icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

18lula4
15. nov 2017

@mnamkacik so vstavanim? 😀

margarita
15. nov 2017

@kjuta
ja zatial iba starsich surodencov 🙂 ale nase marcovciatko veru este nie, on obsedi na nocniku len ked sa sam rozhodne, ze si vobec sadne, a to na max. 4 sekundy, to iste na velky zachod, zacnem s tym asi na jar, ibazeby spolupracoval skor, ale realne to nevidim...

mnamkacik
16. nov 2017

@kjuta my ano

mnamkacik
16. nov 2017

@18lula4 nie nie, cicky bolia strašne ,bolia a ani dotknúť dr mi povedal že sa mám stiahnuť....😢

18lula4
16. nov 2017

@mnamkacik ooooch ☹ tak skore uzdravenie

beaa
16. nov 2017

Ahojte ja som tu už dávno nebola som nakukla... To vám teda závidím že máte niektoré odplienkovane.. Mne sa statočne bráni už cikal do nočníka aj na veľkú šiel ale teraz sa zaťal... No nechce ani za svet 😒 inak už dávnejšie nekojim ani ja ako som zistila ze som tehu.. Držte sa 😉

kjuta
16. nov 2017

@margarita ja tiež až na jar plánujem.Nočník používame.

nikussska123
20. dec 2017

Ahojte maminky 😘 tak moja Adeluška takto krásne kocikuje svojho braska 😉 je to celkom fuška keď som s nimi sama cez deň pokým príde priateľ z roboty 😅 ale verím že bude lepšie keď trošku drobček povyrastie 🙏

stanka2612
20. dec 2017

@nikussska123 krasna foto 😊 dufam,ze aj k nam coskoro doleti druhy bocian 💜urcite je to fuska,no aj krasny pocit...a neboj,ked budu vacsi,bude to lepsie,budu sa spolu hrat (alebo bit? 😀)

nikussska123
20. dec 2017

@stanka2612 dakujeme 😉 tak silno držím palce nech ten bocian nájde rýchlo smer 😉 veru je najviac ma trápi že sa tak už nevenujem Adelke ako predtým ☹ na to obdobie sa teším a dúfam.ze sa budú hrať aj keď isto bitky budú ako by to bolo 😅

stanka2612
20. dec 2017

@nikussska123 veru,nech trafi,Lukasovi by sme chceli dat surodenca a je mi jedno ci braceka alebo sestricku...berieme vsetko,len nech k nam bublinka pride 😉💜

nikussska123
20. dec 2017

@stanka2612 je to krásne 😘 zas mať takého drobceka ❤

skarabubu
29. dec 2017

Ahojky kočky strašně dlouho som tu nebola. Malý je už delší dobu zdravý, takže se máme super. Vystraja riadno,ale dcerka Bola horší. Pyta se už na serblik ale máme stále nehody, protože pyta ked už cika,ale kaka pěkně do serblika až na to nestíhani dobihat včas.

18lula4
7. jan 2018

Ahojte dievcata a deticky. Dufam, ze ste v tomto povianocnom obdobi naladeni na tu spravnu notu, ze ste vykrocili pravou nohou vpred napriec Novemu roku a tymto vam chcem aj popriat hlavne vela, vela zdravicka vam aj drobcom....👪👨‍👩‍👧❤no a teraz trosku k teme 🙃poradte mi, ako mam malu odmlieckovat😁kojime sa povacsine 2x. Rano-vecer. Niekedy aj v noci 1x ak sa zobudi. Mliecko pyta sama hlavne teda v noci a rano. Inak fungujeme na normalnej strave. Skusala som jej dat aj kravske mliecko plnotucne.(konkretne krupicovu kasu som jej urobila taku redsiu do flasky) No to len trosku, potom nechcela. Mam kupit sunar ci co poradite? A aky???

stanka2612
7. jan 2018

@18lula4 Luci,ja ked som ukoncovala kojenie,tak som malemu namiestoc cicika ponuklal flasu s UM.Vyskusala som viac znaciek,nechcel ani jednu,ani za svet...tak som ponukla kravske plnotucne a hned po nom chnapol,zachutilo mu,no chcel aj cicku...tak som ju natierala octom,skusil raz,druhy a potom uz nechcel ani za nic 😊 na mlieko si zvykol a flasku pije pred spanim dodnes...drzim palce 👍
A tiez prajem vsetko dobre 😘

pahu
7. jan 2018

@18lula4 ja som dávala nutrilon... lenže najbližšie k MM je vraj ten svetlomodrý sunar. Oskymu chutilo však úplne všetko.
Síce si pýtal prsko, ake povedala som mu že už tam nič nie je..viac krát...

lenadka
7. jan 2018

@18lula4 skús jej dať to kravské čisté nie kašu. Môj bol odstavení pil Sunar a teraz na striedačku s kravskym už mu robím slabé kakavko pol čajovej lyžičky do 150 ml. V poslednej dobe mlieko úplne ignoruje a len ráno vypije cca 150 ml Sunaru. Predtým nadránom okolo piatej Sunar a okolo siedmej kakako. O ôsmej raňajky. Teraz mi to kakao vráti 🤔 že nechce. Nevadí. Myslím že je to len obdobie také.

18lula4
7. jan 2018

@stanka2612
@pahu
@lenadka dakujem dievcata, velmi dobre napady
Vyskusam 🙂

18lula4
7. jan 2018

@stanka2612 inak Stanka, dobry napad s tym octom. Pravdu povediac este som to nepocula. A co sa tyka UM, tak presne pre toto by som chcela tomu predist. Nechcem nakupit 3-4-5...UM ked mi to nebude pit
Co s tym potom urobim?😐kolko ti vypije toho mliecka pred spanim?

18lula4
7. jan 2018

A este 1 otazocka..ak sa vam v noci deti zobudia, utekate hriat mliecko asi ze?

lenadka
7. jan 2018

@18lula4 nie 😊 už prespí noc, ale na začiatku som večer prevarila vodu do termosky, počkala kým trochu ochladne potom naliala aby mala cca 45-50 stupňov ona ešte trochu vychladne. Do fľaše som rovno dala počet odmeriek podľa návodu na UM a v noci len zaliala a pretrepala vo fľaši. Mala som pri sebe aj fľašu studenej vody ak by sa zobudil skôr a voda v termoske bola ešte moc teplá. To som vliala polovicu, pretrepala ak sa mi zdalo horúce doplnila som studenú. Zvyčajne sa ale nebudil skôr ako o tretej a to dovtedy voda v termoske ochladla na akurát teplotu. Dnes už nalievam večer skoro vrelu lebo sa budí až ráno cca 6:30-7:30 a to je voda už LTT.

18lula4
7. jan 2018

@lenadka ahaa takto.

stanka2612
7. jan 2018

@18lula4 tak 200ml pred spanim a uz prespi celu noc...no zo zaciatku som raz za noc mlieko ohrievala,lebonpytal,ale uz nie,uz spi celu noc

pahu
7. jan 2018

Aj Osky prespí celú noc. Ráno dostane na raňajy už kašu. A na večeru normálne papá, takže už žiadne mlieko.
Ale tirž som mala pred tým v termoske pripravenú...
Držím palce, ale deti to zvládnu. To mne bolo za kojením viac smutno 😂

gloria13
7. jan 2018

@nikussska123 gratulujem k syncekovi..ako to zvladas? Adelka ma kolko? Ja mam termin teraz v marci cca 8-meho,takze budem mat rozdiel 2rocky aj cca dva tyzdne medzi nimi..som zvedava ako to zvladnem...

nikussska123
7. jan 2018

@gloria13 dakujem krásne 😘 no úprimne prvé dni doma zabijak pokiaľ sme si našli nejaký systém ... Keď je priateľ v robote väčšinou mám drobca v šatke aby som sa mohla venovať Adelke.. tá je strašneeee živá keď sa nudi robí zlobu ..malý mi zaspáva len na fitlopte alebo v šatke pošli si aj v kocari ..také že zaspí na ciciku alebo v postieľke neexistuje 😏 dúfam že sa to časom zmení dotoho nás bantuju kolíky to je pre mňa niečo nové lebo Adelka nemala s tým problém ... Medzi Adelkou a drobcom je rozdiel 20 mesiacov ... Našťastie Adelka už spáva od septembra vo svojej izbičke a vďaka Bohu prespí celú noc ináč by som padla asi dole hubou... Verím že keď budú starší to bude oveľa lepšie tak ako verím že každým dňom bude lepšie a lepšie 😉 isto sa nudiť nebudeš 😉😘 veľa šťastia a síl prajem ❤️

18lula4
7. jan 2018

@lenadka nemohla som sa rozpisat😃 tak az teraz...super postup fakt👍👍👍a este sa chcem opytat ak skusim ten sunar alebo kravske mliecko kolko mam dat ml? Asi menej, resp.tolko kolko vypije a postupne pridavat? Ono ked som jej dala tu krupicu vo flasi, najskor schuti zacala a potom ju striaslo. Tak som zobrala lyzicu a tak jej davala ale potom ju uz natiahlo😝

18lula4
7. jan 2018

@pahu no asi tak nejak😂akoze je mi to aj luto ju oberat o to, ale je toho uz aj na mna moc a predsa je to uz baba!!kus baby😎 ona zje fakt vsetko a este aj mlieko??🙈

lenadka
7. jan 2018

@18lula4 najskôr som dávala menej tak 90-120 ml a najviac 150 ml veď ono je to tak, že chceme aby v noci nepili nič. Takže nočné som znižovala až na 60 ml ale ranné a večerné som dala cca 150 ml. Ale on viac nevypil, ak by vypil ráno 250 ml tak mu ich kludne urobím. A vieš čo mne kašu, puding, jogurt doteraz nezje, napína ho s toho. A občas mu ponúknem či si to nerozmyslel, ale zatiaľ nie 😌 a to jogurt jedine tie v sklez Lidla mi voľakedy zjedol už ani tento nechce. Ostatné spapa hlavne polievky ľúbi aj mäso a zeleninu to nie je problém. Len to mlieko málo a mliečne výrobky takmer vôbec.

18lula4
8. jan 2018

@lenadka mne praveze zje ktorykolvek jogurt a ta polievocka-hovadzia, slepacia to sa ode zabit za tym hehe. To snad lubi kazde dietatko 😂no dobre, skusim nieco vymysliet s tym mlieckom. Dakujem za tipy a rady 😘