icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

bonboniera15
4. júl 2016

@zuzuzuzka no keby bol chlapec bol by 7 juraj v pokoleni po mojom...ja som chcela barborku alw moj povedal ze mam pekne meno, a ze je to vytúžené bábätko tak bude po mamine 🙂

rica1
4. júl 2016

@slavciatko 80eur? My za3d 50 plus fotka 8eur a co ste si tam este davali ja tiez cakam na 30tt my mame snuru okolo krku 😖 😔 tak sa velmi velmi bojim

slavciatko
5. júl 2016

@rica1 priplatok za vikend 20€

rica1
5. júl 2016

@slavciatko a jasne 🙂

lenkamarcisin
5. júl 2016

@slavciatko no tak to som ja zvedava ci nam da video keby som skor vedel tak by som isla na 3D do myslavi tam bola kamoska bola spokojna a dostali tam a vela fotky aj video ale uz som bola objednana ked mi to povedala a nie kazda zena ide aj na tretie 3D

bonboniera15
5. júl 2016

Bany mavate aj by ze par dni male kope o zavod a niektore dni menej?

pibza
5. júl 2016

Prosím vás, dostali ste taký grafik z uzv? My sme s manželom nechceli vedieť pohlavie, no potom manžel omylom prečítal, údaj sex na uzv. A teraz nevieme, či je to moje pohlavie ako pacientky alebo babatka.

monca2332
5. júl 2016

Ahojte baby prosim vas co si mozem dat ked ma nieco ustiplo na nohu mam to aj opuchnute a neviem co by som si nato dala 😊

zuzuzuzka
autor
5. júl 2016

@bonboniera15 ano aj mne tak...🙂 teraz si vsimam,ze najviac kope od 11-stej vecer :D , ked chcem spat

zuzuzuzka
autor
5. júl 2016

@monca2332 nejake aloe vera nemas doma? Alebo tymianovy krem

sonia33
5. júl 2016

@pibza No Tvoje pohlavie by tam asi zbytocne pisali nie...? 🙂 Ale ja nikde nemam napisane pohlavie dietata aj ked nam ho potvrdili podla dr.na 100%.

monca2332
5. júl 2016

@zuzuzuzka nie nemam nic take doma

pibza
5. júl 2016

@sonia33 noooo keby tam bolo male tak je jasné, že to neni moje, ale je tam female a hore je že info o pacientovi a ja teraz nevieeeem 😂😂😂 to je horšie ako keby nám tam nic nedal. Povedal, že on to pohlavie videl. Tak preto sme takí, že podľa nás videl pipika.

teress
5. júl 2016

@monca2332 aj mna dneska uštipol ovad ☹ keby nestačilo ked sme odchádzali tak si po deke a po mojom prste vykračoval kliešť..hned som ho striasla a muž ho odpratal..ja už budem asi doma radšej zavretá

monca2332
5. júl 2016

@teress ja neviem co ma ustiplo iba syn mi hovoril že mi tečie krv a teraz večer mi to opuchlo

sonia33
5. júl 2016

@pibza Radsej treba na to zabudnut a tvarit sa ze ste nic nevideli,nepoculi 🙂 🙂

teress
5. júl 2016

@monca2332 ovad ma vašinou také bolavé velké stípance, muž mal pred týždnom a mizne mu to konečne, ja som si na to dala dezinfekciu a trocha fenistilu

monca2332
5. júl 2016

@teress ja som si to nastriekala detolom a fenistel sa môže v tehotenstve?

teress
5. júl 2016

@monca2332 volala som na infekcne povedali že v malom lokalnom množstve možem

monca2332
5. júl 2016

@teress tak si to idem natrieť

gabccia
5. júl 2016

@bonboniera15 ano, aj ja to mam tak, ze niektore dni kopka vkuse a ine zas menej 🙂

monca2332
5. júl 2016

baby čo si dávate ak vás páli zaha len ja uz neviem čo by som si dala skúšala som škodu bikarnonu suchý chlieb a veľa co mi poradili.a neviem či sa môže v tehotenstve calcid ze to je na zahu

bonboniera15
6. júl 2016

@zuzuzuzka @gabccia tak som kludnejsie bo par dni vystrajalo a teraz po 3d je leniva nechcw sa jej moc

slavciatko
6. júl 2016

@lenkamarcisin aj ja pojdem len na to druhé v 30tt, vtedy uz vysetrenie stojí 30euro ale zas 20 alebo 25 bude stat video tak nás to vyjde rovnako 80 spolu, ako teraz, ale kašleme na to veď len toto jedno máme zatiaľ 😀

lenkamarcisin
6. júl 2016

@slavciatko no asi tak nejako je to dost penazi ale stoji to zato je to urcite lepsie ako na ginde. zajtra ideme na poradnu tak sa neviem dockat dufam ze tam bude druha dr ktora je viac aktivnejsia

lenkamarcisin
6. júl 2016

@monca2332 tak mne jedna poradila na kyseliny ze sa mam napit mlieka ja som to este neskusala ale ked budem msiet tak vyskusam ked to tebe pomoze tak daj vediet 😉

bobolok
6. júl 2016

ahojte baby..ja som momentálne v 22 tt a termín pôrodu mám 10.11.2016

pusy6
6. júl 2016

@bobolok ahoj ja mam termín 9.11. Takze sme na tom podobne
Uz viete čo čakáte

bonboniera15
6. júl 2016

Idem sa vam pochváliť , dnes som sa trochu bavkala a malej som si čiapočku urobila 🙂

romana128
6. júl 2016

@bonboniera15 tá je kraaasna 🙂 super 🙂