Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
Baby mam taky problem pri otacani na posteli alebo sadani si na postel ma dost boli podbrusko aßebo ma pichne v oblasti pupka..a to nevrav ani o tom ze ked lezim na chrbte a zasmejem sa boli ma aj podbrusko aj okolo pupka...stretla ste sa niektora s tym?
@zuzuzuzka este nic, lebo poradnu mam az 12.augusta.. a po vysledky mi bol priatel a jemu nic nepovedala.. no si myslim, ze keby bolo nieco zle tak by mozno povedali..aj ked neviem no, lebo niektori lekari su fakt lahostajni a je im jedno.. tak cakam ked pojdem na poradnu, ze co mi povie moja gynekolog.
Dievčatá a vy nemate niektora vo svojom okolí ci doma deti staršie ako 10 rokov? Organizujem koncom augusta detský vedecký tábor ako moju dizertacku a mam este volne miesta tak hľadám záujemcov. Lebo úprimne, som z toho v mega veľkom strese a to mi teda teraz neprospieva. 😥
Hlasim sa aj ja. Termin 26.11., ale kedze su to dvojicky, tak je to orientacne..🙂 budu to chalani 🙂
Ahojte môžem sa k vám pridať🙂.Termín mám 11.11.2016
Ahojte tak uz sme aj mi po cukrovom teste vsetko mame ok akurat ze mam trosku nizsie zelezo ale ze nie az tak velmi tak som pokojnejsie a inac vankus mam aj ja je to super vecicka lebo mne sa lepsie spi ked som trosku naklonena dozadu tak sa onho opriem
Ahojte baby, ako sa máte? Nás čaká v pondelok glukózový test a v utorok ďaľšia poradňa. Malý si to v akvárku poriadne užíva kým má dosť miesta, teraz sme 24tt. Je tu niektorá z Nr alebo okolia?
@tutulka323 ja som priamo z NR 🙂
Ahoj zuzi a ako sa cítiš?
Ahojte baby....chcem sa opytat či aj Vam lekar na poradni meria bruško a zaznacuje na krivku v tehu knizke.
@tutulka323 Ahoj,momentalne som nachladena, takze nic moc, ale aspon, ze zvysok je OK...a stale len posedavam, som unavena....a ty?
Ja som doma lebo v 18tt som mala vysoký tlak, tak ma lekár hneď vypísal, že kľudový režim. Dlho som protestovala ale už som si zvykla, aj sa mi to upravilo😃A čo budete mať?
Aj ja som z nr
@tutulka323 a @kukulienka28 som rada, ze tu nie som sama z NR, mozno sa uvidime aj v porodnici.
Ja som dostala tiez tabletky, Magnerot a Duphaston, v 18 tt mi hrozila nemocnica kvoli maksiemu krcku ako by mal byt v danom tyzdni.
Drobec sa nechcel ukazat, tak cakam do 30 tt, ci sa prezradi 🙂 a vy?
@bobolok mne nic take nemeria..
@bobolok ano
@tutulka323 my cakame Samka😊

@pusy6 nepouživam, len si zhužvam paplón medzi nohy a tak spím