Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@bobolok bola som v celkovej narkoze a poobede som sa na jiske uz mohla polohovat z boka na bok
@pusy6 uz sa to tu ozaj rozbieha 🙂)) Vela zdravicka prajeme 🙂
@pusy6 gratulujem 🙂 nech ste obaja zdravý
@rica1 no ja som chcela tak do roka, aby potom presli na normalne mlieko, nakoniec mi to vyhovovalo najma v noci, takze som to ani neriesila. Zobudili, vystrcila napapali a spali sme dalej... Casto som ani nevedela kolko krat byvali hore v noci. 😀 uz automatika a najviac si to pochvaloval chlap, lebo my prebdene noci koli placucim detom nepozname
@pusy6 Jeeeej gratulujem , veľa zdravíčka držkajte sa .😀
@pusy6 Gratulujem, krasne ste to zvladli, nech ste zdravi obaja 🙂
Takze verdikt lekára. Do stredy nerodte, to tu nie som. A keď to nepríde do 7.11. tak hospitalizácia. Takze od stredy do pondelka budeme s manželom vyvolávať 😂
@pibza no parada mne moja dr dala poradňu este na 2 ale zo slovami hadam uz nepridete :D ...aj my sa chystame vyvolávať :D
No dievčence ja to už mám týždeň za sebou chvála bohu 😃 síce v 37tt ale na šťastie všetko o.k. držím vám palce ktoré ešte máte brušku bábätká😉😉😉
@bonboniera15 ja mám tiež ešte poradnu na 4teho deň pred termínom
@pibza ja som prve tak "vyvolavala" ten den som od rana,makala umyla okna urobila rajonY v celom vchode poupratovala cely byt pozehlila vsetko navarilapoobede behala po meste nakupy potom sme sli gratulovat potom este k svokrovcom domov sme prisli o 21hod dala som si teplu vanu sex a o polnoci sme sli do porodnice 🙂 🙂 🙂 🙂
@pusy6 gratulujem a hlavne vela zdravicka obom prajem
Tak aj my sme to nakoniec stihli ešte v októbri,aj keď termín bol až 13.11. Od dnes sa tešíme z našej Lilly,miery 3990g a 51 cm.
@ivu80 😁 Gratulujem prajem veľa zdravíčka obom , veľa mliečka a držkajte sa.😀
@pibza
@haslerka31
@bonboniera15
@bobolok
@katusik666
@mirka121212
@lenkamarcisin baby ďakujem Vám veľmi krásne je to super pocit byt mamou. Naďalej vas ale budem sledovať ako to tu pokračuje a držať palce nech všetko dobre dopadne
Boze vaby, len teraz sme sem pr a už sme takmer na konci. Ja tomu nemôžem uveriť.
Baby dodatocne blahozelam cerstvym mamickam a prajem hlavne vela zdravicka 🙂 sledovala som teraz trochu menej, lebo som od utorka hospitalizovana, tak sa z toho zrovnavam.. Ktovie kolko este casu tu stravim... Drzte sa vsetky!
@ivu80 grtaulujem a hlavne vela zdravicka pre obidve prajem.Tak to ma ale riadnu vahu 😉

Baby uz sme na svete. Dnes o 1:30 hod. Vola sa Nino a ma 3330g a 50 cm.