Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@gloria13
Určite to chce čas a bude dobre 😉 a záleží aj aké bude druhé bábo tento moji sám nezaspi aj teraz ho priateľ hoprlala na fit lopte a zachvilu mi ho donesie do postele.. osobne sa moc satkam nevyznám ja mám liliputi značku a som spokojná .. využívala som ju aj pri malej ale je toho veľa viem že sú aj nejaké skupiny no není som členkou tam by ti možno viac poradili
Dik baby za rady..ved uvidime ,aky bude krpec ...podla toho sa zariadim..
@gloria13 ak šatku tak pevnú a dĺžka aby bola aspoň 3,2 m. Šatka je pohodlná keď je Mimi malinké dokonca šiesteho mesiaca bola top pre mňa potom som už používala manducu. Nevýhoda šatky viazanie vonku povlaciš a zaspiniš konce, ale môžeš ju zas viazať na veľa spôsobov. Manducu alebo iný ergonomicky nosič ľahko zapneš a ľahšie sa v ňom nosí ťažšie dieťa, pre novorodenca mi bola úplne nepohodlná aj keď dom mala novorodeneckù vložku. Každé má svoje plusy.
@lenadka takze dnes som dala ciste kravske miecko plnotucne ako si poradila, no zial bez uspechu. Vypila mozno 5ml, po duskoch, potom ju zas natiahlo 🙈🙊teraz pred spanim cicik nedostala-ani nepyta, len co s nou v noci ked sa nedajboze zobudi? Skusim este ten sunar....
@stanka2612
Ja mám 7.3 2018

@18lula4 v noci v som jednoducho nedala ak nebude chcieť Sunar ponukni vodu, keď ani to nie, hmmm...není nič iné spíme ďalej. Zatiaľ to všetky moje deti pochopili behom pár nocí. Najstaršia bola v tomto top. Za tri noci ok bez akýchkoľvek scén plačov. Jednoducho dostala vodu odpila si že ako to čo? Iba som jej povedala že mlieko nie je a zaspala. Takto sa ešte dve noci zobudila a odvtedy spala celé noci. Mala len 16 mesiacov a krásne to pochopila.
@urbanova1234 môj sa narodil 7.3. 😘
@18lula4 Luci,ak mliecko nechce,skus jej na veceru namiesto mlieka dat kasu 😊 aj Lukas mal obdobie,ze chcel na veceru len kasu a nic ine...a ako radila @lenadka,skus v noci len caj alebo vodu ponuknut,bud si cucne,alebo nie 😊 ako si povedala,my sa toho ukoncenia kojenia bojime viac,ako nase deticky...aj kamka svojho syna isla oducat,lebo sa jej aj v roku a pol budil aj styri krat na kojenie,mala z toho strach a maly jej po troch nociach spi celu noc 😊 Viki to da s prehladom 😘
@stanka2612 kasu som davala-krupicovu taku redsiu s kravskym mlieckom a to iste ako pri cistom mlieku 😢
@lenadka oou🙈tak asi ostanem pri klasickej veceri, alebo hami kasi. Ked ona zje vsetko, pred spanim nepomysli na cicik, ale obcas sa noci zobudi ked sa jej nieco sniva, alebo len tak sa proste postavi v postielke. Vodu jej ponukam uz asi od roka no tiez len cucla a pytala cicku. A minule tiez mala cicik, ja som zaspala a po hodine som sa zobudila na to ze este cuca. Tak som jej povedala pusti, neni. Tak sa urazene otocila na druhu stranu a spala a este aj zazurila🤣😂
@stanka2612
@18lula4 parada,sikulka 😘
Ahojte , ako za mate? Dllho som tu nebola, leti to ze? O mesiac cca mame zapis do skolky 😊 doma ked nemame plienku rak krasne chodi na nocnik aj pisat aj kakat ale ked ma plienli ci slipky tak nula bodov co sa bude obtazovat 😁 ale tesi sa ked da vycura aj vykaka stale si tlieka, ide vyliat do zachodu...samozrejme ze polovicu porozlieva po ceste 😁
@1234lubka no to zase Lukas vobec nic,stale plienky 😂😂😂 nocnik bojkotuje s revom,ale holy by chodil...takze planujem skusat zase jar/leto
Inak do skolky uz davas maleho?do sukromnej,ci statnej?bo u nas v statnej je problem umiestnit aj trojrocnych,nieto este dvojrocnych
@mnamkacik juuj ale nám to uteká 😂 moja je zblaznena do Máši tak jej chceme navlecky a rozmýšľam že jej zadovazim hlboký kočík aby mohla so mnou po vonku kocikovat ale nechcem moc hračiek lebo na Vianoce podostavala všetko možné a polovica je schovaná v skrini lebo to len rozhadzovala ... A zbožňuje balóny tak som každému povedala že keď ku chcú potešiť nech jej donesú balón 😂 zúbky? Nás bantuju chýbajú nám ešte 3 päťky tento týždeň nás skolila prvý krát choroba a skončili sme prvý krát s antibiotikami 😔 pre Adelusku mám už prihlášku do škôlky vypisanu čakám kedy bude zápis u nás len je otázne či mi ju zoberú keďže som doma s Adamkom ☺️ s prababkou a sesternicou hrali pexeso 😂😂
@mnamkacik
@nikussska123 Lukas zase miluje auticka,ma ich tolko,ze az 😂😂 aj s nimi spi,aj chodi vsade von,proste stale drzi v ruke nejake auticko 😊
Inak teraz zacal mat akesi hamblive obdobie,vsetkych sa boji,je len na mne nalepeny,ani v detskom kutiku sa nikde nechce hrat,ak tam nie je sam...tak som mu teraz zaplatila dvojmesacny kurz cvicenia pre deticky,kam budeme aj s kamoskou a jej malym chodit kazdu stredu,tak snad sa trosku "socializuje"
Este stale nic nerozprava,ani len mama,no proste nic,iba par zviratiek vie napodobnit...vsetko rozumie,no nerozprava
A do skolky ho dam najskor v troch rokoch,bo u nas neberu ani niektore trojrocne,pretoze je nedostatok miesta...
@stanka2612 starsi tiez bojkotoval, kopal reval ani za boha nesadol, ale potom dva tyzdne pred 2 narodeninami sadol som mu pustala videaa vycural sa, potom uz pochopil.Matusko ten sadol aj skor ale mal to ako zabavu😁 tak prislo obdobie ked nechcel vobec, musel mat naladu aby som ho posadila. A pred tyzdnom si tak behal holy a zrazu sadol sam 😁 ja ze odpadnem 😁
Škôlka pohoda to sa vobec nebojim riaditelka u hovorila ze strasne vela deti ide do skoly 66 co su takmer 3 triedy tak potrebuju deti. Tu vo velkom sarisi nieje problem 😊 matko tiez isiel kef mal 2,5 roka, tak teraz mi pojde jeden do skolky a jeden do skoly, leti ten cas

@nikussska123 no takže sa mam na co tešiť..ja malu planujem odstahovat do izbicky teraz,tak som zvedavá ako to bude znasat...aj som rozmyslala nad tou satkou,ale v tomto som akosi mimo..poradis akú?