icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

kozicka139
12. aug 2016

@michellemi ja mam termin 24.11 a tiez dvojicky 🙂

bobolok
12. aug 2016

@slavciatko a si v pohode na tej krivke..lebo ja dom pid krivkou a som dost nepokojna lebo lekar mi odmieta zmerať babo

slavciatko
12. aug 2016

@bobolok tak ja to vobec neriesim,ani sa v tom nevyznam, na to je doktorka 😀 keby daco nebolo dobre tak mi povie,ja len viem že mám menšie bruško ale nerieši to nejak, to je normálne

bobolok
12. aug 2016

@slavciatko no ja mam yiez mensie brusko....ale nemoze to znamenat ze babo bude mensie ked ani v bokoch som sa nejako neroztiahla

slavciatko
12. aug 2016

@bobolok myslím si že moje bude malé ale nech je veľké aké chce len nech je zdravé 🙂 a radšej budem rodiť 3kilové dieťa ako 4 😀

slavciatko
12. aug 2016

ja sa až tak neskúmam, pravidelne chodím k lekárovi, sleduje moje tehotenstvo, myslím že nemáme dovod na obavy, a tiež si dokážem priznať že u mňa obdobie tehotenstva rozhodne nie je najkrajším obdobím v mojom živote a ženy čo to tvrdia klamú 😀 skoro každá ma problémy, lezie jej všetko na nervy, len akoby sa báli sa to priznať 😀 povedala som o týchto pocitoch sestričke aj dr. a tie so mnou súhlasili, že áno, len 1 žena z 10 má možno také tehotenstvo že o ňom ani nevie

michellemi
12. aug 2016

@kozicka139 to faaakt? 🙂 my jednovajecnych chalanov 🙂

pibza
12. aug 2016

Ahojte, tak už aj mňa trápi pálenie záhy. Riešite to, či pretrpite tak ako ja? Bo ja nechcem lieky. Stačí mi magnézium na tie brutálne kŕče čo chytám do nôh.

kacka1804
12. aug 2016

@slavciatko presne ale taká mudrlantka čo tvrdí že tehotenstvo nie je choroba prd o tom vie a len mudruje a chodí do práce len kôli prachom aby mala pol roka vyššiu materskú súhlasím s tebou vecsinou si to každá odtrpi 😞

tutulka323
12. aug 2016

My čakáme chlapčeka, bude to naše prvé tak sa už nevieme dočkať 🙂

kozicka139
12. aug 2016

@michellemi veru ano ja dvojvajecne dievcata 🙂

lenkamarcisin
12. aug 2016

@bobolok nie mne nemeria to pocujem prvy krat. ja si ho sama doma meriam 😉

lenkamarcisin
12. aug 2016

@pibza ked mam kyseliny tak sa napijem mlieka,citala som ze ked sa tomu chceme vyhnut tak by sme mali jest po menej a castejsie ale ked doma len tak sedim tak sa napapam,ale sa my uz aj stalo ze ked som nebola najedena tak ma palila asi som dlho sedel a tlacilo ma ze mi az vysli kyseliny boh vie cele je to zahadou

michellemi
12. aug 2016

@pibza ja si davam maalox tbl., ale nastastie som tak 2x potrebovala. Inac fakt pomaha jest mensie mnozstva a za seba mozem povedat, ze pomaha ked si po jedle nelahnem.

nana88
12. aug 2016

Mám strach z pôrodu keďže jeden mám už za sebou no nie veľmi dobrými skúsenosťami...je tu ešte niekto taky kto to pociťuje rovnako?nejaká dobrá kniha o pôrode alebo niečo čo mi môže pomôcť prekonať to...dakujem za každý prispevok

krpeccukru
12. aug 2016

Ahojte viete mi poradit mate aj vy bolrsti krizov a v podbrusku sme v 7mesiaci vzdyto prejde ale niekedyvsu to hrozne tlaky v podbrusku.lekar mi doporucil magnerot no neviem necitim zmenu..diky

lenula57
13. aug 2016

@kacka1804 to mas pravdu mma uz dva mesiace boli neznesitelne kostrc krize krce mam v nohach..a svokra mne na to ze si to vymyslam aby som nemusela chodit do roboty..ze ona chodila aj ked mala rizikove..lenze nech porovna nase roboty..
@krpeccukru aj mna strasne bolia kruze a brucho ja si davam.na krize obycajnu lesanu a pomoze vzdy do pol hodky lebo mna to zacne boliet iba ked som v klude :-/..a brucho vzdy ked dojdem z roboty..

gabccia
13. aug 2016

@slavciatko uplne s tebou suhlasim.. ako je tehotenstvo pekne, pohyby babatka atd. ale urcite by som si ho vedela predstavit aj krajsie..a taktiez 5mes. by mi uplne stacilo.. teraz je to uz len trapenie a to este nie sme na konci 😄

kacka1804
13. aug 2016

@lenula57 no aj mne to príde niekedy že všetkým vadí že som tehotná a som na pn že na to sa nemarodi ale v prvom rade som sa dala na pn lebo som v septembri potratila tsk som nechcela už nič zanedbať a vôbec sa na to necítim chodiť do práce stačí mi povysávať dom a mám dosť ležím 2hodky a nech si myslí každý čo chce ja hľadím na svoje dieťa ackto tá ušetrí keď ty sama nie.

mirkab79
13. aug 2016

@kozicka139 ahojte, som rada ze su tu aj cakatelky dvojiciek 🙂 my cakame dve dievcatka, termin 7.11.ale ratam s oktobrom skor.

kozicka139
13. aug 2016

@mirkab79 no aj ja tak ratam ze to bude skor

bonboniera15
13. aug 2016

Ahojte baby 🙂 akp čítam nie som jedina s malym bruskom, s bolestami b podbrusku, o krizoch ani nevravim....akurat mi zacalo bruško tvrdnut castejsie... najlepsie ze mala.sa vrti nonstop, a vypuca sa tak ze niekedy my stvrdne cela cast kde sa vypuci 🙂

pibza
13. aug 2016

@bonboniera15 mne vie tak vystrčiť akoby nôžku či rucku a manžel ho hneď chytá.

bonboniera15
13. aug 2016

@pibza 🙂 ja som to ešte nezazila mne skor ritulu vytrca :D

lenula57
13. aug 2016

@kacka1804 to ano a hlavne moja svokra..poviem ze ma bolia krzi a uz sa len stazujem oni to nepochopia..ake ma zena tehu prve som mala bez problemov ale teraz to je strasne..

kacka1804
13. aug 2016

@lenula57 ono každé tehotenstvo je iné ani ja som tomu nechcela veriť kým neprežívam toto 😃 už vydržíme no nie kedy máš termín?

ewisam
13. aug 2016

Ale dievcata, ake utrpenie? 🙂 Ja mam este dve male sidla k tomu, chlapa stale v robote, zdravotne problemy a nato, ze ma nieco boli, ani nepomyslim 😀 nemam cas

lenula57
13. aug 2016

@kacka1804 ja mam 13.11. Az ale nejako to dobojujem ale ja uz fajkt neviem co s tymi krizami vsetko je fajn ale tie krize sak ani spat koly tomu nemozem ☹..a uz neviem co na to...
@ewisam ja mam jedno ktore je za troch 😀..chlapa robotu a este ako zlaty klincek svokru cize je to uplne super :-/..a ten spanok je strasny :-/..ale co prizem nejako ved musim 🙂

kacka1804
13. aug 2016

@ewisam aj ja mám jedno dieťa a chlapa ktorý chodí na turnusy tak sme vecsinou samé doma s malou no každý to prežíva inak

ewisam
14. aug 2016

@lenula57 @kacka1804 Dievcata, ja chapem, ale nakukla som do temy, reku povzbudim sa babenkami tesiacimi sa na drobcekov a kto vie, ci tu najdem mamicku tretorodicku. A tu len raz ma boli to, inokedy hento, hotova katastrofa a podobne...