icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

bobolok
6. júl 2016

Pusy6 malo by to byt dievcatko

bonboniera15
6. júl 2016

@romana128 ďakujem , aspon si skracujem cas na PN 😂

bonboniera15
7. júl 2016

Babule ktora ste uz boli na teste na cukrovku? Ze ci sa mozem rabo najesť ci nie....a kolko ste nejedlo sladkw predtym? Staci mi hadam jeden den..

slavciatko
7. júl 2016

@bobolok 10.11 je narodena moja sestra a dokonca si na ten isty datum porodila aj syna😄 takze oslavuju spolu 😄

dominikav123
7. júl 2016

@bonboniera15 nesmie sa ani jesť ani pit

romana128
7. júl 2016

Sladke a ovocie by sa nemalo večer jesť 🙂

slavciatko
7. júl 2016

@bonboniera15 ráno nejesť, piť možete veď by ste odpadli ale iba čistú vodu, večer nejesť sladké, ani ovocie, ja som nejedla sladké asi celý deň pred ale stačí po 17tej ale neni problém jeden deň vydržať bez sladkého 😉

slavciatko
7. júl 2016

@bonboniera15 noo tak to nám možete všetkým postupne upliesť zimné čiapočky 😀

bonboniera15
7. júl 2016

@slavciatko s napisom novembrovky :D nemusis mi vykat 😆, ved to som chcela vedieť ze ako to vßastne je...u dr sa potom čaká 2 hodiny ze?

slavciatko
7. júl 2016

@bonboniera15 heh tak to by boli pre nás ale ešte aj pre bábatká 😀 áno, cca 2hodiny to trvá, treba si niečo vziať na prebavenie ale mne to ubehlo rýchlo, ráno ma hneď zobrala pichla do prsta, vypila som vodu, čakala hodinu, potom zas pichla do prsta zas som čakala hodinu a potom zas pichla do prsta a bolo 🙂

romana128
7. júl 2016

@bonboniera15 mozete aj odist z čakárne medzi tym ale netreba to riskovat keďže by vam mohlo ostat zle

bonboniera15
7. júl 2016

@slavciatko este ze ma v čakárni tv 😆😀 a výsledky si mala ok? Som zvedava lebo mi dost sladke chutí hadam budem ok...kks nasa mala presne vie kedy tato odide do roboty, ked ma rannu sme pravidelnw o 6 hore ako nahle odide uz aj mna budi :D

pusy6
7. júl 2016

@bonboniera15 My máme podobne, akonáhle sa tato vráti z práce a prehovorí k brušku okamžite je hore a začne sa diskotéka aby sa ukázalo ako sa vie pekne hýbať v brušku a to nehovorím keď je v telke futbal. To na spánok môžem zabudnúť. 😝 😅 😅

slavciatko
7. júl 2016

@bonboniera15 výsledky neviem nakoľko mi dr aj dala skorej ten test lebo ma dovolenku dva týždne takže ja až na budúci štvrtok idem do poradne po troch týždňoch tak budem vedieť. Ale ja nestresujem nemyslím si že by mal byť problém. Ja vstávam celé tehu od 4,30, 5,30 ako kedy, niekedy aj od 3tej by som bola schopná byť aktívna čo sa mi nechce byť v posteli :D priatelovi ráno robím raňajky do práce okolo 6,30 a potom už som len hore do večera.

zuzuzuzka
autor
7. júl 2016

Baby, ked Vas boli brucho, tak ako? Mna tak ako keby na kramy. Je to ok?

bobolok
7. júl 2016

@slavciatko to je krasne ze oslavuju spolu 🙂

bobolok
7. júl 2016

@zuzuzuzka mna skor pycha v bruchu ako boli..ale ked obcas boli tak je to ako na kramy

monca2332
7. júl 2016

Baby dnes som bola na sono a dr mi povedal ze ma v hlavicke nieco zvecene ale mi to povedal po latinsky tak som si to nezapämetala ale chcem sa spytat ci ste o niecom takomto nepoculi lebo mi povedal ze si nemam robit s toho nic ze to nieje vazne ale aj tak sa bojim a dnes mi oznamil ze cakame DIEVCATKO sa vsetci tesime na nu a hlavne nas maly 😊

bonboniera15
7. júl 2016

@slavciatko no ja tak skoro len ked ma rannu a mala vystraja...aha no som zvedava hadam budu ok tie výsledky....@pusy no veru je to zábava, len sranda ze sa rozhybe ako zavre dvere na Byte kwd odchadza...a na twn hlas občas aj nasa reaguje

lenkamarcisin
7. júl 2016

@bonboniera15 super si sikulka 😀

lenkamarcisin
7. júl 2016

@zuzuzuzka tiez zvyknem mat take pocity ako keby som mala dostat menzes ale je to len taky chvilkovy pocit nemusis si stym robyt tazku hlavu keby to bolo nieco zle tak DR by ti ti povedal ja si myslim ze to suvisi stym ako rastie

lenkamarcisin
7. júl 2016

@bonboniera15 ahoj tak ja idem az na dalsi mesiac na cukor a pitala som sa co sa tika jedenia nesmie sa jest (uz sa na to tesim) neviem ako to vydrzim a co sa tyka sladke si myslim ze musis vydrzat viac ako jeden den

zuzuzuzka
autor
7. júl 2016

@lenkamarcisin ja teraz akurat rozmyslam, ci to niesu len vetry, resp.pokazene travenie. Lebo dnes mi to tak prislo, ze hej :/

michaelarabincakova92
8. júl 2016

No takze sme v 21 týždni a konečne cítim aj pohyby bola som na ultrazvuk a povedala ze to vyzerá ako chlapec takze neviem neviem,asi to bude prekvapenie kedže som mala pocit ze si nieje istá

michaelarabincakova92
8. júl 2016

@bonboniera15 mne bolo povedané deň predtým po 22 nic nejesť iba čistú vodu piť a idem o 9 rano

lenkamarcisin
8. júl 2016

@zuzuzuzka tela sa teraz sprava inac ako ked niesme tehotne ale ja zvyknem mat take cudne pocity v podbrusku ked sa nejdem vykakat takze asi to bude aj to 😒

bonboniera15
8. júl 2016

@lenkamarcisin to idea dosť neskoro ci? No vydrzala som to ale bolo mi zle ako konovi, hladna som bola a mala vystrajala po tom cukre...som bola rada ze som zasoferovala domov....hadam budu testy ok

bonboniera15
8. júl 2016

@zuzuzuzka ja to mam dnes...kŕče jak pri mrche, a ľavý vajecnik ma boli bud mala tlaci alebo vetry mam zastavene😤

bonboniera15
9. júl 2016

Ahoj baby tak nakoniec s mojich vetrov sa vyklul zapal močovych ciest kde ma musel moj chlap zaviesť na pohotovosť co som nemohla uz ani chodit, a taktiez ze sa im zda ze sa mi aj krcok zkratil....boze dufam ze tu nebudem dlho, nenavidim nemocnice😢

lenkamarcisin
9. júl 2016

@bonboniera15 no tak to asi ano mne pride ze mam vsetko tak trosku neskor ale ja niesom doktor aby som sa objednala 😖