icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

pusy6
14. sep 2016

@rica1
@bonboniera15 ďakujem baby hned to zmapujem.

kacka1804
14. sep 2016

@juriva och tie deti všetky rovnaké😂 keď som spomenula doktorovi ako má tlači strašne mi odpovedal"že no čo by ste čakali od dievčaťa"😂😂

bobolok
14. sep 2016

@juriva neboj vsetko bude dobre..ja som pri prvom tehotenstve pribrala neuveritelnych 21 kg..a po porode som mala zhon a islo to pekne dole

lenkamarcisin
18. sep 2016

@kacka1804 a ja som myslela ze to len ja lapam po dychu ked sedim alebo lezim mam to iste niekedy myslim ze sa ani nenadychnem tak som hned spokojnejsia ze niesom sama 😉

juriva
18. sep 2016

Ja mam pocit že viac sa mi tam natahuje ako kope....

kacka1804
19. sep 2016

@lenkamarcisin fucime ako lokomotíva😂 mňa viacej trápia ale tie hnusné pošvové varixy je to stále len horšie a horšie aj Detralex mi dal doktor ale viacej mi brucho rastie tak vytvára väčší tlak na spodok a len sa to zhoršuje nevieš čo by zabralo nepoznáš to náhodou?? boli má celí spodok už od 6.mesiaca ja neviem ako porodim cez takú bolesť.

kacka1804
19. sep 2016

@juriva no to roztahovanie bábätka v brušku je zaujímavé😂

lenkamarcisin
19. sep 2016

Je mi luto neviem ti poradit mne Dr nic nepredpisala a neboj sa potom budes citit kontrakcie to budu ine bolesti tak potom nebudes vnimat tie.Ja sa urcite nestresujem ani nerozmyslam aky bude porod,co ma prist pride a neminie nas to ved to uz za chvilu mame za sebou.My ideme na oslednu kontrolu 4,10, a potom vybavovat nemocnicu atd.

kacka1804
19. sep 2016

@lenkamarcisin kedy máš termín?ja 4.11 a 6.10 id do poradne to už bude akože posledna?ja si už fakt nepamätám ako som bola pri dcere to je už 8rokov 😃 ja som nemocky bola už omrknut idem do Partizánskeho mám to aj najbližšie.

pibza
19. sep 2016

Neviem ako je to u vás ale v BA sa chodí posledný mesiac na poradne do danej pôrodnice. A každý týždeň.

pibza
19. sep 2016

Včera mi začalo mimi tlačiť asi na nejaký orgán ako žlčník alebo čo a priiiiiiserne to boli. Až mi sli slzy do očí. Poznáte to?

lenkamarcisin
19. sep 2016

@kacka1804 Termin mam 8.11. ano to bude posledna poradna u Dr a potom uz len do danej nemocnice kde pojdes rodit tam ta budu sledovat.Jaidem ku nam do KE kedze som odtial

ivu80
19. sep 2016

Maminky balím pomaličky tašku do nemocky,koľko jednorazových plienok mám pribaliť?

gabccia
19. sep 2016

@ivu80 vraj sa ma pocitat tak cca 8ks na den..

juriva
19. sep 2016

Fu baby ako sa cítite?;) Mňa tak boli v lone dole či ako to nazvať;)
Funim ako prasnica

michellemi
19. sep 2016

Tak o funeni by som vedela hovorit... Ja som uz vacsia ako pri porode s prvym syncekom.. A dvojite kopance... No a zacala som nejak naberat na hmotnosti 🙂 s tymito dvojickami este bude sranda. Drzte sa

haslerka31
19. sep 2016

Ja som doteraz pribrala 11kg,ale brucho mam obrovskeee.Kazdy si mysli,ze som tesne pred porodom a ked poviem,ze mam termin 11.9,tak im idu oci vypadnut...

kacka1804
19. sep 2016

@lenkamarcisin aha no tak kúsok po mne 😃 budem silno držať palce nech je všetko v poriadku môj gyndos je primár tam kde idem rodiť tak sa ho nezbavím😂😂

kacka1804
19. sep 2016

@juriva aj mňa stále ako keby ma niekto nakopal do rozkroku behám pomaličky ako slimacica

bonboniera15
19. sep 2016

Ahojte baby...ja tu daktora ktora nema chuť do jedla? Posledný týždeň sa musim inak premahat aby som jedla...a ked aj jem strašne rychlo som plna :(

kacka1804
19. sep 2016

@bonboniera15 aspoň toľko nepriberies 😂 a dieťatko si vezme to koľko ono potrebuje tak kľud 😉

kacka1804
19. sep 2016

@pibza fuuu nepríjemné to poznám ja sa pogulam raz na jeden bok potom na druhý trochu malé sa uvelebi inam a je lepšie mne do rebier kope hlavne keď šoféruje 😂

gabccia
20. sep 2016

@bonboniera15 ja mam take stavy, ze jeden den nemam vobec chut jest a dalsi zase som skoro stale hladna.. ale tiez nezjem toho vobec vela, lebo rychlo som plna, ale to uz mam asi od 6. mesiaca, ze nezjem toho vela, asi uz mame spucene zaludky abo co 😄 lebo aj travenie nemam najlepsie..

bonboniera15
20. sep 2016

@gabccia no ja to mam podobne...niektore dni som.ok ostatne zas som rada ze dam do seba daco..i ked zaludok si robí co chce...no ostava nam uz len kusol vydrzat 🙂

lenkamarcisin
20. sep 2016

No tak aj ja som na tom tak isto jeden den by som jedla a na druhy som stale hladna, urcite sa nemame coho obavat male si zoberu tolko kolko potrebuju.Inac moj santi stale az sa cudujem ze kedy spi, vcera som ho citila az uplne dole mala som pocit ze uz sa tlaci von.No ved to ze uz to skoro mame za sebou uz pomalicky mozu aj vyliezat 😀

haslerka31
20. sep 2016

Dievcata a co oblecenie,ja som uplne hotova z toho,ako obliekat take male babo v zime🙂prvy je aprilovy a to uz bolo horuco,ake veci ste nakupili,poradte prosim

gabccia
20. sep 2016

@haslerka31 tak to ani ja netusim ako budem obliekat 😄 to bude riadna veda asi.. ale tak asi kosielka, polodupky, svetrik, ciapocka, rukavicky, nejaky flisovy overal a do fusaka.. alebo ked bude chciet byt v perinke tak to netusim uz.. ale tak hovori sa, ze dieta by malo mat len o jednu vrstvu viac ako ma dospely a chytit ho vzadu za krk na chrbatiku a ked je teple tak mu nie je zima..

sophina
20. sep 2016

@ivu80 jeden balik ti staci .., kazdy den minies tak 5 v priemere ...

juriva
20. sep 2016

Baby pociťujete bolesť v podbrušku? Bez tvrdnutia bruška ...

bonboniera15
20. sep 2016

@juriva ja od 5 mesiaca skoro každý den...a mala je ok...asi sme citlivejšie