Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@slavciatko 80eur? My za3d 50 plus fotka 8eur a co ste si tam este davali ja tiez cakam na 30tt my mame snuru okolo krku 😖 😔 tak sa velmi velmi bojim
@rica1 priplatok za vikend 20€
@slavciatko a jasne 🙂
@slavciatko no tak to som ja zvedava ci nam da video keby som skor vedel tak by som isla na 3D do myslavi tam bola kamoska bola spokojna a dostali tam a vela fotky aj video ale uz som bola objednana ked mi to povedala a nie kazda zena ide aj na tretie 3D
Bany mavate aj by ze par dni male kope o zavod a niektore dni menej?
Prosím vás, dostali ste taký grafik z uzv? My sme s manželom nechceli vedieť pohlavie, no potom manžel omylom prečítal, údaj sex na uzv. A teraz nevieme, či je to moje pohlavie ako pacientky alebo babatka.
Ahojte baby prosim vas co si mozem dat ked ma nieco ustiplo na nohu mam to aj opuchnute a neviem co by som si nato dala 😊
@bonboniera15 ano aj mne tak...🙂 teraz si vsimam,ze najviac kope od 11-stej vecer :D , ked chcem spat
@bonboniera15 ano, aj ja to mam tak, ze niektore dni kopka vkuse a ine zas menej 🙂
baby čo si dávate ak vás páli zaha len ja uz neviem čo by som si dala skúšala som škodu bikarnonu suchý chlieb a veľa co mi poradili.a neviem či sa môže v tehotenstve calcid ze to je na zahu
@lenkamarcisin aj ja pojdem len na to druhé v 30tt, vtedy uz vysetrenie stojí 30euro ale zas 20 alebo 25 bude stat video tak nás to vyjde rovnako 80 spolu, ako teraz, ale kašleme na to veď len toto jedno máme zatiaľ 😀
@slavciatko no asi tak nejako je to dost penazi ale stoji to zato je to urcite lepsie ako na ginde. zajtra ideme na poradnu tak sa neviem dockat dufam ze tam bude druha dr ktora je viac aktivnejsia
@monca2332 tak mne jedna poradila na kyseliny ze sa mam napit mlieka ja som to este neskusala ale ked budem msiet tak vyskusam ked to tebe pomoze tak daj vediet 😉
ahojte baby..ja som momentálne v 22 tt a termín pôrodu mám 10.11.2016
@bonboniera15 tá je kraaasna 🙂 super 🙂

@zuzuzuzka no keby bol chlapec bol by 7 juraj v pokoleni po mojom...ja som chcela barborku alw moj povedal ze mam pekne meno, a ze je to vytúžené bábätko tak bude po mamine 🙂