Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
Ahojte, baby, chcem sa opytat na tych poslickov.Brucho ma pobolieva uz asi tyzden, minuly stvrtok som bola v poradni a vsetko ok, ale posledne 2 dni je ta bolest ovela intenzivnejsia, castejsia a dnes ma boli brucho uz aj cez den..pride, odide...mam panikarit a volat lekara? V prvom tehu som toto nemala, takze je to pre mna nove...dakujem.
@haslerka31 mne pomáha sprcha a supnem si magnézium
@haslerka31 ked sa da, tak treba ist k lekarovi, pozrie vas a budete spokojnejsia ak je vsetko v poriadku. Mne to zatial vzdy pomohlo a vzdy bolo vsetko ok, ale ja som sa hlavne upokojila. Drzim palce
My dnes mame prve ctg za sebou, trosku sa zle natacalo, kedze obaja chalani putovali, ale vsetko je ok. Zial kvoli jednej placente si nas tam uz chcu nechat o tyzden... Neviem si to predstavit..
@michellemi och, ja idem v piatok pozrieť či mimi rastie keďže mám tu cystu. Trpnem aby aj mne nepovedali, že no...budete tu musieť ostať.
@pibza neviem si predstavit byt mimo domu asi mesiac a doma dieta... A celkovo to lezanie v nemocnici.. Drzim vam palce
@ewisam hm no čo ja viem čo som sla aj na laparku a podobne npr aj na operaciu zil tak som nemohla mat staršie vysledky ako dva tyzdne, tak preto to tak beriem ale zajtra zrovna mam poradnu a tiež ma to čaká tak sa na to budem pytat, ja si to tak chcem ale zariadit aby boli take max dvojtyzdnove ,, mesiac sa mi zda dlho , ale zase ked je niečo urgentne tak nemaju ani predoperačne takže tažko povedat, sama musíš vediet či niečo relatívne hrozi, npr či sa na niečo iné liečis a tak, lebo ja vychádzam z toho že ked som kvázi ok 😅 aspon si myslim tak by aj tie predoperačné mali byt ok či ? možno krvný obraz oslabený tehotenstvom
Ja mam planovanu sekciu na 2.11 a robim si predoperacne vysetrenia.V nemocnici kde budem rodit mi povedali ze výsledky mozu byt max.mesiac stare.Tak neviem ci kazda nemocnica si určuje ako staré mozu byt vysledky.
@ewisam urcite nesmu byt vysledky starsie ako 2 tyzdne.
@ewisam tak dnes na poradni som sa pýtala doktora a povedal že zdravé ženy ktoré maju planovanu sekciu teda tak ako som písala že sa na nič iné neliečia a nemaju problémy so srdcom a tak dalej že interné ani mat nemusia 😀 teda predoperačné ale že robí sa to a pri zdravej žene tak 3tyzdne alebo aj mesiac , keď sú dáke problémy tak nie staršie ako 2
@ewisam a prečo si platíš predoperačné? ja som dnes bola na tej poradni a mne ale to sa dozviem až buduci tyzden lebo tam mi primar naplanuje teda dufam ze naplanuje sekciu a ma to byt 2-3-4 november tak zas tyzden čakat do rozhodnutia , už to chcem mat za sebou a malé odhadovaná váha 2800 a 36+0
@rica1 Ja vzdy platim za interne predoperacne, zoberu ma presne na datum, kt. si poviem a hadam aj na hodinu... su to sukromne ambulancie. Dnes som to obvolala, vytocila sa, ale dusovali sa, ze je to v pohode aj ked je starsie ako 2 tyzdne. Ja uz mam jasno 4. novembra sa princezna narodi 😀 nununu uz sa na nu tesim
Dievcata,mavate aj vy "menstruacne" bolesti? Ja to mam dnes od rana..uz som aj zabudla ake to je 🙂 Znamena to nieco,ci aj toto ako ine bolesti,je normalne?
Mám otázku..ctg nie je povinné? Som v 37 tt.,zatiaľ mi dr.nerobila,nemá to ani v ordinácii,ale nemala by ma poslať trebárs do nemocky kde budem rodiť kvôli tomu..?na poradňu chodím každý týždeň k nej..
@ewisam hej už Ti dali termín, jaj tak ja si musim počkat ešte na koniec buduceho tyzdna ako sa rozhodne primar , dufam že ma nebudu dlho natahovat, tiež by som to mala rada toho 4teho najneskor za sebou,
no u nas to funguje chvalabohu tak ze sa objednava ale bezplatne, dnes som tam volala povedali že prečo volam tak neskoro a ja že teraz sa rozhodla sekcia 😀 a oni že aha no a kedy mate poradnu a ja ze utorok a oni ze tak pridite v pondelok no aky zlati su 😀 a Ty už si tym padom bola v nemocke na konzultaciu a nerobili teda problem naplanovat sekciu či?
@sonia33 to.su poslickovia 🙂
Baby pichate si daktora fraxiparine? Ze ci si ho môžem pichat do bokov na bruchu
@bonboniera15 ja picham a picham do brucha do boku ale chytim kožu medzi prsty apichnem do tej vytvorenej riasy
@rica1 no tak som si chytila kozu a na boku brucha som si to pichla...bo v nemocnici mi to do ramena a to si sama nedokazem...a v predu do brucha sa bojim...tak ze ci je to ok ze na boku...a este jedna otázka msla som to chvilu cervene taky flak ze ci to je ok....dakujem ti za radu
@rica1 akurat kukam ze mi to trošku nspuchlo taky biely flak

Kocky, tie co sa chystate na CR, neviete mi poradit ake stare maju byt vysledky krvi pred internym predoperacnym vysetrenim?