Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@bonboniera15 ani mne nechutí, na jogurtoch,nanukoch a ovocí som vacsinou 😀 ale tak snažím sa 🙂
@ninkababika neries ci je velke alebo male.. hlavne, ze babo je v poriadku.. kazda sme ina.. mne zas hovoria, ze mam malicke, ale vsetko je v poriadku tak to neriesim a som aj rada, ze nie je velke 😀
tak baby, dnes sme boli na 3D + morfo utz.. chvalabohu,vsetko je na 1*, sme v poriadku a budeme mat chlapceka.. priatel asi ani spat nebude z tolkej radosti 😀
boli sme v KE-Myslava,dr.Juhas, mozem len a len odporucat vsetkymi desiatimi,uzasny dr. ,srandovny bol,pohodovy,ludsky, vsetko vysvetlil ochotne..nas malicky bol strasne aktivny, ze lekar ani nestihal za nim, aby vsetko pomeral 😀 inak krasny zazitok, mame fotky a videa na USB 🙂
@gabccia aj ste platili? Ja si chystam 100vku minim. na sobotu ku Grochalovi
@slavciatko platili sme 40€ komplet za vsetko..
ved to je najhorsie ked tlaci na mechur.dnes ma tlacil na jednu stranu ani chodit som nevedela.mi na 3D ideme az 21,7, uz sa neviem dockat,je to sice neskor ale aspon uz bude velky.nam povedal ze na 91 percent je to chlapec ale teraz uz budeme vediet na 100 percnet aj ked mne je to jedno hlavne nech je zdrave
Fakt sa mi zda ze zatial všetky oktobrovk ,novembrovky budu mat chlapcov ja sa dozviem v nedelu tak sa teším...i led cele okolie tvrdí ze chlapcek mozno motyka vystreli a bude dievča...i led to je jedno hlavne nech je zdrave 😊
ved ja som to uz pisala ze sa rodia sami chlapci toho roku a hovori sa ze bude vojna ked je plodny rok na chlapcou 😒
@bonboniera15 mne zas skoro vsetci tipovali dievca a nakoniec je chlapcek..
@lenkamarcisin tak snad to nie je pravdiva predpoved 😕
Tak ja som asi výnimka 😉všetci mi vraveli,že chlapec a nakoniec to bude vraj dievčatko 😘
@gabccia tak ja si myslím že to sú len babské reči že jedna baba povedala
@lenkamarcisin sami chlapci? U nas same dievcata tento rok, kazda znama ma dievca😅 tak sme radi ze to trochu vyrovname😄
Taktiež čakám bábätko v novembri, konkrétne 5.11 🙂
Juj baby tak dnes idem na to 3D , velmi sa teším dufam ze je všetko v poriadku....ide som nou aj moj ,bude to jeho premiéra....večer vam dam vedieť ako sme dopadli a co čakáme
Tak babule čakáme slečnu 😊 malú Simonku, všetko ke v poriadku ma 500 gramov akurat je 6 dni pozadu oproti termínu ale ze do 10 dni je to normalne, tak som šťastná prestastna akurat ze je nižšie ale inak všetko ok
@bonboniera15 super ;))) dievcatka su naj 🙂 pre chlapca si mala ake meno prichystane?
@zuzuzuzka Juraj po tatovi 🙂 akurat som kukala ze dr mi zle napisala posl. Mens. Takze mala je len den po zadu...no a mala bude po mne ,🙂
@bonboniera15 v ktorom si presne tyzdni a dni? lebo my sme boli na to 3D v 21tt 6d. a mali sme 426g.. tak ci to nie je malo, ked vy mate 500g.. ale nic nevravel lekar..
@gabccia no 22 +3 dni , nemá presne 500 to som zaokruhlila ma nejakyvh 470g , ked ti nepovedal nic tak ke to ok....a tabuliek sa netreba držať
@slavciatko tak potom sa naši chlapci stretnú S vašimi kočkami 😉
@bonboniera15
@gabccia
@lenkamarcisin
ahojte 🙂 ja som bola v sobotu v Martine u Grochála, moja dr. mi tiež tvrdila že je menšie o dva týždne ako by malo byť a podľa neho pekne vychádza na 22+1 ako som akurát v sobotu bola, a máme 513g +-75g čo je asi celkom dosť nakoľko som pozerala tabuľky a v tomto týždni deti nemajú ani 500g 😀 tak neviem čo ta moja dr vidí na tom sone 😀 Grochál je úplná topka medzi doktormi na SK takže mu verím všetko čo mi povie a všetko v poriadku, morfo na 1*, máme ukážkové bábo 🙂 no a bude Samko 😎 maminkin chlapček 😀
@slavciatko no to mas presne ako ja....mne vravela ze o 6 dni je pozadu, a ze aj vahovo je malá....a včera mi dr. Tholt zas jednotka u nas na orave povedal ze je všetko v poriadku zr je tam rozdiel len jeden den, a vahovp 470 g akurát ze je trošku nižšie položená celkovo. Ale ze sa isto posunie
@slavciatko ano grochal je topka tak ked on povie ze je ok tak je ok 🙂 ja k nemu chodim
@slavciatko ja sa uz neviem dokcat kedy pojdeme na 3D (21,7) mi ideme ku Dankovcikovy u nas v KE tiez som s nim spokojna aj ked sa viac plati ako v Myslave hlavne je ze nas neodbabre.ja som dnes 22+1 tak som zvedava aky bude rozdiel medzi babami
@bonboniera15 sranda, Juraja som mala aj ja pre chlapca 🙂) velmi pekne meno.
@lenkamarcisin no ved my sme tam tiez nechali 80€ a to sme este nemali video. Ze nabuduce v 30tt to da spolu lebo teraz malo hlavicku v placente vopchatu tak by to bolo aj tak nic moc.

Ahoj dievčatá dcéra má kiahne a som v 22tt. Bola som s ňou prvé 2 dní ako jej to prepuklo a je u starkej mala som ich síce už ale neviete či tam môže biť ešte riziko na dieťa?niekto mi povie že sa mám od malej izolovať a niekto zas že to nič pokiaľ som ich už mala nechápem tomu už vôbec