Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@bonboniera15 jaaaj, skore uzdravenie prajem 🙂 a kde sa ti podarilo zapal chytit :-/
@bonboniera15 jaj,tak az tak?? Tak skore uzdravenie prajem. Mala si len tie bolesti??
Mne dnes asi od polnoci je zle. Cela som bez energie. Prehana ma. Nevladzem nic. Dobre, ze je dnes sobota a nemusim byt v praci.
@gabccia ja som ho mala uz na zaciatku tehotenstva a teraz zas...netuším kde som to chytila...oxh..ďakujem
@zuzuzuzka no ale take ze som nedokazala chodiť, ani ležať ani sedieť som prerevala celu noc...teraz som na infúzii ale nejak ze by to zabralo ani nie...uvidime zajtra
@bonboniera15 ja som tak na zaciatku mala mykozu a teraz mam pocit, ze ma to asi zas chyta ☹ som z tohho na nervy, lebo clovek sa chrani najviac ako vie, a aj tak nieco chyti..
@gabccia no mi niečo vrav, davam si pozor, ani na zimne nesedam a zas som to chytila...najhoršie je ze mam depky s nemocníc...pre mna to je ako za trest :/ ale ešte ze je maličká v poriadku
Ahojte baby uz som tu dlho nebola sono dopadlo super sme troska tazsie ako mame byt mali sme 559g a 29cm 🙂..a budeme mat dievcatkooo 😊😍❤
Zeny neviem ako Vam, ale mne uplne prestalo chutit jest posledne dva tri dni :/ schudla som 1kg. Akokeby sa mi vratili nevolnosti, ci co :(
@zuzuzuzka. Tak ja zatial cele tehotenstvo velmi nejem a zo zaciatku som musela brat lieky aby som nieco dala do seba...a ty mas mozno len docasny stav ze si schudla a nemas chut do jedla
@zuzuzuzka hlavne sa tým nestresuj. ja napr stále vraciam. takmer každý deň, niekedy aj dva krát do dňa. Moc teda ani nepriberám. Ale myslím, že horšie by bolo, keby som sa stresovala. To sú proste hormóny. Robia si s nami čo chcú. Najnovšie mi tečie krv z nosa. To že mi krvácali ďasná, na to som si už zvykla ale tá krv z nosa ma zaskočila. Ale ževraj aj to je úplne normálna vec.
@bonboniera15 jooooj dufam ze uz ste v poradecku doma, nemocnica nikomu nepristane a neprospieva ;) ale ked treba tak treba.
@zuzuzuzka ja som na tom podobne.. prestalo mi chutit jest, alebo aj ked som hladna tak ani neviem co jest, lebo na nic nemam chut.. alebo sa aj najem a je mi tazko.. no neviem uz co mam robit, co by lepsie bolo, ci sa najest ci nejest.. take stavy divne, ze daco strasne 😀
@pibza aj mne tesie krv z nosa, ale nie ze prudom, len ked fukam nos tak stale krv a ja to mam uz od zaciatku tehu a strasne sucho v nose, je to dost neprijemne :-/
@bobolok tak neviem, lebo aj ked nieco zjem pride mi zle. Nevraciam, ale je mi tazko a mam pocit nafuknuteho brucha.
@pibza to vazne este stale?? A ja sa tu stazujem. A tie dasna som si vsimla aj ja pri umyvani zubov :/ a z nosa mi sice krv netecie, ale rano stale vyfukam zaschnutu krv 🙂
@hankagirl ved ja som sa tiez tesila, ze mi uz chuti, na sladke som mala strasnu chut....a teraz nic. Najradsej by som nejedla nic.
Ahojte baby uz sme doma, preliecene...chcela som sa vas spýtať neviete niektorá co znamena PH okrajom DS?
Ahojte 😅 aj ja sa pripájam 😝
@lilienka39 vytaj 😉
no baby mna uz pekne zacinaju boliet krize hlavne lava strana hrozne ani na posteli som sa nevedela v noci otocit a male je take aktivne stale sa mrvi co ma velmi tesi 😀
@lenkamarcisin mne je najlepsie na chrbte i kwd viem zeby som nemala tak lezat spim na lavom boku ale kym zaspim mala kope do matraca :D len taky fukot :D a dneska je taka aktívna ze rozmyslam ci vobec stiha aj buvat cez den
@bonboniera15 na chrbte sa lezat moze kludne, ale radsej nelezat ked ti zacne byt zle...
@romana128 zatiaľ mi nikdy neprislo zle, akurat ma len kríže zacnu bolieť....teraz lezim vacsinu s nohami na vankusoch i ked je to obcas nepohodlne
@bonboniera15 no to aj ja tak a tiez uz neviem ako sa ulozit, lebo ked sa tam na bok tak malá zacne kopat, dám sa na druhý, to este viac zacne, dám sa na chrbát to uz je miernejsie a stale dokola :D
@romana128 no :D mna pred dvoma dnami pustili s nemocnice mala som zapal.moc.ciest a ako som doma nemôžem sa dojest a mala vystraja o sto dusu 🙂 najviac kope ked lezim na chrbte to sa aj tatinovi ukazuje ala je šikovna...aspoň vieme ze su ok ked si kopkaju...i led niekedy to kw riadne šialené 😂
@romana128 presne rovnako. Lezanie: Lavu stranu neznese, to je akurat tak sposob ako male zobudit a vyfasovat kopance, prava strana ako tak ok (so 4 kde kade vankusmi), ale vecerne kopky na dobru noc musia byt, chrbat par tyzdnov naj aj ked sa nema, posledny tyzden citim krize a zacli krce do noh. A ad tema krvi z nosa tiez uz par krat bolo, ale len po vysmrkani.
@romana128
@bonboniera15
@hankagirl
Ja som si v sobotu kupila v lidli vankus na lezanie na boku, to je perfektna vec, ani som nevedela ze to tam maju ale hned som ho zhabala za 12€, ako zadarmo, ci lezim na chrbte, na boku, da sa okolo neho omotat rukami nohami a najst super polohu, bude mi pomoc aj pri dojceni, priatel ho vola Karol a asi na neho ziarli ze sa objimam s nim miesto neho haha😂😄

@lenkamarcisin jaj tak a tak vsak dr vie do ktoreho týždňa ta ma vyšetrit ;)