Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
Tie znamenia alebo horoskopy ako chcete si uvedomte ze keby bol kazdy rovnaky podla znamenia tak by sme mali kolko povah na svete??Kazdy clovek je iny vela zalezi na nasej vychove aka bude a nie podla znamenia.
Ahojte aj ja mam termin v novembri. Rodite niektora v Čadci ?
@lenkamarcisin joj nech sú už Vianoce🙂)))
Ja mam termin 5.11 a rodit budem v zv. Kto sa prida ?
@juriva Tak to budeme mat krasne Vianoce 😀 . Len skoda ze nemozme papat kapustnicu.
@juriva @haslerka31 Heh ked sa mal mladsi syn narodit stretla som jednu maminku na ihrisku, dali sme sa do reci a poznate to, kedy to bude, co to bude atd. Tak vravim, ze chcem aby sa narodil 4.4. /ja si totiz datum mozem vybrat/ Maminka zbledla, ze preboha len to nie.... sa kukam ze preco? No lebo 3 stvorky v datume narodenia, bude z neho sexualny maniak!!!!! Ja som sa taaaaaaaaaak smiala, az mi cvrklo 😀 podobne je to aj teraz, ked ktosi lamentuje, ze skorpion... A syn sa 4.4 narodil, meniny ma neplanovane 11.11 aspon sa to dobre pamata a kto vie, raz mi nevesta mozno bude vdacna 😀 😉
@lenkamarcisin aj kapustnicu mozes, lyzicku dve, aby ocko nevyskocilo 🙂
@ewisam Moj prvy syn sa narodil 20.4 ...Niektori ludia, hlavne starsia generacia, ma hned poznanky typu:Jeminenky, aj Hitler sa narodil 20.4....hej, aj Hitler, aj moj syn, aj miliony dalsich ludi 🙂))
@haslerka31 ľuďom drbe!!!!
Prečo si myslíte, že na vianoce nemôžeme kapustnicu? Lebo kojenie? Bola som na poradni s laktacnou poradkyňou a aj na viacerých stránkach som čítala, že máme jesť uuuuplne všetko. Vyraďovať potraviny až vtedy keď vidíte, že babo má problém. Inak určite nie, lebo vďaka tomu sa pomaly pripravuje na normálnu stravu. Laktačná vravela, že napr v španielsku ako prvé dostávajú bábätká pomaranče...čo my, že vyhybat sa citrusom. Proste že to sú keci.
@haslerka31 hehe a ja som sa narodila v den, kedy maju bosorky seansu podla slovanskych zvyklosti a Hitler sa odbachol... 😀 co z toho vyplyva?
@juriva hej
@juriva ja nechcem strasit, ale mna to bolelo viac nez dost, zatial najhorsia bolest.. A presne poznam baby, ze povedia, ze bolelo, ale ze nic strasne a potom baby ako ja, ze bolest poriadna... Ale prejde a to je dolezite 🙂
@haslerka31 mna tiez caka tretia sekcia..len neviem ci budem mat plnu narkozu alebo spinal😄
@ewisam no asi takto ja urcite nebudem vylucovat vsetko zo stravi ale pojdem urcite nato pomali aby mali netrpel
@bobolok a vsetko v pohode?Moja prva sekcia bola spinalna a nemozem sa stazovat,bolest sa dala zniest,rychlo som bola na nohach🙂Teraz budem musiet mat zase sekciu,planovanu,tak sa spolieham na to,ze bude vsetko ok ako pri prvej.To rozhodne lekar,ci musis mat spinal alebo celkovu?
@juriva tak ono velmi zavisi, ze ci spinal alebo celkova... v spinale neviem, ale myslim, ze ked si vypytas nemal by byt problem...po prebrati z celkovej sa automaticky pytaju, ci chces nieco od bolesti, ja som lieky pytala minimalne. Krvacat krvacas normalne ako v sestonedeli....

@juriva jooj mali je taky nezbednik ze ho mam vsade a uz ma boli vsetko este aj do pind. ma uz tlaci asi mi uz ide do porodnych ciest