Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
Dievcata, vylozit nohy, hrozno do ruky a nestraste ma 🙂 Ja som sa s chalanmi dohodla, ze jednoducho pridem na dohodnuty termin a bude... dohoda bola akceptovana, takze do tretice hadam nebude strajk.
😂 ako moja sestra, dávala mi výbavičku po troch deťoch a hovorí, dúfam, že to uz nebudem potrebovať.. i keď srdce by aj chcelo ale rozum nie 😁
Baby je tu vobec niekto kto rodil a aj bude rodit prirodzene bez nejakych utlmovakov a cemickych zasahov ako epi,rajsky plyn a podobne?sak ked citam diskusie tak mam pocit ze dnes uz kazdy rodi s epiduralkou.ja mam za sebou dva porody bez epi,akurat pri prvom mi pichli injekciu do bolesti a som povedala nikdy viac.grcala som z toho a skomplikovalo mi to porod.druhy som bez vsetkeho ovela lepsie zvladla.teraz mi hrozi sekcia a pre mna spinal a podobne veci su vacsia hroza ako porod a bolesti...
@babula ja chcem prirodzene bez epi. Mam z nej panicky strach lebo keď som prišla na svet ja, bolo to síce len v plienkach, ale žena s maminkou na izbe ochrnula. Zle jej to pichli. A vážne neviem, či by som v bolestiach vydržala sa ani nepohnut. Bola som na poučení a mám dosť. Hlavne som zistila, že u mna je urgentný cisársky v plnej narkoze nebezpecenstvom smrti takze fasa super. Manžel má za úlohu ma tak podporovať, aby som žiaden oblbovak nepotrebovala.
Baby? Koľko priberať teraz v poslednom mesiaci? Ja som pred dvomi týždňami nahlásila váhu 66,5 a v piatok idem k lekárovi a mám 66,2 ... Ako...je možné, že aj niekto ďalší nepriberá?
@babula Ano ja chcem to zvladnut tentokrat bez epi, mala som ju dvakrat , prvykrat super, prvy porod bol dlhy (16 hod) a pomohla mi ale druhy , zle mi to pichli a tiez som skoro ochrnula, podla vsetkeho asi prepichli ti tvrdu plenu, na druhy den po porode som nevedela sa pohnut, zablokovala sa mi cela krcna chrbtica, nevedela som ani o dieta sa postarat , museli mi ho zobrat a migreny mavam od vtedy brutalne. Takze sa modlim, aby som to dotretice zvladla bez vsetkeho !
@pibza no to ti zavidim, ze uz nepriberas...ja som doteraz vzdy najviac priberala v 8 - 9 tom mesiaci a bohuzial aj teraz je to tak aj 1 kilo za 1-2 tyzdne. Je to hrozneee, iba sa rano napijem vody a mam plus 0,5 kg. Posledna poradna pred tyzdnom 66,1 kg, teraz uz mam 67,1kg. Ale mam pocit ze mi aj nohy nejako nalievaju, mozno to viacej vody v tele. Ale aj papat mi chuti hm 🙂
@pibza tiez mam len do 58kg zatial, priberám tak 20-30dkg týžd.
@slavciatko no tak asi nenahlásim žiadnu zmenu lebo z polkila má vždy vysmeje, ze ako presne to viem.
@sophina ono ani nejde o to, že som kúsok schudla, viem, že aj kilo denne hore dolu je bežné, len som čakala, že v poslednom mesiaci preberiem najviac a...nič.
Ahojte baby tak som po ctg vsetko je v poriadku vody dost, placenta ok akurat zajtra mam ist na prijem lebo ze mala je v 35tt a ja som 37 a ze ma malu vahu 2200 g ...som s toho na nervy, ja sama mam 160 nema byt po kom veľká...dúfam, ze si ma tam nenehaju...nenavidim nemocnice :(

@jejo v ktorom týždni?;)