icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

clovek123
2. aug 2016

@castor tak ja uz na nevolnost skusam vsetko co sa da a vyzera ze aj zacina zaberat. Poradili mi citronovu sumienku hned pijem aj tu penu ale neskutocne sa mi ulavuje dnes uz skusim aj trosku nieco zjest

nivea777
2. aug 2016

@14nunu10 pisala si,ze lepsie by ti bolo keby si o nieco lahsia..kolko vazis ak smiem vediet?

14nunu10
2. aug 2016

@nivea777 vies co takto pred rokom som mala 177cm a 57 kg teraz 77 kg ...😱

nivea777
2. aug 2016

@14nunu10 to mas este dobre,na svoju vysku..ja zatial chudnem..ale som zvedava ako budem vyzerat a kolko priberiem pocas

14nunu10
2. aug 2016

@nivea777 a ty koľko vazis a merias?

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
14nunu10
2. aug 2016

@majamat sila,ja salámy a mäsové výrobky nemôžem ani cítiť😷ja dnes ráno škoricove hniezdo som si kúpila a bryndzu

14nunu10
2. aug 2016

@majamat neboj po pôrode budeme opäť pracovať na svojich kileckach a budeme stihle

clovek123
2. aug 2016

@majamat viem ze su tam umele sladila nemienim to dako dlhodobo brat ale uz som nic nemohla do seba dostat tak dufam ze to pominie co skoro. Uz ma aj strasne zaludik bolel a tlak mi pada 60/40 uz len cakam kde ma zlozi.

clovek123
2. aug 2016

@majamat ja mam 166 a 58kg

majamat
Autor odpoveď zmazal
nivea777
2. aug 2016

@majamat ty mas kolko kg?

nivea777
2. aug 2016

@14nunu10 ja mam 173 a 63kg :(

clovek123
2. aug 2016

@majamat ja som za posledny rok schudla 10kg jednym cvikom a pitim zeleneho caju jeela som uplne normalne este aj o pol noci cokolady

chelka
2. aug 2016

@majamat skusali sne ci sa nam podari otehotniet.vyslovro na prvy sup.ale uz sme on prisli.tak to malo byt.co uz

chelka
2. aug 2016

@castor bolo to mimomaternicove.zobrali mi pravy vajickovod..beriem to celkom v pohode.otehotniet sa da aj s jednym.len sa budem trosku bat aby sa to nezopakovalo :(

14nunu10
2. aug 2016

@clovek123 to je čo za zázračný cvik ? 😯toto ma zaujíma

@nivea777 csss ty máš super postavu teda ☺☺☺

@majamat a možno budeš prekvapená,viac pohybu bude pri babatku,kocikovania...a teda mne idú riadne na chuť mliečne výrobky syry,jogurty,bryndza,parenica ale neudena,zakysanky ,acidka ...mäso vôbec a tiež menej solim,všetko sa mi zdá strašne slané 😀
Inak dnes som zistila ze aj naj kamoska je tehu a termín ma koncom januára,tak budeme spolu kocikovat sme sa dnes nasmiali 😇😇
Dnes som varila zemiaky fazulkovy privarok na sladkokyslo s fasirkami..mňam až na tu fasirku 😷

kubinca
2. aug 2016

@14nunu10 ja mam teraz 173cm a 77kg a s postavou som bola konecne spokojna po dlhych rokoch , pri prvej dcerke som zacinala s 83kg, pri druhom 87kg.... pribrala som 11 a potom 13kg.... dufam ze teraz vela nepriberiem, nech nemusim potom vela zhadzovať, mna sa tie kila strasne držia ://

kubinca
2. aug 2016

@clovek123 ten cvik potom sj mna zaujiiiima :D

14nunu10
2. aug 2016

@kubinca no je to na figu keď sa ,začína už s vyššou váhou..neboj aj na mne sa kilá držia a musím sa fakt nadriet a doslova skoro nezrat aby som bola stihla..proste postavu tvrdo vypracovať žiadna genetika ..

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
ciernypes
2. aug 2016

@14nunu10 bryndza .makke syry .by sa nemali jest v teotenstve.

14nunu10
2. aug 2016

@majamat ja som tiez na orbitreku a posilňovaním sem tam bežiaci pás a vibracna plosina /vo fitku/ len orbitrek a činky mám doma ,schudla 42 kg sama cvicievala som po dlhých zimných večeroch ..potom zas nabehnem na osvedčený systém ...a teda ja tiež musím mäso variť denne kvôli deťom a mm 😁

14nunu10
2. aug 2016

@ciernypes ja viem,snažím sa ju obmedzovať ale keď musíš tak musíš..Veď nie celú zjesť 😁hádam to bude ok

ajana1
2. aug 2016

@14nunu10 kup z pasterizovaneho mlieka a tu vklude mozes 🙂 Kebyze sme nemali jest vsetko co sa popise na internete tak sme o suchom chlebe a vode.

14nunu10
2. aug 2016

@majamat myslíš? Pri prvom som pred tehu vážila 63 kg a do pôrodu som mala 70 kg z nemocnice som sa vrátila 64 kg a rok som kojila a 10 kg pribrala ..a pri ďalších sa to len nalepovalo a nalepovalo,najviac som pribrala pri štvrtom dieťati pri dievčatku 14 kg..ale zase krátko som kojila tak som nestihla pribrat,mliecko v troch mesiacoch odišlo...uvidíme čo toto nové do života prinesie 😎

14nunu10
2. aug 2016

@ajana1 áno pravdu máš,kamosky si vybehli aj na sushi občas aj na pizzu s plesnivym syrom....Veď raz za čas a v malom množstve to nemôže ublížiť...😉😉😉