icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

ajana1
7. aug 2016

@14nunu10 Inak aj mas tolko nadcasov co si ich nevyberies ako dovolenku a potom zacnes pn-ku pripadne v medziobdobi ked skoncis matersku a zacnes rodicovsku v takom pripadne ti to vlastne budu musiet preplatit

majamat
Autor odpoveď zmazal
nivea777
7. aug 2016

@majamat
@14nunu10 pfu baby to riadne kociky pozerate :D ja som sice o dost mladsia ale paci sa mi klasika

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
nivea777
7. aug 2016

@majamat taketo nieco

monilik
7. aug 2016

Ja mám tento kočík po dvoch chalanoch vyzerá ako nový až na rucku ktorá sa trochu olupuje nedám naň dopustiť.trojkombinacia plus taska plus plastenka a sieťka proti hmyzu za 360eur

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
hiwatari
7. aug 2016

zdravim ;) tak aj ja sa k vam pridam a dufam ze aj ostanem nakolko sa vyskytol problem s krvacanim (timto zdravim @clovek123). ja som uz absolvovala aj pohotovost v 5+6tt a doktor ma moc nepotesil. interakcia srdca este nebola a o 2 tyzdne kontrola ci sa to ujalo alebo nie :( mna skor ale trapi jeho reakcia na to ze mam slaby krvavy vytok. citujem: "ak je tam krvacanie hned na zaciatku, znamena to ze tam bude geneticka chyba. A vtedy sa s tym telo vysporiada tym, ze to vypudi. Niekedy je to dost skoro a nie je potrebne ani cistenie." Nemozem koli tomu uz ani spavat :(

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
nivea777
7. aug 2016

@majamat ja nechcem presne henten ale taky styl hlbokej vanicky..nepacia sa mi tie vseliake super moderne,kde nie je ani rukovat ale taky kruh jak na paletovom voziku :D..urcite chcem ist kuk do obchodov a vyskusat si ich..kupovat este nejdemr..asi az po novom roku..niet sa kam ponahlat

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
nivea777
7. aug 2016

@hiwatari ja som vcera bola na pohotovosti tiez v 6tt+0 a este plod nebolo vidiet.len vacok kde sa babo vyvija...
@majamat dufam ze ked pojdem ja k dr tak tam uz bude nieco vidiet..v 7tt+4

hiwatari
7. aug 2016

@majamat jj dakujem za povzbudenie, ved uzž mam precitaneho celeho kona ohladom tohoto problemu 🙂 nechcem sa tym stresovat, ale ked odzneli slova ko geneticka chyba nie je mi vsetko jedno. ved dufam ze bude vsetko ok.

nivea777
7. aug 2016

@majamat moj chce kupit na bazari aj kocik aj postielku..ja by som brala aj po svagrinej kocik..mali velmi pekny..uvidime co poriesime

hiwatari
7. aug 2016

@nivea777 no ja musim pockat do 18.8. to je ale neskutocne daleko hlavne ked neviem na com som :/

14nunu10
7. aug 2016

@majamat nie hak,však niečo iné
.No ako chceš ja ta neodhovaram je to na tebe samozrejme 😎

14nunu10
7. aug 2016

@ajana1 vrchná mi dovolenku teraz nedá keďže nemajú náhradu za mňa

hiwatari
7. aug 2016

:D tiez kukate kociky vo velkom? ja ze len ja som taky blazon. ja rozmyslam ze zoberem cez bazar. vela ludi predava nepouzivany kocik. ja som tiez predala po 7 mesiacoch nakolko sportova cast bola neprakticka

majamat
Autor odpoveď zmazal
14nunu10
7. aug 2016

@majamat na tom kociku fialovom mi vadia maličké predné kolesá a keďže to ešte bude sneh teda aspoň tú na orave to by ani nešlo

nivea777
7. aug 2016

@hiwatari ja idem 16.8 na prvu poradnu ku svojmu gyn..som zvedava ci tam uz nieco bude vidno

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
14nunu10
7. aug 2016

@hiwatari to ubehne hlavne sa nestresuj,nepripustaj si nič zlé ...bude dobre ..debil dr takto nastrasit tehulku 😨😬

hiwatari
7. aug 2016

@majamat no ja som mala novy a predala som za dobru cenu. ale ked si zvazim ze niekto kocikuje ani nie 3 mesiace a predava aj o 100€ lacnejsie tak preco nie. Kamoska tiez kupila novy maly jej v nom bol 5x aj to len po ulici presli a isli naspat domov co tak vrestal. odlozila ze bude pre druhe a teraz ma kocik 3,5 roka a z 320€ ma hodnotu 70€. preto riesim kupit a potom ked budeme v sporttovom predat. sportovy mam kupeny a je to nemecka kvalita tak ten budem pouzivat.

14nunu10
7. aug 2016

@majamat každý kočík niečo ma super a niečo úplne od veci....No máme dosť času hádam niečo nájdeme dovtedy 😎