icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

zuzuzuzka
autor
24. sep 2016

@haslerka31 ja som kupovala od ruky 🙂

haslerka31
24. sep 2016

@zuzuzuzka hehe, ja som si jedine vo farbe ista, kedze budem vela lietat, tak nieco tmave-ciernu alebo black melange a chcem 3v1...a dalej neviem🙂 vybrala som si jeden, kamoska, ze je tazky, partner chcel stokke ale ja za pouzity kociar nedam 900a a novy, to su podla mna zbytocne vyhodene peniaze a este nema lichotive recenzie-ze obsahuje nejake karcinogenne latky.A tu som skoncila 🙂))

zuzuzuzka
autor
24. sep 2016

@haslerka31 jezis, ze az tak?? Tak mne sa cierna farba na kociari nepaci, ale rozumiem ak niekomu ano 🙂 a ja som ten kupila hlavne kvoli vanicke, lebo je velka. Budem ho pouzivat do cca 6 mesiacov a potom planujem prejst na golfac od Chicca 🙂 tento potom predam. Podla mna 900eur su isto zbytocne vyhodene peniaze, aj ked clovek na to ma. 🙂 ale tak aj kociar je "image" sa nim prezentujes na ulici, tak :D

haslerka31
24. sep 2016

@zuzuzuzka mne ide o to,aby mal maly miesto a bol pohodlne.No zial tmavy,lebo na letisku tie kociare hadzu a svetly bude raz dva spinavy...este nejaka tmavomodra ok🙂

zuzuzuzka
autor
24. sep 2016

@haslerka31 aha,, ze budete cestovat hore dole

pibza
24. sep 2016

Ja mám od sestry za 250€ 3v1 pegperego červený..vzhladom na to, že ani nevieme čo čakáme dobrá farba 😁

juriva
26. sep 2016

Baby ako sa cítite? Ja cítim kosti ....lon špeciálne keď vstávam...

ewisam
26. sep 2016

@juriva heh no ja kríže ani necítim. Neviem ako vydržím ešte tých 6 týždňov

pusy6
26. sep 2016

@juriva mna strašne tlači na rebrá. Ja uz neviem či mam sedieť alebo ležať alebo chodiť.

lenkamarcisin
26. sep 2016

Ja ho citim uz vsade niekedy take supi dava ze dovidenia a dole do pi..y ako ma niekedy zatlaci och boze mam pocit ze uz sa tlaci vonku,ale to uz dame uz nam neostava vela len dufam ze nebudem pranasat

juriva
26. sep 2016

Jaj a dnrs,je celý deň aktívna ja ju cítim na hranici a prevalcuje sa a vypuca

juriva
27. sep 2016

Baby ako dnes?;)

lukrec
27. sep 2016

Mne pravidelne tvrdne brucho aj pol dna. Ak vam?

juriva
27. sep 2016

@lukrec jasné.ide má porazit

lenkamarcisin
27. sep 2016

joooj nespocetne vela krat mi stvrdne brucho a uz by sa mali pomalicky aj falosne kontrakcie

juriva
27. sep 2016

@lenkamarcisin a mne dnes začalo pichanie po bokoch.
A mala sa prevaľuje a mňa to boli....ty to nemáš?

julie_k29
27. sep 2016

Dobrý deň, som študentka medicíny a píšem diplomovú prácu na tému Vplyv autoimunitných ochorení na plodnosť u žien. Veľmi by mi pomohlo, ak by ste obetovali 3 minútky Vášho času a vyplnili mi dotazník. Ten je určený ženám, ktoré počas života boli tehotné, alebo sa aspoň pokúšali otehotnieť, či už sú to ženy zdravé alebo trpiace akýmkoľvek ochorením. Dotazník je samozrejme anonymný. Vopred Vám veľmi pekne ďakujem. http://www.survio.com/survey/d/X5R5R6M8N2S1I1X3P

ewisam
28. sep 2016

Dievcence ozaj, verite horoskopom? Komu poviem, ze budem mat doma skorpiona, ten sa zhrozi doslova 😀

pusy6
28. sep 2016

@ewisam 😂😂😂😂u nás presne to iste. Každý okolo ze to je najhoršie znamenie. Ale ja tomu moc neverím.

haslerka31
28. sep 2016

@pusy6
@ewisam faakt? Ja tomu vobec neverim, ale u mna reakcie opacne...wau skorpion-priebojny, cielavedomy a aaaatraaaktivny 🙂)(

juriva
28. sep 2016

@haslerka31
@pusy6
@ewisam
Baby zavidia nám ,🙂
Ja som rak a moja naj kamka je škorpión a sme spolu od 14 rokov ako dvojičky a to máme 37.

haslerka31
28. sep 2016

@juriva tak to aj my by sme super podla horoskopu vychadzali 🙂)) Ja som ryby, moj partner tiez rak a doma uz mame baranceka 🙂))

naniatko172217
28. sep 2016

@ewisam Ja som vyrastala s dvomi skorpionmi a veru niekedy sa s nimi velmi tazko vychadzalo :D oni ani nie ze by sa moc hadali, ale vedia sa riadne zdut alebo utrusia taku poznamku, ktora vas mrzi este tyzden 🙂 Poznam 5-tich skorpionov a vsetci su taki :D

bonboniera15
28. sep 2016

Praveze škorpión je flegmos, priatelsky mam ich v rodine vela a su to skvely ľudia

dkethe
28. sep 2016

ja som skorpion, skorpioni su zlo :D :D
mne vychadza termin az na strelca, zial asi sa nevyhnem skorsiemu porodu, tak holt...
muz (rybka) sa smeje, ze aspon zistim ake to ma so mnou tazke :D

michellemi
28. sep 2016

Ja tiez nepoznam skorpiona, ktory by bol "v pohode" hlavne u zien... Tazke povahy

juriva
28. sep 2016

Baby .....je to horoskop🙂)))
Boli horoskopy za komacov?;))))

rica1
28. sep 2016

@bonboniera15 aj ja mám manžela škorpióna úžasný človek, nekomplikovaná povaha , kľuďas super, jednu z dvoch naj kamošiek mam škorpiona užasna baba správna , nekonfliktná vždy poradí .. aa moja maminka bola škorpión tiež super.. ja npr na znamenia neverím.. ja som blíženci a na mňa nepasuje nič z toho čo sa o nich píše hovoria ľudia nie že ja mám ten pocit 🙂

sonia33
28. sep 2016

Ja som skorpion a som rada ze to vychadza ze aj moj syncek bude skorpionik tak ako ja aj moj ocko,doma hadame na koho narodeniny sa narodi 🙂 je to take mile,symbolicke.. a povaha je o cloveku,nie o znameni zverokruhu preboha...

pibza
28. sep 2016

Môj svokor je škorpión. A je skvelý. Bývalý bol tiez a zas bol hrozný 😂 takze mam skúsenosti pol na pol. Termín má mimi na 5.11. a svokor je 10.11. tak manžel si praje aby bol ako darček. Ale mne sa moc prenášať nechce 😂