Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 skoda ze mi nejde pridat sem to moje video. Ze velky subor...ono aj ked sa zacala pretacat na brusko, tak sa par tyzdnov otacala najskor do lavej strany...tak vies nam chyba ten cas co sme boli v nemocnici. To s teplotami +s pobytom+s kontrolami a doliecovanim cca mesiac...ale takto sa plazi asi mesiac a uplne ako strela 2 den. Ale uplne ze dam ju na koberec a hned je pri skrini a uz smatra na do dociahne, alebo sa za mnou do kuchyne doplazi
@mnamkacik mne tú fotku ukazuje, len celé čierne 🙄 tak ozaj kúpim tú tatrovku a to bohate stačí k tej záplave hračiek, nech si myslia príbuzný čo chcú, radšej nech dajú peniažky, alebo kúpim topánočky na leto nech preplatia, mať milión hračiek, už pri dvoch deťoch ich nemám kam dávať a navyše Miško kopec podedil, moja najstaršia bola vláčikofil, my máme plnučký box koľajníc a drevených vláčikov, je tam všetko možné od točne cez rampy mosty, vláčiky na baterky, mašinka Tomáš, chichotajúce sa vagóny, hračka za milioń doteraz to vyťahujú, lega dva plné boxy, plný box dupla a nie je len dievčenské, práveže mame tam traktor, helikoptéru, bager, ja už nemám čo veľmi kupovať, odrážadlá máme dve aké motorky-super sa na nich jazdilo a pukiho tiež už máme-teraz má brácho požičaného.
@stanka2612 dakujeme za super receptik velmi chutilo ☺
@stanka2612 áno áno aj ja ďakujem placky mali úspech aj u nás 😀
A je to tu 😀 prve 4 krocky urobil uplne sam 😍 tesim otvaram sampanske no zachvilku budem plakat kde je to male babetko ☺ bude vsade
Ani nevieme ako a mame dalsich 2 kamosov... este nename spodne dvojky, ale...mame hornu stvorku. Takze prva stolicka na svete a druha strana sa uz tiez pekne bieli😉spolu=7
Baby,moj uz tiez vie vyliezt aj na gauc,aj na male schodiky...boze,tiez ho ucim zliezat zadkom napred,no zatkal bezuspesne 😁😁😂 som ho aj na video nahravala,no nejde to tu pridat...
Su to spekulanti...
Lukas sa uz snazi chodit popri nabytku,no este je neisty...boze,ved ma cas,js este nechcem,aby chodil 😂😂😂
@stanka2612 ani jaaa((((v noci na cecku a cez den cely den v strehu ooo boze))))materska je tak kraasna))
😂 😂
Dalsi kamos vonku. Ide to ako huby po dazdi👍
Caute! Aj Oskymu zacali rast ako pp dazdi ;) takze uz 6 kuskov vonku. Ale je taky mrzitko kazdy den okolo 17,00 🙂
@18lula4 Luci a ako s tym plazenim?ci uz stvornozkuje?
@stanka2612 šikulko 😘 oci zachvilu aj na chrbte budeme mat 😂
@stanka2612 plazi sa na vojaka😂 dnes sme mali kontrolu na neurologii a vsetko je OK. Malej chyba ten mesiac co sme 2x boli v nemocnici+doma teploty+atb...povedala ze z toho bola taka zoslabnuta, ale ze uz sa zachvilu spusti do vsetkeho, vraj ona to uz ma v oku😀 takze takto sme dopadli. Aj ju posadila a krasne sedi, sikmy sed tiez super len hovorim, za vsetko toto oneskorene mozu tie choroby..

@jarkajozo take sme uz mali. Ruckami sa posunula dozadu, okolo svojej osi, potom sa zacala natahovat ruckou dopredu, potom ritku hore a pravou rukou sa nacahovala za vecou co chcela chytit, potom zacala nozicku pouzivat...uvidime