icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

18lula4
16. mar 2017

@alllexis13 to tiii chlapi...😅ja mam tiez dievcatko, na poradnu ideme sice az 27 marca, ale na domacej vahe ma tiez 8,5kg 😎

18lula4
16. mar 2017

@skarabubu
@katariso a kojite??

katariso
16. mar 2017

@18lula4 niee my sme mali intoleranciu na laktozu

skarabubu
16. mar 2017

@18lula4 Já nekojim od 5 mesiaca.Ale jedak je poriadny.Furt by jedol.A zatial zbasti co mu dám.Jako vtača pusinku otvorenu.

usmiata25
16. mar 2017

@katariso Ked mate intoleranciu mozem sa opytat ake mliecko davas malemu?Moja mala ma tiez potravinovu alergiu na viac veci aj na mlieko a davam neocate.

akdalv333
17. mar 2017

Tak my uz sa obuvame aj na von 😍 take rozkosne maleee 😍👏🏻

katariso
17. mar 2017

@usmiata25 hipp combiotic HA

skarabubu
18. mar 2017

@margarita ahoj to ako blízko dát k postielke tu cibulu? A ošupat či len překročit a a nic viac?Malý v noci skoro nespal, včera začal pokašlavat a dnes se soplík stále teče.

margarita
18. mar 2017

@skarabubu
ja to mavam na nocnom stoliku, je hned vedla postielky maleho, ale tak, aby na to nahodou nedociahol cez tie mriezky.
vacsim deckam davam do izby, bud vedla postele, alebo aj na okenny parapet, nemusi to mat hned pod nosom, asi je lepsie, cim blizsie sa da, ale zase nie za kazdu cenu...

ja len neosupanu prekrojim na dve casti a kazdu tu polovicku este napicham vidlickou ci narezem zarezy nozikom...
mm robi aj tak, ze nakraja akoby nadrobno, ale to je nafigu, lebo rychlo vyschne a podla mna je ta pointa prave v tom postupnom celonocnom vyparovani sa tych prospesnych latok

margarita
18. mar 2017

tu som to nasla aj na webe]

Cibuľa sa dá aj dýchať!

Liečebné účinky cibule si môžete vyskúšať aj v prípade, že jeden z členov vašej rodiny dostal chrípku či prechladol.
Neošúpanú cibuľu skrojte na jej vrchnej i spodnej časti a niekoľko krát ju prepichnite vidličkou. Potom cibuľu postavte na tanier do blízkosti chorého – môžete využiť aj v noci. Cibuľa pohltí choroboplodné zárodky. Ak bolo jej vystavenie účinné, cibuľa sčernie.
http://www.dobrarada.sk/clanok/cibula-s-medom.html

stanka2612
18. mar 2017

@margarita
@skarabubu aj ja to idem vyskusat,maly sa od utorka trapi so soplom,kaslom a teplotou a lieky,co dala dr asi moc nezaberaju...tak skusim...ten smrad snad rano vyvetram 😁

mnamkacik
18. mar 2017

Oslava v plnom prúde

ofinna85
18. mar 2017

No nam cibulacka nezabrala 4 noc spim s cibulou a soplik ma stale.no nie moc ale odsavam cca 4 k za den.neviem ci zuby alebo choroba.dr.sa mi nechce lebo mu da pamycon.ako vzdy.davam mu libenar a lapky do nosa.kaka aj 3krat denne.a ja?prosim.pekne po roku vcera zapal prsnika.skoro ma slahlo.horucka triaska no horor.chvalabohu som to vypotila po cca 3 hodinach a 2 paraleny.uz ostala len bolest prsnika.(

ofinna85
18. mar 2017

@mnamkacik vsetko naj oslavencovi)))aj nam sa to blizi 22 je nas velky den)))

jarkajozo
18. mar 2017

@ofinna85 dakujeme s @mnamkacik prave oslavujeme 😁 samozrejme kazdy zvlast

stanka2612
18. mar 2017

@mnamkacik malemu fesakovi zelame s Lukaskom vsetko najlepsie,nech rastie do krasy 🎁🎉😘🎂

stanka2612
18. mar 2017

@ofinna85 dal celu noc bez cicka?boze,snad sa aj ja raz toho dozijem 😁😂

lenadka
18. mar 2017

@akdalv333 krásne to sú aké?

lenadka
18. mar 2017

Baby ja som tento týždeň začala zavádzať kravské plnotučné mlieko, najskôr o tretej poobede, včera už aj večer, sunar dávam v noci a skoro ráno ak papá ešte v posteli napr ak vstane 5,30 vypije sunar a ešte zaspí, lebo vstať sa mi nechce, horúca voda je v termoske a mlieko vo fľaši. KM toleruje, všetko ok. Tak už len odučit v noci od tej fľaše.

mnamkacik
18. mar 2017

@stanka2612
@ofinna85 ĎAKUJEM
@jarkajozo možno raz dáme aj nejaku aspoň dodatočne spoločnú ...na Chopku?

stanka2612
18. mar 2017

@lenadka ja mu tiez uz par dni robim kasu z kravskeho mlieka a zatial dobre uvidime,co bude dalej,ale uz kojim len rano,poobede a vecer a v noci raz...tak uz chcem pomaly postupne odstavovat...

ofinna85
18. mar 2017

@stanka2612 co ze ))ale kde tusim.je castejsie na cicke ako inokedy((tuto noc co mi bolo zle .pan mnam mna kazdu hodku tusim((

stanka2612
18. mar 2017

@ofinna85 aha,ja som zle precitala prepac...som namiesto zapal cicka precitala ze zaspal 😟

akdalv333
18. mar 2017

@lenadka to su littlebluelamb nova jarna kolekcia.. 🙂 http://www.littlebluelamb.sk/baby-new-jar/bipsy...

ofinna85
18. mar 2017

@stanka2612 ))))to asi v 5 rokoch prestane mi vysiet na cicke)))

lenadka
18. mar 2017

@akdalv333 jééj tieto nové sú naozaj vydarené, milučké 🙂

lenadka
18. mar 2017

@akdalv333 aké číslo má?

jarkajozo
18. mar 2017

tak a dnes sme oslavovali aj my :D samozrejme tortu trebalo hned rozobrat ::D

akdalv333
18. mar 2017

@lenadka najmensie a aj tak ma nadmerok 1,6cm ale zatial to s nimi zvlada.. na jeho malu nohu som mensie nezohnala 😂 a este je aj siroka a s vyssim nartom, cize LBL sedia naj.. aj capacky mame od nich 🙂

akdalv333
18. mar 2017

@jarkajozo vsetko najlepsieee 🙂 hlavne vela zdravia a radosti 😘 a aj ostatnym oslavencom vsetko najlepsie 🙂