Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@clovek123 ja keby ze sa mám brať prísne po 4 deťoch tak si už dávno hodím slučku 😁kŕčové žily,vlasy bez života,strie po celom tele,telo zničené z naberania a rapidneho chudnutia,herpesy čo sa mi každé ročné obdobie vyhadzuje,celulitida hádam aj na päte,cicky vyťahané....atď atď....😁😁😁ale ľúbim sa darovala som krásne nové životy a mne sa už na starosť neoplatí trápiť nad sebou a byť prísna ...ono sa to vekom úplne zmení ..a nieje to priorita č 1 ...aspoň u mňa 😁ale chápem ta v určitej miere a ak to je v tebe už tak si proste taká ..hlavné buďme spokojne so sebou aj so životom 😚😚😎
Inak dobrú nocku prajem 😎som uuuplne ale že totálne úplne K.O 🚾 📴
@nivea777 no vy to mate na zaciatok naozaj tazke, ale neboj to date. Ja ani nebudem spominat na nase zaciatky v Nemecku. Ja som, ale presvedcena, ze laska hory prenasa. Takze drzim palce a naozaj sa vsetko samo nejako vyriesi ❤
@majamat ja sa neviem odhadnut na mesiac, ale tiez som o plochom brusku mohla snivat...takze tiez sa dostavam do formy 😉 gula je tiez forma 😁
@ajana1 nepoznam tu chorobu, asi som dost mimo tu medzi vami...ale mas krasnu aj postavu aj tvar...kazda z nas si vzdy nieco najde 😉
@nivea777 ja som do svojej druhej prace musela dokladovat presne ako ty...v prvej je manzel sefom tak si nepytal potvrdenia 😁😁😁
@ajana1 tresla som na zadok, nabila si pistalu a roztala palec z boku....ale chvalabohu je vsetko tip-top
@ajana1 no moja mamca pribrala len 11 kg...nechaj ma aspon dufat...a za dvoch nejem ani nahodou...mm uz dojeda aj po mne 😐
@14nunu10 ❤❤❤
Nech vsetky zeny ktore uz nezvratia osud maju silu lubit sa. Ja urcite budem bojovat aspon trosku, nemyslim, ze porodom sa to uz konci, ale priority sa zmenia to je iste, ved uz teraz su ine a to maju nase babatka mozno 2cm 😉
Napisala si to ale dokonale
@petkovamiruska poslem ti fotku pred a po make how 😄 Len nechcem aby si nocne mory mavala
Takto som vyzerala ked som otehotnela
@majamat
@clovek123 ja to beriem dost tragicky, ale babatko som si zelala najviac na svete, moji rodicia su rozvedeni, mam uplne dokonaleho muza a jeho rodicia maju prikladne manzelstvo ( hadky, zvada na dennom poriadku, ale ta laska je neuveritelna ) nechcem to popisovat ruzovo, ale beriem si z nich ako manzelov, ale aj osobnosti priklad...a jedine po com som uplne tuzila je mat rodinu...som este aj rak takze to cele na mna posobi, preto neriesim nejako kila...budem ich riesit po porode, ale mam hrozu z toho ze by som mohla na vahe vidiet 7...viem, ze mnohe bojujete s inymi cislami, ale kazda mame aj inu pociatocnu vahu...moj ideal bol 47kg 😁 tie sa ale za poslednych 5 rokov zmenili a vazila som 59...bojim sa ze priberiem 30 kg, ale najprv budem dbat na dietatko a potom ak budem zvladat tak budem cvicit...
@ajana1 salenka 😉 nocne mory...nehovor hluposti
@clovek123 vy provokaterky stihlucke 😉 si vas vytlacim na zrkadlo po porode ako motivaciu 😁
@petkovamiruska teraz tie kila ani ja moc nebudem riesit urcite az po porode
@majamat vyzerala si krasne a presne tak krasne vyzeras aj teraz ❤
@clovek123 cize potom zakladame novu motivacnu skupinu??? 😉
@petkovamiruska vytlac si tu druhu, ta uz taka dobra nie je. 😀
a dakujem. teraz fakt nevyzeram dobre. teraz riesit kila ani nemozeme. nie je na vyber. ja som v tomto uz dost pesimisticka, kedze sa mi za 5r schudnut nepodarilo.
@majamat pekne si sa nazvala, ze torta 😁 chutnucka xixi
No ano s
@clovek123 ta porovnavat nemozeme, ale to ani mna a ani kopa z nas sa nemoze priblizit jej telu, ale je to podstatne? Sama si pisala, ze mozes byt rada ze zijes...neopustaj sa, lub sa, ale aj pre seba nieco rob...zas nemusime na vsetko kaslat, ale ak to aj napriek snahe nejde tak je to proste tak 😉

@majamat ja mam tiez kamaratku co na 155 cm a pribrala pocas druheho tehu na 90 kil a teraz ju pomaly ani nevidno. vsetkeho si treba dopriat ale s mierou