Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@18lula4 Lukas pri zuboch neteplotuje,len je nervozny,mrchavy a placlivy...
Baby pomoooc! Uz mam pocit ze chudak chlapec ma taku nudnu stravu..
Ranajky kasicka
Desiata ovocie
Obed zeleninka s masko
Olovrant ovocie alebo chlebik
Vecera kasa
A do toho kojiiiim...ale dajte nejake napady na desiate a olovranty prosiiiim!
@pahu
presne tieto pocity az lahke vycitky som riesila pri detoch cca do roka, kedy este to a tamto nemozu, ale neboj casom sa to prudko zlepsi...vezmi si, ze prve mesiace mal teda inak nudnu a jednotvarnu stravu 🙂 same mlieko x krat denne, a vidis, ako pises, zjavne mu to este stale chuti...co je super.
no moj jedava asi to, co Tvoj plus ale ja som uz dala aj jogurt biely, a najlepsie to frci ze jogurt s bananom popucenym, alebo inym ovocim co mam, pripadne nastruhane jablcko s mrkvou, pripadne kuskus s kadecim, od ovocia po zeleninu, chrumky s jablkom .... a to je asi aj vsetko.
asi som az tak moc nepomohla...
Tak ja uz neviem. V nedelu sme dobrali atb a vecer zas 38,5. Dala som cipok, nic nic a teraz mala 37,7. Vsetko sa mi javi ako zuby. Stale tie vrchne tri ( ma ich velmi navrete a na dotyk uz ich ani necitim, uz su to hrce)Viac sa budi, hrozne slinta, vsetko kuse, sem-tam jej vytecie voda z nosa, kasel ma este z nemocnice trosku na to davam ambrobene a menej papa. Olovrant uz vobec nemala...mna porazi zas ak to je nieco ine!
Teraz o 8 36,4 a zuby nevysli😖
@pahu ja som natom zufalstve rovnako.mne ani chlebik nee masielko dzem prt.vecer po dlhsej pauze trolilonku som mu dala a tak sa zgrcal ze az(malu kusok ho strasne napina pritom ma 6 zubov a roztek pyskotka spapa pekne.az ked si to cele nevopcha do ust.inak dokola -prso ,stuhane jablcko s pyskotkami,prso,slepacia al zelen.polievka denno denne!!tu zbasti az sa zaprasi.a okolo17 zase polievka ale hustejsia al.kasa.a prso a spat!nic ine nechce!!zltko,jogurt ryza rozvarena nic(((
inak aj mne dve deti strajkovali najprv ze cisty biely jogurt eee,
ale ta finta davat najprv s bananom a kadejakym inym ovocim, prip. dobrym domacim dzemom od svokry, zabrala...a neskor zjedli v pohode 250g Hollandiu cistu v kociku na posedenie...
inak, tie biele jogurty plnotucne v Lidli vyraba firma Hollandia Karlovy Vary, a stoja tretinu toho, co ich kmenove, uz kupujem joguty detom len tam.
Pocujte
Nemate niektora nahodou capacky znacky little blue lamb? 🙂
cautee ako sa mate? Pozeram oar prisoevkov ze nocnikujete..haaa aj ja som bola akcna pri prvom😁😁😁 teraZ nejak sa mi nechce do toho😊 cakam ci mi maly nechyti kiahne lebo starsi mal...14-21dni inkubacna doba...a v piatok bude 14...ale ked dieta infekcne 2 dni pred vysypom tak soj zvedava teraz....
Žienky my uz nocnikujeme cca mesiac vždy sa nám niečo podarí a najradšej do neho kakusame 🙂 som z toho celkom prekvapkana 🙂 aj môj bracho aj ja sme chodili na nočník od 9 mesiacov tak asi niečo predsa podedila aj po mne nie len po tatovi 🙂 a mamulky ktorá máte jedno bábo plánujete už dalsie? Či ešte nie?
@nikussska123 ani nestras s dalsim 😁 urcite chcem no neviem si predstavit ze vsade za malym by som behala s velkym bruskom 😁 nerealne ☺ mozno tak ked maly bude ma 2 a viac rockov bolo by to este realne no teraz este nie ☺
@jarkajozo si ma pobavila 😂😂... Je to také divoké uvidíme kedy sa nám zadarí 🙂 druhí bobacik 🙂
No my mame nocnik uz kupeny od narodenia ( tatiko sa cinil 😂 ) ale este som to neskusala...a momentalne je Lukas vsade,neobsedi ani sekundu,takze sa obavam,ze na nocniku by nesedel ani sekundu 😂😂😂 ale mozno vyskusam
@nikussska123 druhe? No neviem..... 😂😂😂
@nikussska123 ozdaj planujes ☺ tak drzim palce aby sa zadarilo a teraz by to chcelo chlapca ☺ ja si netrufam na dalsie 😀
@jarkajozo zlatusik 😍 aspon sa uz snazi papat lyzicou.Lukasovi ju skusam do ruk davat uz dva dni a nevie,cos nou,zahodi ju a caka,ze mu dam ja jedlo do pusy 😁 ale sak ved sa to raz nauci
@stanka2612 aaa Stanka hádam raz ;)
@jarkajozo no ja by som už aj pristála druhé nech uz pomaličky rastie v brušku 🙂 ja chcem malý vekový rozdiel a dovolím si povedať ze malička je celkom fajn ;) a veru ešte by bodol chlapček 😍
@nikussska123 aj ja uz rozmyslam ale najma kvoli veku (v lete budem mat 40) a kvoli endometrioze (recidiva je vysoko pravdepodobna).
Neskor by som sa uz bala ale teraz tiez neviem ako by som fungovala s bruskom 🙂

@18lula4 mne zakaždým malička mala zvýšenú teplotu ale max mala 38,2 máme 5 zúbkov ale vždy som jej od teploty dala cipok až keď presiahla teplota 38