Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@rica1 moc dakujem...mam normálne stresy kurnik s toho aby som malej nejak neublížila...a na stehne kam ? S vnútornej alebo vonkajšej strany? Moj je teraz na poobednej tak mi nema kto pomôcť...mne to dali v nemocke kvôli prietokom aby sa zlepšili...som zvedava ci to ram budem mat rano...ako nie je to moc viditeľné ten flak taky maly...aj mala zacala akosi viac kopat...ale to si možno uz len nahovaram
@bonboniera15 mala si zle prietoky a kolkatku frax pichas? dostehien normalne ako ked sme ako deti dostali injekciu ja som pichala do vrchnejsej casti stehien zvrchu ale lepsie mas do brucha neboj neublizis jej mam to uz druhe tehu a chodim kazdy mesiac na hematologiu kde vsetko konzultujem
0.3 si picham....ked neviem ci si to dobre...neboli ma to nesvrbi len ten opuch a scervenanie...ano kvôli prietokom ze mala dostáva menej zivin ze preto je aj menšia...dnes som si to prvy krat sama, chytila kožu na boku brucha kolmo pichla vybrala ihlu a potom som pustila brucho... ni hadam jw to ok
@bonboniera15 ano je to ok ja to uz picham tak automaticky ze aj rovno aj kolmo neboj dobre si to pichla ked pojdes na kontrolu tak im to povedz alebo ak by to bolo moc tak im volaj neviem ako mas naplanovane kontroly uz teraz
O tyzden ....joj vdacna som ti hadam bude vsetko ok, budem si striedať boky uvidime, dakujem za pomoc 🙂
@bonboniera15 nič neboj jasné že dobre pichas.ja picham od 7 tt do stehien,vies koľko ja mám hrciek a modrín...
Už si picham z boku.beriem 0.8 ale keď to ma efekt tsk neriešim.
Ste to dnes videli v telerane? Skoda ze som zapla neskoro, ale mala som sto chuti tam panu dr, napisat... Neviem preco zastrasuju s dalekosiahlimi nasledkami po CR pre dieta. Asi treba podporit prirodzenu porodnost, budu dake bonusy 😠
@ewisam presne tak a je lepsie cisarsky ako potom mat dieta s trvalymi nasledkami po normalnom porode a ked mohlo byt vsetko inak ked to nejde tak tonejde proste a co vsetkohovorili ze im hrozi ? nieco ine ako zvycajne ze bydu furt chore autisti a psychicky nevyrvnani ludia ci ako ?
@rica1 prave to som nezachytila, len konstatovanie, ze maju zeny rodit prirodzene lebo porod CR ma dalekosiahle neblahe ucinky na deti a velmi im to poskodzuje zdravie - koniec druheho vstupu, dr sa ponahla do roboty... ci predtym rozoberali, neveiem 😀 a ti moji drobci po dvoch cr ako rybicky
@slavciatko ako sa drzite? Vsetko v poriadku? Chcem sa opytat ci ste ziadali aj o nadstandard a ako je na izbach? Teplo? Neviem co si zbalit 🙂
Baby mate niektorá problém s bielkovinou v moci? Ako prebieha liečba ?
Baby, ja som tak zvedavá co mi zajtra na poradni povie. Ja mám pocit, že mimi zo mňa vypadne. Strasne nízko cítim pohyby a az tlaky.
aj mne dnes vybehla bielkovina v moci na jeden krizik..ale nic mi na to nepovedala, lebo tlak je v pohode a opuchy zatial nemam.. len ked sa ojavia opuchy a silna bolest hlavy tak mam prist kedykolvek..
a inak ja dnes uz druha poradna v nemocke, ale mam z tych poradni panicky strach.. cele tehu vsetko v poriadku a minuly tyzden a aj dnes po vysetreni krvacanie a potom priserna bolest celeho spodku.. mali ste niektora to krvacanie po vysetreni? len mi povedala, ze do druheho dna by malo krvacanie prejst a ak nie tak treba prist do nemocky.. nastastie minuly tyzden preslo tak uvidim zajtra ci prejde po dnesku.. som otvorena na 1 prst a uz mavam aj dost poslickov, tak bodaj by som do tyzdna uz aj porodila, lebo uz sa len trapim 😖😫
No baby ja som včera mala pol dna poslickov...masaker, moj uz bol v pozore ze ide sa na to...2 sprcha pomohla 🙂 krize, bolesť brucha nehorazna....no som zvedavá ako to bude pokračovať
Ja uz som v strese koceny... hororove sny, krize v kely... ako mam este 14 dni vydrzat? Hlavne ked mi v nemocke povedali, ked som sa "stazovala" ze ma vsetko boli, ze to je fajn, aspon viete, ze tie krize mate 😀 😵

@bonboniera15 no ja som prve tehu pichala najskor do stehien a paradoxne ku koncu tehu do bokov brucha lebo som si myslela ze to ma lepsi ucinok ked pisu aj na letaku ze do brucha ale hematologicka ma ubezpecila ze je to rovnako ucinne aj do stehien aj do brucha v nemocnici mi tiez pichali do brucha a nemala som ziadnu reakciu toto druhe tehu picham od zaciatku do brucha aaaa v poslednom trimestri sa aj mne zacali davat take cervene flaky nie vzdy ale obcas ano a tiez take biele do toho cerveneho aaaale na hematke povedali ze je to ok a z krvneho obrazu nemam ziadne zvysene ukazovatele alergie tak picham nadalej az do ukoncenia 600nedelia uz sa neviem dockat kazdopadne to povedz ze co Ti to robi a ja som si to aj odfotila a ukazala nech vidia lebo mneto npr rano zvyklo prejst picham vzdy vecer