icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

juriva
9. okt 2016

@jejo v ktorom týždni?;)

ewisam
9. okt 2016

@jejo gratulujem

ewisam
9. okt 2016

Dievcata, vylozit nohy, hrozno do ruky a nestraste ma 🙂 Ja som sa s chalanmi dohodla, ze jednoducho pridem na dohodnuty termin a bude... dohoda bola akceptovana, takze do tretice hadam nebude strajk.

jejo
9. okt 2016

@juriva v 37t ale bol cca o 2t vacsi gestacne, posledny menzes som uz mala ako tehotna

jejo
9. okt 2016

@ewisam dakujem, som rada ze to mame za sebou a tesime sa zajtra domov

ewisam
9. okt 2016

@jejo 🙂 hej a tak a rok dva si povies, ze by to chcelo este jedno...lebo ti to bude chybat

jejo
10. okt 2016

@ewisam uz mame 3, to staci

pibza
10. okt 2016

😂 ako moja sestra, dávala mi výbavičku po troch deťoch a hovorí, dúfam, že to uz nebudem potrebovať.. i keď srdce by aj chcelo ale rozum nie 😁

sophina
10. okt 2016

@jejo to som si aj ja po tretom povedala ze staci a aha piate pod srdcom 😀

pibza
10. okt 2016

@sophina ale ako toto riešite bytovo a autovo? 5 deti ja neviem kde by som ich uložila.

sophina
10. okt 2016

@pibza mame 7miestne auto Sharan ... a byvame v dome ... chlapci spia s nami este a dcera ma svoju izbu ... a to chovame aj sliepocky 😀 a co chvilka aj kacicky a zajaciky

pibza
10. okt 2016

@sophina a to máte akých malých drobcov, keď ešte spinkaju s vami?

sophina
10. okt 2016

@pibza 4,3,1 ja som v 32tt 🙂

pibza
10. okt 2016

@sophina tak to máte doma vcelku zábavu 🙂

sophina
10. okt 2016

@pibza uplne uzasny cirkus 😀 a znasobenu lásku ....

babula
11. okt 2016

Baby je tu vobec niekto kto rodil a aj bude rodit prirodzene bez nejakych utlmovakov a cemickych zasahov ako epi,rajsky plyn a podobne?sak ked citam diskusie tak mam pocit ze dnes uz kazdy rodi s epiduralkou.ja mam za sebou dva porody bez epi,akurat pri prvom mi pichli injekciu do bolesti a som povedala nikdy viac.grcala som z toho a skomplikovalo mi to porod.druhy som bez vsetkeho ovela lepsie zvladla.teraz mi hrozi sekcia a pre mna spinal a podobne veci su vacsia hroza ako porod a bolesti...

ewisam
11. okt 2016

@babula a ako chceš rodiť? Prirodzene, keď máš infikovaný sekciu? Budú rezať do živého,aby si si vychutnala bolesť bez zásahov? To snáď nie 😃

pibza
11. okt 2016

@babula ja chcem prirodzene bez epi. Mam z nej panicky strach lebo keď som prišla na svet ja, bolo to síce len v plienkach, ale žena s maminkou na izbe ochrnula. Zle jej to pichli. A vážne neviem, či by som v bolestiach vydržala sa ani nepohnut. Bola som na poučení a mám dosť. Hlavne som zistila, že u mna je urgentný cisársky v plnej narkoze nebezpecenstvom smrti takze fasa super. Manžel má za úlohu ma tak podporovať, aby som žiaden oblbovak nepotrebovala.

pibza
11. okt 2016

Baby? Koľko priberať teraz v poslednom mesiaci? Ja som pred dvomi týždňami nahlásila váhu 66,5 a v piatok idem k lekárovi a mám 66,2 ... Ako...je možné, že aj niekto ďalší nepriberá?

stanib
11. okt 2016

@babula Ano ja chcem to zvladnut tentokrat bez epi, mala som ju dvakrat , prvykrat super, prvy porod bol dlhy (16 hod) a pomohla mi ale druhy , zle mi to pichli a tiez som skoro ochrnula, podla vsetkeho asi prepichli ti tvrdu plenu, na druhy den po porode som nevedela sa pohnut, zablokovala sa mi cela krcna chrbtica, nevedela som ani o dieta sa postarat , museli mi ho zobrat a migreny mavam od vtedy brutalne. Takze sa modlim, aby som to dotretice zvladla bez vsetkeho !

stanib
11. okt 2016

@pibza no to ti zavidim, ze uz nepriberas...ja som doteraz vzdy najviac priberala v 8 - 9 tom mesiaci a bohuzial aj teraz je to tak aj 1 kilo za 1-2 tyzdne. Je to hrozneee, iba sa rano napijem vody a mam plus 0,5 kg. Posledna poradna pred tyzdnom 66,1 kg, teraz uz mam 67,1kg. Ale mam pocit ze mi aj nohy nejako nalievaju, mozno to viacej vody v tele. Ale aj papat mi chuti hm 🙂

sophina
11. okt 2016

@pibza 300g neries to je jedno s prepacenim hovienko a voda za cely den ... ak by si schudla kilo je to ine ale 300g je ozaj nic ...

babula
11. okt 2016

@ewisam ved pisem ze ak bude sekcia tak zo spinalu mam najvacsiu hrozu.ale este to nemam iste.len sa mi zvysuje tlak tak uvidime co bude.samozrejme ze pri sekcii musim.mat anestezu.ale ja som myslela prirodzeny porod ak to nebolo jasne napisane bez epi..

babula
11. okt 2016

@stanib tak tohoto by som sa bala najviac.ja som migrenami trpela strasnymi skoncila som aj na magnetickej.po porodoch sa to trochu upravilo a bojim sa aby sa to nevratilo.preto sa bojim aj spinalu pri sekcii...

slavciatko
11. okt 2016

@pibza tiez mam len do 58kg zatial, priberám tak 20-30dkg týžd.

pibza
11. okt 2016

@slavciatko no tak asi nenahlásim žiadnu zmenu lebo z polkila má vždy vysmeje, ze ako presne to viem.
@sophina ono ani nejde o to, že som kúsok schudla, viem, že aj kilo denne hore dolu je bežné, len som čakala, že v poslednom mesiaci preberiem najviac a...nič.

ewisam
11. okt 2016

@babula jaj, lebo ja som to pochopila tak, ze jedine spravne a najlepsie je rodit normalne a ostatne odmietas. A kazda jedna co si nieco da pichnut alebo ide na cisarsky je sprosta, lebo si to tam chce len uzit 🙂 Ked porod tak nech len riadne boli...

sophina
11. okt 2016

@pibza nevadiiii vsetko hlavne nech je ok ... uz si pomaly v cieli 🙂

babula
11. okt 2016

@ewisam nie.ja som sa pytala preto ze ci mam len ja taky respekt a strach pred pichanim do chrbtice a vsetkymi tymi oblbovakmi.ja zle znasam bezne atb a nie este taketo.preto som sa pytala..

bonboniera15
11. okt 2016

Ahojte baby tak som po ctg vsetko je v poriadku vody dost, placenta ok akurat zajtra mam ist na prijem lebo ze mala je v 35tt a ja som 37 a ze ma malu vahu 2200 g ...som s toho na nervy, ja sama mam 160 nema byt po kom veľká...dúfam, ze si ma tam nenehaju...nenavidim nemocnice :(