Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
zdravim ;) tak aj ja sa k vam pridam a dufam ze aj ostanem nakolko sa vyskytol problem s krvacanim (timto zdravim @clovek123). ja som uz absolvovala aj pohotovost v 5+6tt a doktor ma moc nepotesil. interakcia srdca este nebola a o 2 tyzdne kontrola ci sa to ujalo alebo nie :( mna skor ale trapi jeho reakcia na to ze mam slaby krvavy vytok. citujem: "ak je tam krvacanie hned na zaciatku, znamena to ze tam bude geneticka chyba. A vtedy sa s tym telo vysporiada tym, ze to vypudi. Niekedy je to dost skoro a nie je potrebne ani cistenie." Nemozem koli tomu uz ani spavat :(
@majamat ja nechcem presne henten ale taky styl hlbokej vanicky..nepacia sa mi tie vseliake super moderne,kde nie je ani rukovat ale taky kruh jak na paletovom voziku :D..urcite chcem ist kuk do obchodov a vyskusat si ich..kupovat este nejdemr..asi az po novom roku..niet sa kam ponahlat
:D tiez kukate kociky vo velkom? ja ze len ja som taky blazon. ja rozmyslam ze zoberem cez bazar. vela ludi predava nepouzivany kocik. ja som tiez predala po 7 mesiacoch nakolko sportova cast bola neprakticka
@majamat no ja som mala novy a predala som za dobru cenu. ale ked si zvazim ze niekto kocikuje ani nie 3 mesiace a predava aj o 100€ lacnejsie tak preco nie. Kamoska tiez kupila novy maly jej v nom bol 5x aj to len po ulici presli a isli naspat domov co tak vrestal. odlozila ze bude pre druhe a teraz ma kocik 3,5 roka a z 320€ ma hodnotu 70€. preto riesim kupit a potom ked budeme v sporttovom predat. sportovy mam kupeny a je to nemecka kvalita tak ten budem pouzivat.

@14nunu10 Inak aj mas tolko nadcasov co si ich nevyberies ako dovolenku a potom zacnes pn-ku pripadne v medziobdobi ked skoncis matersku a zacnes rodicovsku v takom pripadne ti to vlastne budu musiet preplatit