Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@babula
@rica1 no v ruzinove dávajú pri plánovanom cisárskom spinalku, ale ak by nebol čas a babo treba vybrat okamžite a neni čas na to kým zaberie spinalka treba uspať. Ale celková anestézia je u tehotných, ktoré majú reflux, cize pálenie záhy a zvracanie a to ja mám, je to s rizikom smrti lebo uspanim sa uvoľnia svaly, kyselina vybehne do úst a keď sa dostane do dýchacích ciest spôsobí brutálny zápal pluc, ktorý môže skoncit smrťou. A ja kukam na doktorku anesteziologicku, že toto nemyslíte vážne.
@bonboniera15 neboooj moje je stále o dva týždne menšie, tiež mám len 163, keď si vezmes nás dve obe malé obe máme malé bábo z toho vychádza, že asi fakt je len po nás proste malé
@pibza no nechali ma, v nemocnici som zvedavá co idu robit som nou
@bonboniera15 tak daj vedieť. Ja mam cystu na pupočnej šnúre a v nemocnici má nenechali.
@pibza Heh, ja za poslednych osem rokov, idem na 4 celkovu anesteziu a nikto, naozaj NIKTO sa ma nikdy nepytal, ci mam palenie zahy alebo reflux... a ani ma nepoucil o niecom takom. Takze by som sa dr. velmi rada opytala, ze naco mam nad hlavou 2 anesteziologov atestovanych + dalsi personal, ked by ma nechali len tak napospas osudu s usmevom na tvari 🙂
Dievčatá a sociálka už niekomu odsúhlasila materské? Ci všade si davaju načas?
@pibza no a nasla som nieco, sice velmi nesuvisi, ale ked sa uz koli refluxu a jeho vysetreniu uspavaju kojenci celkovou anestezou, aby ich vysetrili, tak musia vediet co robit v pripade potreby blizsie http://www.choredieta.sk/index.php/infekcia-och...
Snad som ta upokojila
@pibza waaaa coze???? no sila teda spytam sa na to aj ja aj ked ja palenie zahy nemvam ale brutal krcove zily metlicky a aj na rodidlach mam obrovsku zilu fuj ze to potom zmizne ale aj toto je nebezpecne ale ja som zbabelec ja sekciu ale celu narkozu inak to nedam ten pocit ze mi rezu brucho a ja som hore a viem ako vyzera sekcia a len si to predstavim a je mi zle
@pibza mne uz vyratali
@bonboniera15 a ako to vlastne je ze kedy pride ta prva materska ja si to dako nepametam a to som len rok aj 4mesiace po porode 😀 a je toho viac co si nepametam 😝
@rica1 na ďalší mesiac ako si nastupila ked v septembri v októbri ti pride prvy krat
@pibza jasne dam....ked sa dozviem viac...dnes ma dali len na pasy vzali krv a to je všetko....nič viac...ani utz ani prt
@bonboniera15 ja som dnes 35+1 to jest tyzden som akoze na materskej od 34tt to bolo v oktobri tak do 20novembra i pride ze
@bonboniera15 tak podla toho co si pisala, som pochopila, ze ti robili sono vcera, kedy aj zistili, ze je malinka. Tak ti nebudu hadam robit teraz sono kazdy den, ked aj ta vaha podla neho je orientacna. Pasy mas najlepsie na to, aby zistili ako sa malej dari 🙂
Dnes mi dorazilo rozhodnutie zo socialky. Aj s instrukciami co po porode treba vybavit. ( teraz pri tretom ked to uz ovladam 😁)
Na materskej som od 24.9.

@bonboniera15 nestresuj sa 🙂 asi len na pozorovanie... Starsi syn mal v 38tt 2700g a isiel uz von, takze ak ma 2200g nemyslim ze treba robit extra paniku. Drzim palec