne v Lidli vyraba firma Hollandia Karlovy Vary, a stoja tretinu toho, co ich kmenove, uz kupujem joguty detom len tam.

pahu
18. jan 2017
pahu
18. jan 2017

Baby trenujete? 🙂 Osky uz neobsedi...stale sa stavia a nezastvi. A kupila som mu nocnicek...velmi sa mu to nepozdava ;)

pahu
18. jan 2017

Pocujte

akdalv333
18. jan 2017

Nemate niektora nahodou capacky znacky little blue lamb? 🙂

jarkajozo
18. jan 2017

@pahu davaj ho stale na nocnik a zabav ho tam on si zvykne aj mx sme plakkali na noc no uz sa smeje ☺ pouzivane ho asi uz 4mesiace cca

1234lubka
18. jan 2017

cautee ako sa mate? Pozeram oar prisoevkov ze nocnikujete..haaa aj ja som bola akcna pri prvom😁😁😁 teraZ nejak sa mi nechce do toho😊 cakam ci mi maly nechyti kiahne lebo starsi mal...14-21dni inkubacna doba...a v piatok bude 14...ale ked dieta infekcne 2 dni pred vysypom tak soj zvedava teraz....

nikussska123
18. jan 2017

Žienky my uz nocnikujeme cca mesiac vždy sa nám niečo podarí a najradšej do neho kakusame 🙂 som z toho celkom prekvapkana 🙂 aj môj bracho aj ja sme chodili na nočník od 9 mesiacov tak asi niečo predsa podedila aj po mne nie len po tatovi 🙂 a mamulky ktorá máte jedno bábo plánujete už dalsie? Či ešte nie?

jarkajozo
18. jan 2017

@nikussska123 ani nestras s dalsim 😁 urcite chcem no neviem si predstavit ze vsade za malym by som behala s velkym bruskom 😁 nerealne ☺ mozno tak ked maly bude ma 2 a viac rockov bolo by to este realne no teraz este nie ☺

nikussska123
18. jan 2017

@jarkajozo si ma pobavila 😂😂... Je to také divoké uvidíme kedy sa nám zadarí 🙂 druhí bobacik 🙂

stanka2612
18. jan 2017

No my mame nocnik uz kupeny od narodenia ( tatiko sa cinil 😂 ) ale este som to neskusala...a momentalne je Lukas vsade,neobsedi ani sekundu,takze sa obavam,ze na nocniku by nesedel ani sekundu 😂😂😂 ale mozno vyskusam

stanka2612
18. jan 2017

@nikussska123 druhe? No neviem..... 😂😂😂

jarkajozo
18. jan 2017

@nikussska123 ozdaj planujes ☺ tak drzim palce aby sa zadarilo a teraz by to chcelo chlapca ☺ ja si netrufam na dalsie 😀

jarkajozo
18. jan 2017

co neurobim pre jeho usmev idem pratat jogurt je vsade len ne v pusinke :D

stanka2612
18. jan 2017

@jarkajozo zlatusik 😍 aspon sa uz snazi papat lyzicou.Lukasovi ju skusam do ruk davat uz dva dni a nevie,cos nou,zahodi ju a caka,ze mu dam ja jedlo do pusy 😁 ale sak ved sa to raz nauci

nikussska123
18. jan 2017

@stanka2612 aaa Stanka hádam raz ;)

nikussska123
18. jan 2017

@jarkajozo no ja by som už aj pristála druhé nech uz pomaličky rastie v brušku 🙂 ja chcem malý vekový rozdiel a dovolím si povedať ze malička je celkom fajn ;) a veru ešte by bodol chlapček 😍

pahu
18. jan 2017

@nikussska123 aj ja uz rozmyslam ale najma kvoli veku (v lete budem mat 40) a kvoli endometrioze (recidiva je vysoko pravdepodobna).
Neskor by som sa uz bala ale teraz tiez neviem ako by som fungovala s bruskom 🙂