Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@jarkajozo nemusel by tak rychlo napredovat 😂 dnes uz dal prve kroky okolo nabytku...dufam,ze nebude skor chodit,ako v marci 😂
@stanka2612 dufajme a dakujeme😘 to som nevedela ze aj Luky sa tak plazil, teda ze aj tak dlho...no ved uz sa odhodlava, teraz 2 posledne dni co zacala skrinky otvarat a plazi sa za mnou do kuchyne a k zrkadlu, tam sa bozkava a tapka a taaak😅 kolko mate zubkov?
@18lula4 neboj ona to dobehne vsetko ☺ hlavne ze uz je zdravucka a to je prvorade ci sa bude plazit mesiac dlhsie abo kratsie je minimum oproti tomu cim si presla v nemocnici ☺ drzkajte sa 😍
@stanka2612 asi ta sklamem bude chodit skor 😂
@18lula4 zubov ma pat zatial ale dalsie sa mu tlacia,ma to tam opuchnute az hroza...a plazil sa dlho,skoro mesiac,ak nie dlhsie 😁
Ahojte, Miškovi sa práve prerezávajú dva zuby, horná pravá dvojka a dolná ľavá dvojka-asi aby mu hlavu nabok neťahalo 😀 napriek tomu spí dobre, len horšie zaspáva večer a 2x sa budí na mliečko raz v noci 2x už skoro ráno, ale ako ho vypije ešte zaspí do 7.00. Vždy ked sa mu reže zub, tak bojkotuje sanie z fľaše-teda mlieko, skúsila som dať kamistad na boľavé ďasienka a dobre, potom fľašu scucne-v noci aj bez gélu. Chodí popri nábytku, za ruky, keď niečo tlačí, sám urobil len raz cca 3-4 krôčky, ale je moc opatrný, ako ho pustíme, tak si hneď sadne, chodí aj za jednu ruku a dnes normálne prešiel kúsok na detskej motorke, keby mal dlhšie nožičky tak na nej lieta po dome 😀
ahojte, baby co je lepsie od bolesti pre krpcov paralen cipky alebo nurofen sirup?maly mi place uz 3tiu noc..vcera som mu dala paralen a bol klud..nurofen nemam..je lepsi pri raste zubkov?
@denca2d ja mam doma aj aj ale od zubkovej bolesti sa nam lepsie osvedcil nurofenovy sirup...paralenove cipky su zase lepsie pri horucke ( aspon mojmu Lukasovi to tak zabera )
@denca2d
oni su v principe rovnake na potlacanie bolesti, lisia sa len ucinnou latkou, v Paralene je paracetamol, a v Nurofene ibuprofen.
nasim na zuby stacil ten gel, su asi 4 znacky, lebo to je najrychlejsie lokalne, na dasno, ale ak ma vyssiu teplotu nez 38, tak potom je paralen alebo nurofen uz na mieste.
@denca2d to je ok, nam tiez vysla najskor horna dvojka az potom jednotky, stvorka a tak na preskacku😝to bude mat Deniska dvojky. Mne sa to tiez zdalo ako ocny, no je to dvojecka😉a ak mu idu teraz tie lopaty jednotky, tak to je des. Tie su hroozne, nas boleli najviac, sak vies ake teploty mala..
Inak baby,k tym zubkom...nam velmi pomahaju cipky Viburcol,su to homeopaticke lieky,vecer mu dam do zadku a naozaj vidim zlepsenie ( noci ked nema cipok su omnoho horsie ako ked ma ),lebo tie zuby su fakt des...chudatka male,takto ich to boli 😑 a este je dobry gel dentinox,asi najlepsi,co sme zatial mali...
Lukas ma stale iba pat zubov,no horne dasna ma take spuchnute 😨 ale nic tam nevidno...uz nech sa to vytlaci,lebo v noci furt mrnka,prehadzuje sa a zle spi...cez den je to lepsie,ked sa prehra,no noci su lepsie len s cipkom...
@stanka2612 suhlasim, ja tiez davam kazdy vecer viburcol..len teraz uz treti den som nedala a vcera strasny rev..
@stanka2612 my mame tiez dentinox 🙂 vy tiez este nemate tie lopaty?
@18lula4 myslis predne horne aj dolne zuby?tie mame uz
@stanka2612 ano tie horne jednotky som myslela, ked si pisala ze horne dasna na spuchnute a nic nevidno
@18lula4 hej horne dasna,no dalej ako su dvojky horne,to ma opuchnute,asi sa tlacia dvojky,resp. Jedna uz je ale ta druha este nie...
@stanka2612 ono to povacsine ide v paroch, tak ocakavaj. My tiez mame dolnu lavu dvojku a hornu pravu stvorku. Takze tiez cakam do kriza 😂 lavu stvorku uz ma bielu, na dotyk uz v dasne citim a pravu dvojku dole, tam ani naznak ale ani lava nebola naznacena a vysla😎
Ahojte dievcence...ako sa tu mate? Ja nestiham ,ale obcas vas citam kym zaspim...uz sa nam to zacbe tu pomaly zročkovnievať..nie ssom si ista,ale tusim som bola medzi prvými,co som porodila nasu hviezdicku....booooze strasne to letí...21.budeme mať rôčik...mame 8zubkov,teraz nam idu ocaky naraz,sme chorucky,ale snad yz bude lepsie...stale sa kojime,papame vsetko,taka pazrulka je s nej...pustame sa pomaly chodit,ale je riadne opatrná a ked si ju chceme s polovickou pustat proti sebe,zacne sa jasit,takze to vacsinou konci smiechom a stvrnozkovacou nahanackou...stale som v strehu,aby si neublizila...som akasi uzkostlivejsia ako pri prvych dvoch....ale to je asi uz vekom...40-dsiatka a stava sa somna poserka...😂...dufam,ze vy ste s drobcami zdravucky a napredujete vo vývine...vlozim potom fotku nasej "ročandy"...mimochodom aj vy by ste niekedy najradsej utiekli aspon na dve hodky niekam prec? 😂😂😂 ja som sa dnes drahemu vyhrozila,ze pojdem sama niekam bez nich von,ze nech sa stara on...tak zostal zlaknuty...😂😂 ze on nema cicku....no sranda,pritom by mi asi po 15-tich minutach nedalo a ako sa poznam bola by som späť...😁 som ja za hrdinku...no nic..idem pospat bo ktovie kolky krat budem dnes este vstavat...zatim cafte.
Jaj baby,idem sa postazovat 😂 Do polnoci spal Lukas ukazkovo,no od pol noci to bola cista katastrofa,stale sa len mrvil,mrncal,prehadzoval,takze som bola s nim hore a toto vyvrcholilo o pol druhej,kedy spustil strasny plac a kym som ho upokojila,tak rucal ako tur...potom panko nespal az do pol stvrtej aj napriek mojmu uspavaniu,zaspal az o stvrtej...takze som fajnovo vyspana,spala som od stvrtej do pol osmej,kedy sa panko zobudil 😂 najviac mi je luto,ze som uz na neho bola aj trosku nevrla v noci 😑 ale len chvilku...uz nech vie rozpravat a povie mi co sa deje,lebo toto je strasne,ked len tipujem,ci zuby,ci brucho,ci ktory ďas...
Baby, neviete odkedy mozu deti majorankovy caj?

@18lula4 super,aj Lukas sa plazil na vojaka dlho 😂 teraz to pojde rychlo,uvidis...kedze je doma,tak ma " plne pole posobnosti" 👍😘 vsetko rychlo dobehne