Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@matvejkovamimushka jej gratulujem k druhemu tehu ☺ neboj sa,zvladnes to,my zeny sme silne 😘 ale viem,co je to sablit,ja som pri mojom v kuse grcala a zle mi bolo strasne...

@stanka2612 veru a to jej nic nebyvalo, zrazu aha? Uz bude snad len lepsie 😘
Babulky náš termín je 4.3 je tu ešte niektorá žienka s týmto termínom ?
@adaninka123 my sme 2016-ky rocnik :D ;) vsetko dobre prajem Tebe i babatku! 🙂
@luciamic ďakujeme. Želáme taktiež všetko len to dobré
ahojte chcela by som sa spitat ci ste schudli po porode ci vam kila idu tasko dolu ako mne
@kiss999 Ja kojim,nedrzala som ziadne diety a uz mam vsetko dole,dokonca aj o dve kila menej a to som v tehu pribrala 22 kil...asi to maly zo mna vycucal
@stanka2612 ja to iste.lribrala som cez 20 kil a do mesiaca to slo dole sam a teraz ma maly10 m a ja este kil menej))
@kiss999 ja taktiež som pribrala 20 kg mala som 90 kg keď som išla rodiť 😱 teraz mám 70 kg co je moja pôvodná váha keby ze chcem mať postavičku tip top musím cvičiť a to by som aj tak dala dole len 2 kg asi mám ťažké kosti ;)
Ja som pribrala 17 kg a teraz mi chybaju este 3 kg dole,no do leta to dam

@stanka2612 co to papa zlatusik?
@pahu to bola cuketovo-zemiakova placka pecena v trube 😉
@nikussska123 ja som isla rodit s vahov 95kg a teras mam 83kg povodna vaha bola o 10kg nisia us dos casu preslo a stale vaha stoji
@kiss999 ja keď som prišla z nemocnice som mala 76 kg a potom to kolisalo a teraz sa to drží na 70 kg a kokos ešte? Váha pôjde dole aj keď sa bude za drobcom behať stále 🙂
Ahojte žienky 🙂 idem si k Vám pre radu 🙂 chcem sa opýtať, či niektorá z Vás nevie o niekom kto maľuje alebo vyrába body pre dievčatka napr s menom a vekom 🙂 chcem dať spraviť dcérke na rôčik a vôbec nemám ani potuchu kde to hľadať :(
@stanka2612 zlatý je a ten notebook, to sú ako cez kopirák tie deti, čo na tom vidia??? Napíšeš recept na tie placky? vyzerajú mňam 😘
@linulka555555 ahoj @pahu take myslim robi 😉
@lenadka robila som odoka,asi jeden zemiak,trochu cukety,toto som nastruhala najemno,pridala som zltko,troska hladkej muky,troska nastruhanej mrkvy,aby to bolo "stavnate"...potom som na plech vystlany papierom na pecenie vytvarovala placky a upiekla "dozlatova"...na zaver som este na take teple dala kulilincek masla roztopit...maly dve zjedol,tak mu smakovalo 😉
Ahojte zlaticka.... nejako vas nestiham citat, ani sledovať :'(
Adam začal chodiť samostatne, teda uz beha od 5.1. Ale teraz asi tri dni co beha po svojich po celom byte a bez sprievodu za ruku 😉 zienky on je všade , ale ze doslovne vsade ,,, pozitívom je , ze ked padne poväčšine je to na ritku, uz sa mu podarilo aja na kolienka alebo na pusu... zvlada to skvele :-P hodi sem tam aj slzu, ale nic strasne
Mame 6 zubkov,, rychlo sa učí nove veci... dokaze poslat pusinku, postiskat, krmi sa kuskami jedla z misticky do pusky, dokáže urobit " čin čin" , ak sa ho na niekoho alebo nieco opytame aby ukazal tak ukaze, rozumie aj pokynu "daj 5 alebo give me five" napodobnuje psa (haf), konika ,muchu gzzzzzzz) a v knizke so zvieratkami ak sa ho opytam kde je zvieratko vie ukazat to spravne..... niekedy sa cudujem kolko toho drobec rozumie a ako mu ta hlavicka funguje ,,, ked mi vsak nema svoj den a ja som s nervami na krajicku ....z nicoho nic pusti ten svoj kockaty smiech a ja zabudam ze.sa hnevam.... uz teraz viem ze je tvrdohlavy jak jeho mamka...caka nas zaujomava buducnost
K tym kileckam,, pribrala som 13-14kg zatial dole polka 7kg, prestala som cca mesiac papat pecivo a obmedzujem sladke,,kavu
AVŠAK TROŠKU MÁM STRESY 11dní meškajú kramy ....

@mnamkacik ooo tak to je velmi sikovny,to moj ani zdaleka tolko nevie ☺ vie guli,guli ( lopta) baram buc,zatapkat," taky budem velky" ukazat a "maam" povedat,co je mnam,vzdy,ked vidi jedlo...ale vyzera,ze v hlave mu to pali 😁
To meskanie...test si robila?
Velmi pekne dakujem za srdiecka,skoda,ze neviem,komu 😘
@stanka2612
Robila bol negativny,, ale nejde mi to do hlavy lebo ja aj pred aj po porode som mavala vzdy načas,presne na den :'(
Adam je extremista, chvilu som si myslela ze sa nenauci ani mama povedat, nie to este stvorkovat,,,lebo velka cast marcovcatiek uz bolo peknych par krokov pred nami a zrazu.... tolko pokrokov ze nestiham pisat...smejeme sa ze niektore slovo ked chce zoopakovat tak povie prve dve slabiky, ine naopak iba koniec...
Kazde dieťatko je sikovnik a ukaze svoje schopnosti v ten spravny cas.... mozeme byt ŠŤASTNÉ su obaja zdravý a prosperuju a krasne napredujú...

@mnamkacik a este kojis?mozno zblbli hormony kojenim...
A jasne,ja vobec neporovnavam,som stastna,ze nase deticky su zdrave a to je hlavne 😉 ja ani este nechcem,aby chodil,lebo potom uz naozaj nic neurobim,uz teraz je to tazke,ked stvornozkuje 😁 ma cas,kludne nech si to necha k roku a moze aj neskor 😁
@linulka555555 Ahoj 🙂 ano ja kreslim aj malujem aj bodicka. Co by si pptrebovala?
@pahu chcela by som.malej spraviť body na rok 🙂

@18lula4 boze,uz nech vas tie choroby obchadzaju,ved furt ma mala nieco...prajem vam obom vela zdravicka