Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@majamat fiha...je toho dost.. ale aspon,ze vysetria,co treba... aj sa za nieco plati alebo to ide z poistky? ja by som napr chcela ist aj na 3D a to viem,ze cca 50 €sa plati..partner to nejak neschvaluje,ze naco sak ho uvidim ked sa narodi.. podla neho to je v tom bruchu skarede a na fotke to vyzera zle :D chlap...
@nivea777 jaj a okolo 12.tt sa robí sijove prejasnenie, zisťuje sa NT hodnota a prítomnosť nosovej kostičky. Pomáha to odhaliť down syndróm. To je vlastne prvý skríning. Výsledky z neho + tripple testy z krvi, kt. sa robí Okolo 16.tt pomáhajú okrem down syndrómu odhaliť aj razstep a zabi ma, ale nespomeniem si teraz na to tretie.. Okolo 20.tt sa robí 2 . skríning a ultrazvuk. Vtedy sa kontroluje babo komplet.. Mozog, srdce, obličky, kosti.. Všetko.. Bude to taky dlhší ultrazvuk. Medzi 24.-28.tt sa robí test s cukrovou vodou na odhalenie tehu cukrovky. Okolo 30. tt sa robí tretí skríningovy ultrazvuk. Skontrolujú bábo a prietoky. V druhom tehu ma poslali aj na 4.skrining na konci 34.tt.
Kontroly u lekarky cca raz do mesiaca. Ak je nejaký problém, každé 2 týždne. Posledný mesiac potom každý týždeň, ale už v nemocnici.
@majamat
@asemilka ja velmi rada absolvujem vsetky vysetrenia,ktore budu potrebne.. chcem aby moje malinke bolo zdrave a aby som vedela vsetko o jeho stave..len najhorsie je,ze mi chlap odchadza na 3 mesiace prec a vrati sa az po 15.11 a v tom case by som mala byt 20tt+5..takze pomaly vsetky vysetrenia si musim obehat sama bez jeho pomoci.. a pekne busom..
@asemilka nemozes ich nechat mame alebo svokre? mne je len luto, ze neuvidi so mnou ultrazvuky a tak.. o ten bus mi az tak nejde,aj ked cim dlhsie budem tehotna tym vacsie brucho,tym tazsie saa mi bude cestovat busom,nastastie mam velmi dobrych ludi okolo seba,ktori by so mnou islikeby mi velmi treba.. napr tato ide so mnou na prvu poradnu.. este o tom doma nevedia,ale poprosila som ho ci nepojde so mnou k lekarovi,ze idem len na kontroluje a potom potrebujem zaniest do prace lebo do mojej prace chodia busy len 2 za den.. a to 5:20 a 6:45 :D je zlaty a ide.teda dufam ze pojde
@nivea777 nemôžem.. Muž robí.. Koncom septembra konci v robote a v októbri ide do novej.. Najmladšia sestra robí, stredná sestra pred 4 mesiacmi zomrela.. Mamina s ocom v robote.. Svokra zomrela pred necelým mesiacom.. A žila 250 km od nás.. Kamošky idú od septembra do roboty.. Možno občas suseda.. Ak nebude mať deti choré.. No bude ešte veselo..
Ja idem v pondelok so synom k dokymu bo idem hneď ráno na krv a potom s ním na chirurgiu vyberať stichy z brady.vezmem mu tablet a bude sa hrať.
Baby otazka..predvcerom som bola na pohotovosti s krvacanim, nasadili mi ascorutin a dicynone. Uz nekrvacam, len vecer badam jemne hnede spinenie. Mam bolesti v podbrusku, nie krce, len bolesti. Cakam dvojicky, bude to tym ze sa maternica roztahuje dvojmo? 🙂
Nie, prve babo som potratila koncom 3 mesiaca. Len sa asi prilis sledujem, som doma, v posteli, nohy hore.
@majamat jooj diky, taka podpora mi padne vhod 🙂 len ma vystrasilo to spinenie, ale zas mam kludovy rezim, vsetky potrebne lieky. Tak to nechame na toho hore 🙂 pevne verime, ze vsetko dopadne co najlepsie 🙂
Baby ,mali ste niektora žltý výtok ? Teraz som si to všimla na nohavičkách ,že čo to znamená
Ahojte zienky 😊 pridavam sa do skupiny, nakolko mam tiez termin pôrodu v marci 2017 😉 vidim, ze tu spolu zdielate rôzne radosti aj starosti, co je uzasne 😊
@anonymka666 vitaj drahá😎😎😎
@14nunu10 No hellou 😎😁😀😊😉