Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@hankagirl ja si mzslim ze netreba stale pocuvat doktorov co rozpravaju keby sme mali vsetko co nam povedia a co sa docitame tak len sedime doma a nejeme policu jedal co je zakazane
No som v 33 týždni a váži 1556 zevraj 10 dni pozadu
Baby potrebujem poradiť. Kde ste kupovali detskú postieľku?
@pibza neboj sa,vsetko bude ok,ja som bola na scan v 22 tyzdni a povedali mi,ze synator je velmi maly 300g pod priemerom.A teraz v 30 tyzdni,ze boze,ake velke dieta,pozeram na lekarku a vravi,priemer je 1500g a on ma 1736🙂)
@haslerka31 nasa je potom priemer, lebo v 30tt +1 mala 1500 g, cize presne zodpoveda tomu tyzdnu a TP
Ahojte, mozem sa opytat, kedy vam vazili babatko? Ja som sa mojej gynekologicky pytala, ci mi vie povedat, kolko babatko cca vazi, lebo mi to este nikto nikdy nepovedal a ona povedala, ze sa to neda zmerat. Tak teraz nechapem, ze to vsetky viete.
ja som bola dnes na poradni+sono a som 32tt+4 a maly vazi 2043g a vraj je to v poriadku, ze uplne zodpoveda vahe tomu tyzdnu..
@mirka121212 to ti povie lekar, ked ti robi sono, normalne u gynekologicky, ked mi robila sono tak to vedela povedat
@pusy6 skús amal.sk ja mam odtiaľ..100% spokojnosť
No jak citam tue váhy tak to nase je fakt dajake malilinkate. Moje zlatinko snáď bude v pohode a je len proste po mne, proste malé.
@pibza vahy su len orientacne, ja by som sa tym az tak netrapila. Moji chalani 29+1 maju 1100g. A to mi Dr. povedal, ze mozu mat aj 1000 aj 1200g. Drzim palce
@pibza joj moja netrap sa moja mala b 29 tt 1200g zevraj ok....ja si uz radšej hlavu nelamem nad vahou ako baby spominali skoro vždy su väčšie ako dr povedia
podla mna stou vahou by ste si vobec nemali robyt starosti ako vam mozu zmerat presnu vahu babetka v bruchu to su len orientacne vahy mne ani raz nepovedala aku vahu ma.dnes sme boli na kontrole vsetko mame ok este aj gulky sme videli ako ich nazvala Dr.a je trosku vacsi ale ani som sa radsej nepitala koko nechcem sa dopredu stresovat ze bude tazky porod. 😉
Ja som bola dnes na poradni,od začiatku nám hovorila dr.že je o 2 týždne princezná väčšia...dnes ma opäť merala krajcirskym metrom😄od lonovej kosti po vrch maternice..spona-fundus 38 cm,a to som v 32 tt.,tak mi povedala,že je fakt veľká,že to už je "predporodne"brucho...😱
Caute baby.aj vy sa cítite že november nedohľadne a vy ako malý sloník?
ja som na tom podobne, ze sa citim, ze zachvilu sa rozpadnem asi 😒 v podstate ked si tak vezmem tak 51 dni do porodu mi nepride uz vela, ale mne sa to zda ako nekonecno.. dnes tak na mna prislo, ked som isla peso do mesta, ze brutalne ma zacali boliet krize a podbrusko, ze som myslela, ze ani nedojdem a do toho ma maly este kope pod rebrami a dost to boli, tak mne uz je miestami aj do placu 🙈 a to si ani nechcem predstavit, ze kazdym dnom to bude uz len tazsie a tazsie a potom zena ma mat este sily na porod.. no hruuuza
@gabccia pre mna je kazda chôdza boj...bolesť podbruska, vypucanie sa malej....a to nevravim o týchto horúčavach, plus cikpauzi každú chvíľu :D
Ja mám pocit niekedy že mi exploduje brucho tvrdé napete do toho malá v brušku robí gymnastiku😂 už nech to máme za sebou
Ja mám zatiaľ +8 kg ale hlavne preto, že stále vraciam. 😁 Akoze ja mám krásne tehu 🙂 ale kamosky má upokojujú, že to mám pre líniu dobre 😁 som zvedavá koľko bude výsledná váha plus. Ci sa ti nejak extrémne za tieto posledné dva mesiace nepohne.

@gabccia otocene si myslim ze je ale neviem ci je spravne to uvidime teraz v utorok na kontrole,a preco si myslim uz som to tu pisala lebo ked som ho pocuvala s odposluchom tak som pocula srdiecko na lavej strane a od 30 tt som ho pocula uz len dole v podbrusku.