Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@clovek123 to je čo za zázračný cvik ? 😯toto ma zaujíma
@nivea777 csss ty máš super postavu teda ☺☺☺
@majamat a možno budeš prekvapená,viac pohybu bude pri babatku,kocikovania...a teda mne idú riadne na chuť mliečne výrobky syry,jogurty,bryndza,parenica ale neudena,zakysanky ,acidka ...mäso vôbec a tiež menej solim,všetko sa mi zdá strašne slané 😀
Inak dnes som zistila ze aj naj kamoska je tehu a termín ma koncom januára,tak budeme spolu kocikovat sme sa dnes nasmiali 😇😇
Dnes som varila zemiaky fazulkovy privarok na sladkokyslo s fasirkami..mňam až na tu fasirku 😷
@14nunu10 ja mam teraz 173cm a 77kg a s postavou som bola konecne spokojna po dlhych rokoch , pri prvej dcerke som zacinala s 83kg, pri druhom 87kg.... pribrala som 11 a potom 13kg.... dufam ze teraz vela nepriberiem, nech nemusim potom vela zhadzovať, mna sa tie kila strasne držia ://
@majamat ja som tiez na orbitreku a posilňovaním sem tam bežiaci pás a vibracna plosina /vo fitku/ len orbitrek a činky mám doma ,schudla 42 kg sama cvicievala som po dlhých zimných večeroch ..potom zas nabehnem na osvedčený systém ...a teda ja tiež musím mäso variť denne kvôli deťom a mm 😁
@majamat myslíš? Pri prvom som pred tehu vážila 63 kg a do pôrodu som mala 70 kg z nemocnice som sa vrátila 64 kg a rok som kojila a 10 kg pribrala ..a pri ďalších sa to len nalepovalo a nalepovalo,najviac som pribrala pri štvrtom dieťati pri dievčatku 14 kg..ale zase krátko som kojila tak som nestihla pribrat,mliecko v troch mesiacoch odišlo...uvidíme čo toto nové do života prinesie 😎

@castor tak ja uz na nevolnost skusam vsetko co sa da a vyzera ze aj zacina zaberat. Poradili mi citronovu sumienku hned pijem aj tu penu ale neskutocne sa mi ulavuje dnes uz skusim aj trosku nieco zjest