icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

stanka2612
20. jan 2017

@18lula4 boze,uz nech vas tie choroby obchadzaju,ved furt ma mala nieco...prajem vam obom vela zdravicka

stanka2612
20. jan 2017

@matvejkovamimushka jej gratulujem k druhemu tehu ☺ neboj sa,zvladnes to,my zeny sme silne 😘 ale viem,co je to sablit,ja som pri mojom v kuse grcala a zle mi bolo strasne...

18lula4
21. jan 2017
sticker
18lula4
21. jan 2017

@stanka2612 veru a to jej nic nebyvalo, zrazu aha? Uz bude snad len lepsie 😘

18lula4
21. jan 2017

@denca2d uz sa to lepsi, klop-klop a hlavne nech uz ideme von lebo ma picne...😈

adaninka123
22. jan 2017

Babulky náš termín je 4.3 je tu ešte niektorá žienka s týmto termínom ?

luciamic
22. jan 2017

@adaninka123 my sme 2016-ky rocnik :D ;) vsetko dobre prajem Tebe i babatku! 🙂

adaninka123
22. jan 2017

@luciamic ďakujeme. Želáme taktiež všetko len to dobré

kiss999
23. jan 2017

ahojte chcela by som sa spitat ci ste schudli po porode ci vam kila idu tasko dolu ako mne

stanka2612
23. jan 2017

@kiss999 Ja kojim,nedrzala som ziadne diety a uz mam vsetko dole,dokonca aj o dve kila menej a to som v tehu pribrala 22 kil...asi to maly zo mna vycucal

ofinna85
23. jan 2017

@stanka2612 ja to iste.lribrala som cez 20 kil a do mesiaca to slo dole sam a teraz ma maly10 m a ja este kil menej))

jarkajozo
23. jan 2017

@kiss999 ja som pribrala cez 30kg a uz to ide dole ☺ no zdravo sa stravujem 😐

stanka2612
23. jan 2017

A ja rad papam,papam a takto vymyslam 😁😁💜💜

nikussska123
23. jan 2017

@kiss999 ja taktiež som pribrala 20 kg mala som 90 kg keď som išla rodiť 😱 teraz mám 70 kg co je moja pôvodná váha keby ze chcem mať postavičku tip top musím cvičiť a to by som aj tak dala dole len 2 kg asi mám ťažké kosti ;)

alllexis13
23. jan 2017

Ja som pribrala 17 kg a teraz mi chybaju este 3 kg dole,no do leta to dam

sticker
pahu
23. jan 2017

@stanka2612 co to papa zlatusik?

stanka2612
24. jan 2017

@pahu to bola cuketovo-zemiakova placka pecena v trube 😉

kiss999
24. jan 2017

@nikussska123 ja som isla rodit s vahov 95kg a teras mam 83kg povodna vaha bola o 10kg nisia us dos casu preslo a stale vaha stoji

nikussska123
24. jan 2017

@kiss999 ja keď som prišla z nemocnice som mala 76 kg a potom to kolisalo a teraz sa to drží na 70 kg a kokos ešte? Váha pôjde dole aj keď sa bude za drobcom behať stále 🙂

linulka555555
24. jan 2017

Ahojte žienky 🙂 idem si k Vám pre radu 🙂 chcem sa opýtať, či niektorá z Vás nevie o niekom kto maľuje alebo vyrába body pre dievčatka napr s menom a vekom 🙂 chcem dať spraviť dcérke na rôčik a vôbec nemám ani potuchu kde to hľadať :(

lenadka
24. jan 2017

@stanka2612 zlatý je a ten notebook, to sú ako cez kopirák tie deti, čo na tom vidia??? Napíšeš recept na tie placky? vyzerajú mňam 😘

stanka2612
24. jan 2017

@linulka555555 ahoj @pahu take myslim robi 😉

stanka2612
24. jan 2017

@lenadka robila som odoka,asi jeden zemiak,trochu cukety,toto som nastruhala najemno,pridala som zltko,troska hladkej muky,troska nastruhanej mrkvy,aby to bolo "stavnate"...potom som na plech vystlany papierom na pecenie vytvarovala placky a upiekla "dozlatova"...na zaver som este na take teple dala kulilincek masla roztopit...maly dve zjedol,tak mu smakovalo 😉

mnamkacik
24. jan 2017

Ahojte zlaticka.... nejako vas nestiham citat, ani sledovať :'(
Adam začal chodiť samostatne, teda uz beha od 5.1. Ale teraz asi tri dni co beha po svojich po celom byte a bez sprievodu za ruku 😉 zienky on je všade , ale ze doslovne vsade ,,, pozitívom je , ze ked padne poväčšine je to na ritku, uz sa mu podarilo aja na kolienka alebo na pusu... zvlada to skvele :-P hodi sem tam aj slzu, ale nic strasne
Mame 6 zubkov,, rychlo sa učí nove veci... dokaze poslat pusinku, postiskat, krmi sa kuskami jedla z misticky do pusky, dokáže urobit " čin čin" , ak sa ho na niekoho alebo nieco opytame aby ukazal tak ukaze, rozumie aj pokynu "daj 5 alebo give me five" napodobnuje psa (haf), konika ,muchu gzzzzzzz) a v knizke so zvieratkami ak sa ho opytam kde je zvieratko vie ukazat to spravne..... niekedy sa cudujem kolko toho drobec rozumie a ako mu ta hlavicka funguje ,,, ked mi vsak nema svoj den a ja som s nervami na krajicku ....z nicoho nic pusti ten svoj kockaty smiech a ja zabudam ze.sa hnevam.... uz teraz viem ze je tvrdohlavy jak jeho mamka...caka nas zaujomava buducnost

K tym kileckam,, pribrala som 13-14kg zatial dole polka 7kg, prestala som cca mesiac papat pecivo a obmedzujem sladke,,kavu

AVŠAK TROŠKU MÁM STRESY 11dní meškajú kramy ....

sticker
stanka2612
24. jan 2017

@mnamkacik ooo tak to je velmi sikovny,to moj ani zdaleka tolko nevie ☺ vie guli,guli ( lopta) baram buc,zatapkat," taky budem velky" ukazat a "maam" povedat,co je mnam,vzdy,ked vidi jedlo...ale vyzera,ze v hlave mu to pali 😁

To meskanie...test si robila?

stanka2612
24. jan 2017

Velmi pekne dakujem za srdiecka,skoda,ze neviem,komu 😘

mnamkacik
24. jan 2017

@stanka2612
Robila bol negativny,, ale nejde mi to do hlavy lebo ja aj pred aj po porode som mavala vzdy načas,presne na den :'(

Adam je extremista, chvilu som si myslela ze sa nenauci ani mama povedat, nie to este stvorkovat,,,lebo velka cast marcovcatiek uz bolo peknych par krokov pred nami a zrazu.... tolko pokrokov ze nestiham pisat...smejeme sa ze niektore slovo ked chce zoopakovat tak povie prve dve slabiky, ine naopak iba koniec...

Kazde dieťatko je sikovnik a ukaze svoje schopnosti v ten spravny cas.... mozeme byt ŠŤASTNÉ su obaja zdravý a prosperuju a krasne napredujú...

sticker
stanka2612
24. jan 2017

@mnamkacik a este kojis?mozno zblbli hormony kojenim...
A jasne,ja vobec neporovnavam,som stastna,ze nase deticky su zdrave a to je hlavne 😉 ja ani este nechcem,aby chodil,lebo potom uz naozaj nic neurobim,uz teraz je to tazke,ked stvornozkuje 😁 ma cas,kludne nech si to necha k roku a moze aj neskor 😁

pahu
24. jan 2017

@linulka555555 Ahoj 🙂 ano ja kreslim aj malujem aj bodicka. Co by si pptrebovala?

linulka555555
25. jan 2017

@pahu chcela by som.malej spraviť body na rok 🙂