icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

nivea777
3. nov 2016

@hateria ja nemam skoro nic.. 9 body,1 pyzamo a 2 deky.. jaj a 2 plienky latkove

14nunu10
3. nov 2016

@nivea777 ja tiež body,košielky,dupacky,jednu ciapocku,5 latkových plienok a tri deky ..jednu velku a dve male ..inak nic este

ajana1
3. nov 2016

@slavka299 neries a kup si ked Sa ti nieco paci. Len nechod do extremov a kupuj si aj vacsie velkosti

kormelia11
3. nov 2016

@slavka299 ja som pri dcerke mala uz v 1trimestri kopec oblecenia nakupeneho a v 22tt uz aj kociar

hateria
3. nov 2016

@nivea777 ja som sa bala a aj bojim predcasneho porodu, takze aj preto som sa poponahlala, som rada ked som pripravena na vsetko. Baby ak mate zdrave tehu a v pohode fungujete,tak je to asi ok ked nemate vela nakupene, ja lezim takmer cele tehu. A neviem si predstavit,zeby som v 8. alebo 9.mesiaci pobehovala niekde po obchodoch. Teraz mam "vybeh" tak raz za mesiac na hodinku. Ale zase poviem uprimne, zena doma cele tehotenstvo co ma robit? 😀 😀 😀

katka577
3. nov 2016

No ja som v nemom úžase z vašich nákupov dievcence 🙂 Ja nemám vôbec nič, ale ozaj ze nič. Žiadne body, deku, svetrik...proste nič. Nejako si dávam načas 🙂

14nunu10
3. nov 2016

@hateria tak to t nezavidim,ja som dnes komplet celý byt dala do pucu,ani zrnko prachu u mna nenajdes 😀 a potom som odbehla ku mame na druhý koniec dediny aspon na dve hodiny lebo by ma piclo doma asi .. 😀

14nunu10
3. nov 2016

@katka577 však ked maš manny kupis vsetko hned a naraz 😀 😀 😀 😀

hateria
3. nov 2016

@14nunu10 jaj hovor mi nieco, prve mesiace som preplakala doma zavreta v spalni 😒 teraz to uz tak tragicky neberiem, zvykla som si. Ale tento tyzden sme mali robosov na dome a to si mala vidiet ake som mala nervy, vsade spina, prach, bordel. Ma trhalo chytit vysavac. Nastastie mam dobreho manzelika,tak aspon tak chlapsky uprace 😀 ale tak len chodim za nim a ukazujem mu co robi zle 😀 😀 😀

kubinca
3. nov 2016

@14nunu10 ja som tiez dnes chytila upratovaciu maniu, kupelna a zachod su tip top, a od nudy uz chytam nutkanie si trochu nabytok zrekonštruovať, mam jedalensky stol, stolicky, gauc a dve kresielka cca 50 rocne, keď sme da sťahovali tak sme to len latkou novou potiahli, ale chcela by som to drevo vybrusit a natriet :D inak ma tiez ide doma picnut...

ajana1
3. nov 2016

Inak baby pozeram akurat na lidl stranke a od pondelka maju krasne drevene hracky v predaji pte trochu starsie deti za super ceny

kubinca
3. nov 2016

a nakupovanie... ja sa zatial nekupila nic, dostala som jednu supravu a 3 body... ale na povale mam kopu veci po malom, len sa musim hecnut to ist potriedit a zistiť co treba dokupit, ale to budu ozaj drobnosti 🙂 skor bude problem to niekam poukladat, bo uz teraz nemame miesto :D

kubinca
3. nov 2016

@ajana1 tiez uz som to obzerala, nas uz ma tie drevene kolajnice, vlacik a autíčka z min roku, ale asi mi ešte dokupime, ten sa s tym stale hra 🙂

hateria
3. nov 2016

@ajana1 hej pozerala som tiez na tie hracky. Len my v rodine mame decka,ktore su zvyknute na moderne elektro hracky 😠 nechapem, teraz coraz menej deticiek sa hrava s takymi obycajnymi. Potom sa cudujeme,ze preco nemaju vyvinutu motoriku a maju problem v prvych rocnikoch v skole...Ale pc ovladaju takmer lepsie ako ich rodicia 😀

ajana1
3. nov 2016

@kubinca ja idem urcite kupit tu balansovu hru a som rada Ze sim pozrela lebo som mala vyhliadnutu za 15 Eur. Inak dreveny vlacik je u nas tiez velky hit a Uz sme malemu kupili velky set na Vianoce

14nunu10
3. nov 2016

@kubinca neviem čo to bol dnes za deň ale častejšie by takýto upratovaci ošiaľ mohol nastať 😁

ajana1
3. nov 2016

@hateria Tak to u nas nehrozi aspon zatial. Ziadny tablet doma nemame a Na telefone nema dovolene sa hrat. Vsetky hracky co podostava idu vyberom a co neprejde je posunute dalej 😉 Ani nahodou nemienim mat z domu hrackastvo lebo aj tak Sa hrava iba s par hrackami

14nunu10
3. nov 2016

@hateria v tom máš pravdu 😑 ja si pamätám ako som pri deťoch zháňala klasické drevené kocky a vieš čo? Obrovský problém bol zohnať,išlo ma poraziť z tých umelin obtiahnutych nalepkami a akože kocky ...😈 to boli neznicitelne hračky,ja nedám dopustiť na ne,len su dost drahé oproti týmto čínskym jednorazovkam

kubinca
3. nov 2016

@14nunu10 ved mne uz sa aj v noci snivalo o tom ako tu kupelnu drhnem :D som sparovacku kartacikom drhla a peroxidom bielila... chlap uz na mna zazera ze zahniezdujem, skrinu som minule tak vyukladala ze sa bal tricko vytiahnut aby mi to nepokazil :D ale uz mam vsetky skrine, spajzu, kuchynu vydrhnute, tak ma tie nabytky nutkaju, najblizsie ideme hodiny vyrobiť a servitkovat 🙂
a s hrackami u nas to iste, tiez som drevene zhanala 🙂 teraz su obaja maniaci do lega, u babky maju tu klasicku chevu este po nas, jedina hracka s ktorou sa tam hravaju 🙂

nivea777
3. nov 2016

@kubinca ked vsetko upraces,mozes prist ku mne :D

14nunu10
3. nov 2016

@kubinca tak to si riadna detailistka 😁😁😁😁😁😁 no ja by som kadečo robila v posledné dni,hoc aj bielila,už dnes som pokukovala po stenách v detskej 😁

ajana1
3. nov 2016

@kubinca neprides aj ku nam? Mna to uhniezdovanie este obchadza 😀

katka577
3. nov 2016

Jej babenky, keby som mala toľko času, aby som mohla takto vsetko drhnut...Mna ta moja práca tak unavuje... A to ranné vstávanie, hrôza a des, každý den o 5.30 a kým zaspim, je aj polnoc...😳

14nunu10
3. nov 2016

@katka577 a to čo tak dries moja,však na PN nechceš ísť?

kubinca
3. nov 2016

@14nunu10 o tom bieleni ani nevrav, to ma tiez trha, tiez detsku, ta je komplet pokreslena, ten nas Picasso vsetky steny v dome obisiel,ale detska to najviac schytala.... a ci mi dnes kreslo v obyvacke ruzom nepocarbal, uz neviem co s tym chalaniskom robit, vrr...

katka577
3. nov 2016

@14nunu10 ešte musím podokoncovat spisy, nechcem to nechať kolegom na krku...

kubinca
3. nov 2016

@nivea777
@ajana1 oki spisujem poradovnik... ;) len mame velku chalupu tak sa môžem u nas dlho realizovat :D este pivnice sa nedostali k slovu :P

kubinca
3. nov 2016

@katka577 fu tak to ozaj vela dries, rychlo dokoncit čo treba a potom uz doma uhniezdovat ;)

katka577
3. nov 2016

@kubinca no budem musieť...

hateria
3. nov 2016

@ajana1 spravny pristup, nie som proti tabletu, ved nech idu s dobou ale zeby cele hodiny sedeli za tym,tak to nie...zeby sa mi dieta nenapapalo bez toho zeby malo v ruke telefon alebo zapnutu telku...ja mam na toto hrozne nervy, potom deti jedia aj hodinu a aj tak sa v tom len hrabu...
@14nunu10 chystam sa tiez nakupit skor klasicke hracky, ja som vyrastala v dome na dedine a mala som jednu velku babiku a neskor par barbie. A nasi mi nechceli ani kupit dalsie,ze na co, nech si vazim tie co mam. A mam ich doteraz odlozene 🙂 a aj v skatuliach saty co som pre ne sila, som na to hrda a tesim sa ked raz budeme mat dievcatko ako jej to ukazem. sice ma asi posle do certa s tym ale aspon pre moje potesenie to stoji za to 😀 😀 😀