icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

vik_i
2. aug 2016

@pusy6 nepouživam, len si zhužvam paplón medzi nohy a tak spím

bobolok
2. aug 2016

@pusy6 ja ho pouzivam asi od 4 mesiaca a som velmi spokojna...naozaj je super a dobre sa mi na nom spi

pusy6
2. aug 2016

@bobolok a kde si si kupovala

zuzuzuzka
autor
2. aug 2016

@rica1 tiez som o tom pocula, ale lepsie sa mi spi na tom pravom boku 🙂 neviem preco. Aj tak sa v noci prevalujem,hore-dole. 🙂

@pusy6 a ten vankus mam aj ja 🙂 je to s nim ovela lepsie. Niekedy si dam este aj paplon medzi nohy, aby som ich mala este dalej od seba 🙂

bobolok
2. aug 2016

@pusy6 kupila som ho v detskom obchode

bonboniera15
2. aug 2016

Baby mam taky problem pri otacani na posteli alebo sadani si na postel ma dost boli podbrusko aßebo ma pichne v oblasti pupka..a to nevrav ani o tom ze ked lezim na chrbte a zasmejem sa boli ma aj podbrusko aj okolo pupka...stretla ste sa niektora s tym?

gabccia
2. aug 2016

@zuzuzuzka este nic, lebo poradnu mam az 12.augusta.. a po vysledky mi bol priatel a jemu nic nepovedala.. no si myslim, ze keby bolo nieco zle tak by mozno povedali..aj ked neviem no, lebo niektori lekari su fakt lahostajni a je im jedno.. tak cakam ked pojdem na poradnu, ze co mi povie moja gynekolog.

zuzuzuzka
autor
3. aug 2016

@gabccia 🙂 12.idem aj ja na poradnu. Zase mi maju brat krv rano, a idem uz aj na monitor 🙂 tak som zvedava.

pibza
3. aug 2016

Dievčatá a vy nemate niektora vo svojom okolí ci doma deti staršie ako 10 rokov? Organizujem koncom augusta detský vedecký tábor ako moju dizertacku a mam este volne miesta tak hľadám záujemcov. Lebo úprimne, som z toho v mega veľkom strese a to mi teda teraz neprospieva. 😥

pibza
3. aug 2016

@zuzuzuzka vankúš mi manžel kradne, že sa mu s nim super spí 😁

zuzuzuzka
autor
3. aug 2016

@pibza och tak to mne sa neopovazi :D aj tak ho mam stale medzi nohami, tak ziarli :D
Ale je super, lebo sa roztahujem po celej posteli a nic mi na to nepovie 🙂 odkedy mam ten vankus, tak neviem, kde konci moja polovica a zacina ta jeho

gabccia
3. aug 2016

@zuzuzuzka aj mne budu brat rano krv zase 😀 na protilatky, lebo mam Rh faktor minusovy.. a ten monitor to je co ako? o tom mne nic nehovorila..

zuzuzuzka
autor
3. aug 2016

@gabccia tak ja som ju pochopila, ze bude ozvy pocuvat??

gabccia
3. aug 2016

@zuzuzuzka jaaaj.. neviem no.. potom mi daj vediet, ze co to bolo 🙂

zuzuzuzka
autor
4. aug 2016

@gabccia oki 🙂

michellemi
6. aug 2016

Hlasim sa aj ja. Termin 26.11., ale kedze su to dvojicky, tak je to orientacne..🙂 budu to chalani 🙂

katusik666
6. aug 2016

Ahojte môžem sa k vám pridať🙂.Termín mám 11.11.2016

lenkamarcisin
10. aug 2016

Ahojte tak uz sme aj mi po cukrovom teste vsetko mame ok akurat ze mam trosku nizsie zelezo ale ze nie az tak velmi tak som pokojnejsie a inac vankus mam aj ja je to super vecicka lebo mne sa lepsie spi ked som trosku naklonena dozadu tak sa onho opriem

tutulka323
11. aug 2016

Ahojte baby, ako sa máte? Nás čaká v pondelok glukózový test a v utorok ďaľšia poradňa. Malý si to v akvárku poriadne užíva kým má dosť miesta, teraz sme 24tt. Je tu niektorá z Nr alebo okolia?

zuzkad85
11. aug 2016

@tutulka323 ja som priamo z NR 🙂

tutulka323
11. aug 2016

Ahoj zuzi a ako sa cítiš?

bobolok
11. aug 2016

Ahojte baby....chcem sa opytat či aj Vam lekar na poradni meria bruško a zaznacuje na krivku v tehu knizke.

pusy6
11. aug 2016

@bobolok mne teda nie ale ja by som to brala hned

zuzkad85
11. aug 2016

@tutulka323 Ahoj,momentalne som nachladena, takze nic moc, ale aspon, ze zvysok je OK...a stale len posedavam, som unavena....a ty?

tutulka323
11. aug 2016

Ja som doma lebo v 18tt som mala vysoký tlak, tak ma lekár hneď vypísal, že kľudový režim. Dlho som protestovala ale už som si zvykla, aj sa mi to upravilo😃A čo budete mať?

kukulienka28
11. aug 2016

Aj ja som z nr

zuzkad85
11. aug 2016

@tutulka323 a @kukulienka28 som rada, ze tu nie som sama z NR, mozno sa uvidime aj v porodnici.
Ja som dostala tiez tabletky, Magnerot a Duphaston, v 18 tt mi hrozila nemocnica kvoli maksiemu krcku ako by mal byt v danom tyzdni.
Drobec sa nechcel ukazat, tak cakam do 30 tt, ci sa prezradi 🙂 a vy?

michellemi
11. aug 2016

@bobolok mne nic take nemeria..

slavciatko
12. aug 2016

@bobolok ano

slavciatko
12. aug 2016

@tutulka323 my cakame Samka😊